Poradna duly
Jana Čurdová
@kaja7 píše:
Ahojky holky, já měla termín 29.8.,ale po posledním uzv mi ho Dr. přesunula na 3.9.,mimik měl ve 31+6 1630g, nezdá se vám to malusko?
Ahoj, já jsem byla na UTZ v 31+0 a váha 1545g a říkali, že to je váha o maličko vyšší. Takže myslím, že tvoje OK ![]()
@Anet Č. Ahojky, tak diky za info:-), už bych nejradši měla malou u sebe, zrovna dnes se mi zdálo, že už mám porod za sebou a malosku doma a pak se vzbudim a co vidím…zas ten veliký bruch ![]()
@kaja7 To já taky, už se moc moc těším na mimíska
Už aby to bylo za mnou - myslím porod ![]()
@Anet Č. Já ho měla 29.8.,ale při poslední ko mi ho Dr. posunula na 3.9. ![]()
Tak mě na kontrole pěkně vystrašily že prý mam málo plodový vody a budou si mě hlídat a popřípadě porod vyvolají
Termín mam 25.8 Mam trošku obavy…
Tak mě plodovku nikdo nikdy nezkoumal.
Tak ani nevím, jak na tom jsme. Ale snad už to do termínu vydržím.
Holky mě už to v těch vedrech nebaví ![]()
Od soboty mám posli, zátku pryč a furt se nic neděje ![]()
@raduskaX ahoj,já mám posly už tak 3 týdny, to může být i měsíc dva před porodem, ale s tou zatkou mě to překvapuje, myslela jsem, že jakmile odejde zatka, porod bývá zhruba do 2 dní ![]()
@kaja7
Tak já mám posli někdy od 28.týdne ale takový silnější od soboty. Četla jsem že to může trvat i 14 dní po tom co zátka odejde ![]()
@raduskaX tak ještě vydrž, až opadnou vedra:-) Já mám termín 29.8. a už jsem si i říkala, že bych i rodila, ale když si předtstavím, že bych se v těchto vedrech starala ještě o mimi, tak se mi zatmívá před očima ![]()
@kaja7
Tak já hlavní problém vidim v těch hektolitrech vody na sobě takže věřim že bez vody bude líp ![]()