Poradna duly
Jana Čurdová
@Tomáškova Ahojky
určitě to neva
je 6 týden to je krásny no…a kdy máš termínek??? Já mám 12.8. a to budou vážně ty největší vedra, ale mě to nevadí, jsem v červenci takže teplo mám ráda…pořád lepší, než mít ten největší pupek přez zimu a balit se jako cibula a o mimču taky ani nemluvím ![]()
@ywettka16 nejdříve si v horní liště musíš zapnout podpisy a pak si vytvoříš metřík ![]()
@llena s těma metříkama je to hezký nápad, alespoň se stále nebudeme ptát kdo je v jakém týdnu ![]()
Jinak s tím vedrem je to nepříjemné, ale zase snad se to bude nějak dát
Já mám první dítko v září a dodnes si pamatuji, jak jsem celé léto odtrpěla a do porodnice jsem jela v letním oblečení a z porodnice nabalená, jaká byla zima ![]()
Ahoj, já si metřík udělám po ultrazvuku ve 12.tt, to bude 12.2. Zatím to všude tajíme i v rodině, takže nechci riskovat, že v nějaké diksuzi to praskne.
No já minulé těhu měla čistě zimní a to bylo fajn, nenatýkala jsem. Sˇvagryně v létě natýkala. Tak jsem zvědavá. Mě se malá narodila na konci března, což bylo super. Měsíc v kočárku s dekou a hned pak už v peřinkách. Takže jsem fusak využila až na následující zimu. TeĎ to bude horší, dva měsíce dobrý a pak budu muset asi vytáhnout fusak. Já mám termín zatím dle MS na 22.8. A ukáže se na tom ultrazvuku ve 12.tt kam se nám to pohne. V prvním těhu jsme měla jen jeden termín. Jako nezlobila bych se, kdyby mi termín pošoupli dozadu, ale malá by se toho 22. mohla narodit. Hodilo by se mi to kvůli pozdějšímu nástupu na mateřskou. ![]()
JInak my doma kojo polštář máme vytahlí pořád. Používáme ho jako válecí nudli, na podpěru zad u telky, či pod hlavu. Takže za mně má hodně využití.
@ywettka16 To máš velkou pravdu, vlastně se docela těším, že budu moct nosit ty volný šaty a že bude hezky, a že se s pupkem nemusím navlíkat a šněrovat kaničky a tak ![]()
Holky léto s pupkem má jednu výhodu pro ty, co jezdí MHD
Pustí vás sednout a nemyslí si, že jste přejedlá
V zimě jsem měla pupek vidět jen, když jsem si rozepla bundu. A tak mě do porodky málokdo pustil sednout, když jsem jezdila na monitory. No docela mě to štvalo. Protože jsme sice jezdila 15 minut autobusem, ale zato cesta šílená - serpentýny do kopce a autobusík to docela řezal, hlavně zpátky, když jel z kopce. A to jsem mívala strach, že nás vyklopí a já s eneudržím.
Taky když jsme jěla občas do práce s neschopenkou, tak to byla radost. Hodinka cesty MHDčky s přestupem. Fakt lahůdka a nikdo mě nepustil. A když už jsem místo ukořistila, tak na mě koukali jak na vyvrhele, který sedí, když je tak mladý. Jenže si neuvědomovali, že mi tlačí na močák prcek a fakt hoďku stát bych nedala. Někdy jsme musela i vystoupit a vyhledat nějaké WC. Fakt radost. TeDˇto bude ještě lepší. V létě budu učit dcerku chodit bez plen, tak to abych si udělal cestu přes záchody
když půjdu něco vyřídit. No bude to veselé.
Jediné co mě mrzí, že neužiju kojení venku, to v zimě nejde. TAkže budeme limitovaní těmi 3 hodinami na vycházky. Při dcerce to bylo bezva, do půl roku jsme lítali celodenně venku, na lavce jsem nakojila a šlo se dál. Fakt paráda.
Založila jsem tedy soukromou uzavřenou skupinu, abychom měly víc soukromí. Můžete posílat žádosti o přijetí, ale nejspíš až večer. Skupina má stejný název jako tato diskuze, tzn. Miminka srpen 2013 já vás posstupně napřijímám ![]()
@psvaca píše:
@llena Jakože tahle nešla zamknout?
Dikuze nejde zamknout, vyrobila jsem uzamčenou skupinu ![]()
@llena už mě tam máš ![]()
A ten podpis, to je fakt moc hezkej nápad ![]()
@psvaca zkušenosti
Petí prosím hoď sem odkaz na tu skupinu
@Kote5 nemůžu sedim na tabletu a nejde mi tu kopírovat ![]()
Jé já mám termín 11.8. tak to je pecka, vlastně máš pravdu aspon si nemusíme brát tolik oblečení a jen si od koupáku na chvilku odskočíme ![]()
@psvaca píše:
@Kote5 tak třeba takhle:https://www.emimino.cz/…-srpen-2013/
jj holky tak se mi tam proím nahlašte kdo máte zájem diskutovat i nadále s námi ![]()