Poradna duly
Jana Čurdová
@Kote5 super…a prosimte jak vypadal mimi? prosim prosim fotku…:]ja jsem 9tt dle propoctu a chci jeste vydrzet 2 tydny na UTZ ale uz zacinam mit nutkani to nevydrzet a jit co nejdriv…jak vypada u tebe v 9tt…diky a jsem za tebe rada :] ![]()
Jak dáme dceru večer spát, tak sem hodím foto. Ale moje dr. má dost mizerný ultrazvuk, tak tam toho moc není vidět.
@chijioke Já šla na kontrolu v 8+5tt a byla vidět hlavička, tělíčko, jak krásně bije srdíčko a jak se dělají nožičky a ručičky…le bylo to přez normální ultrazvuk…a meřili jsme 22milimetru…
já už bych teda být tebou na gyndu šla ![]()
@ywettka16 a dostalas obrázek? Jdu na kontrolu v úterý a budeme 8+5tt, tak mě to zajímá ![]()
@psvaca No určitě jsem si o ní řekla
alenják mi nejde oskenovat no
ale jak to dám nják dohromady, tak ji sem dám ale není uplně nejlepší, jde tam vidět hlavička a tošku i nožičky… není to totiž foceny uplně z blízka…
@ywettka16 I tak se těším, třeba mě to do úterka trošku zabaví ![]()
@psvaca Já jen doufám, že je vše v pořádku…pobolívá mě podbřišek, ale ne pořád jen sem tam no…ale at už je 25.1. ![]()
@ywettka16 Hele, já jak jsem minulou neděli byla vystresovaná z těch diskuzí, jak jsem četla o zamlklých těhotenstvích a tom všem, tak jsem se v pondělí ráno probudila, a prostě jsem musela k doktorovi. Sice teda ne ke svému, oni mají v gyncentru jakousi „pohotovost“, a paní doktorka mi říkala, že bolesti jsou normální, pokud mě bolí jako při menstruaci, nebo že mě teď bude píchat jakoby nožem po stranách podbřišku a že je to v pořádku. Jediné prý, je špatně, je ostrá bolest uprostřed pod pupíkem, jinak mám být v klidu. Takže myslím, že pobolívání je v pořádku:)
Já jsem se hlavně naopak bála, že se něco děje, protože mi nic není, ani špatně a bolest ani nic.
@psvaca Ale mě píchá pokažde někde jinde…jednou na levé straně jako by pod vaječníkem, pak na druhé straně pod vaječníkem…pak mě píchá a nják tahá přesne pod stydkou kostí a pořád se to mění atd…není to uplná bolest jako při ms, ale spíš to tam nják tahá, jako bych měla namoženy svaly (nevím jak bych to popsala
) Nebolí to v kuse, tak snad je vše o. k. a budeme doufat no…
jinak nekrvácím a nic, tak si říkám, že kdyby se něco dělo, tak že bych krvácela… fak uvidíme příští týden no ![]()
@chijioke Takhle nják vypadá i to tvoje…pořád ještě vydržíš 2 týdny???já bych to teda nezvládla ![]()
@ywettka16 vydrzim protoze bude mnohem vic videt :]ja ho chci videt az to bude mit cenu…:] a v 11tt uz je znat zda koncetiny a hlavicka a pater se vyviji jak maji ![]()