Poradna duly
Jana Čurdová
@ywettka16 píše:
@PavlaPir Tak já jsem vyučená cukrářka, takže sladký nják nemusím, ale mužu říct, že někdy mám takové chutěJinak já navažela zboží k pásu a dovážela obali, ale protože jsem tahala těžké věci, tak ted seím u pásu a dávam kokina do bomboniery
Jestli pujdeš na IVF tak to už máš vše vyšetřeny a ted jen čekat jak dopadneš
Já ji klidně založím, ale jak jí mám napsat teda?
A v jaké čokoládovně děláš? Že bys poslala vzorek
![]()
@Magda B. píše:
Zítra 2. screening a 4D ultrazvuk, držte pěsti![]()
Tak jak na 4D a vubec vysetreni
Jestli mas foto tak vloz prosiiim, radi jukneme ![]()
@Kote5 My děláme vše, protože to balíme. Nejvíc ale maraska. nugát, ořech a všechny druhy modreho z nebe ![]()
Tak je to kluk jak buk, ale moc se nechtěl ukázat, naštěstí v Heliosu jsou velmi příjemní. Pozvali si nás na další prohlídku a ta už nebude placená, jelikož by moh být líp vidět a dnes z toho opravdu moc kvalitních záběrů nebylo.
skvele
gratuluju k chlapeckovi…muj vysnenej ale mam potvrzenou holku od minuleho tydne..
…to je hezky pristup z Helios, to me tesi ze jsou rozumny a vstricny
@chijioke přítel pořád říká, že ještě můžem zkoušet, že máme v autě volná 2 místa a kdyžtak koupíme mikrobus:-) ale nevím, no, to už byh asi jen seděla na pohovce, plná antidepresiv se smála a dělala si prstem na rty brm, brm ![]()
Ahoj holky, přecházím z modrého koníka
k Vám, slyšela jsem na holky z emiminka chválu
tak snad mezi Vás zapadnu a něco taky popíšem
Mám termím 28.8 a čekáme holčičku.. Už teda jednu princeznu máme a v září nastupuje do školky
![]()
Ahoj, já mám doma taky holčičku. Akorát nám v září bude teprve 2,5 roku, takže o školce si mohu nechat jen snít
Tady v Brně je to docela nemožné dostat školku od 3 let. Teď čekáme vysněnýho chlapečka. Odkud jsi?
Ahojky, no školka byl docela problém,
minulej rok jsem hlásila do 2 školek v centru Brna protože jsem bydlela přímo ve městě a nevzala mi ji ani jedna školka takže práce zase nic… A letos jsem dávala jen do jedné (přestěhovali jsme se do většího)u nás za barákem v Husovicích.. mimochodem malinká krásná školka, milá paní ředitelka a dokonce 3 kroužky tam mají pro děti
No hlásilo se 60 dětí a brali jen 9
naštěstí Adélka se probojovala a je na 6 místě
Prostě školka všeobecně je problém všude a výplata by kolikrát pokryla jen tu školku ![]()
A v kolikátém týdnu jsi???
Gratuluju k chlapečkovi, partner si přál kluka ale nakonec je šťastnej i že bude holka ![]()
No já mám termín 22.8. Takže teĎ cca 18+0. No já jsem z Bystrce, a tam je to zoufalé i pro 4leté děti ![]()