Poradna duly
Jana Čurdová
@psvaca dík dík, neboj dočkáš se
docela to uteklo to čekání, jestli takhle uteče i zbytek těhu tak to bude bomba ![]()
Holky přiznejte se, kdo už ste se pochlubily na veřejnosti?:) dnes sem koukala na Facebooku jedna kamarádka to praskla hned v 7 tt a druha už v 5tt… Já to teda tajim jak to jde, zatím to vi jen emimino, přítel a sestrenka… V únoru se to chystáme říct rodině a zbytek az si všimne
a dokonce sem se zařekla, že facebook se to dozví az prvni fotkou z porodnice
![]()
Ahoj holky, tak jsem po kontrole. Srdíčko bije jako o závod. Ale mimi odpovídá o týdnu míň než jsem spočítala sama. Vypadá jakko sněhulák ![]()
Jinak za týden jdu na krev a pak za další týden na ten UTZ k projasnění šíje
A jestli mimi nedoroste, tak za další týden jdu znovu. No jako těším se, že tak často uvidím mimi ale na druhou stranu je to pro mně docela náročný cestování s Kájou byť je strašně zlatá.
Holky děkuji moc, že nám držíte palce!!!My vám to brzy oplatíme ![]()
@llena gratuluji k srdíčku a neboj, prcek to určitě dožene ![]()
@llena gratulaceee
snad nám to tady všem dobře dopadne a budem se v srpnu radovat ze zdravých krásných prcků ![]()
@K9Girl
Co se týče tajení, tak v práci to vědí skoro všechny holky z kanceláře, poznaly to, zeptaly se, a já jsem pověrčivá a miminko se nemá zapírat
Tak jsem to včera řekla šéfovi, protože jsem chtěla, aby to věděl ode mě a ne od nějaké drbny ![]()
Rodina to ví celá už od Vánoc, můj praktický lékař je totiž můj strýc a nemohla jsem ho nutit do lékařského tajemství ![]()
A jinak to ví milión dalších lidí, protože můj přítel má tendenci to všem povídat, vždycky se na něj znovu zlobím, a on to pak zase nevydrží… zase na druhé straně můžu být ráda, že z toho má takovou radost ![]()
Facebook to rozhodně vědět nebude až do první fotky miminka ![]()
@llena
Leňu, nevadí, že je menší, ono to dožene… jakoby jsme se o tom v pondělí nebavily
Hlavně, že má silné srdíčko ![]()
Holkyyy nemám mloka, ale sněhuláka
ale než mi otočil monitor a ukázal, že je vše v poho tak sem měla pocit, že je to věčnost ![]()
@K9Girl
Můžu se zeptat trochu mimo téma?-podle profil. obrázku, máš psisko? A miminko je první, nebo už nějaký děti máš?
@Anet13 mimčo je první, a psiska máme doma 4
bydlí v kotečkách, takže naštěstí nemusím moc řešit jak prcka vezmou… Snad jen aby mi nelezli do kočáru pri vencingu
ale třeba kdyz jdem se sousedkou a s kočárem tak to vůbec neřeší ![]()
@K9Girl Já mam doma hyperaktivní borderkolii
Ale malý děti a vůbec děti miluje, je hodně zvyklej na 18.ti měsíční holčičku mý kámošky, od ní si nechá líbit úplně všechno..
jen se trochu obávám, že se bude nudit a aby si zezačátku nepřipadal odstrčenej.. Jinak je zlatej, nezlobí, když na něj nemám čas, sám doma vydrží i 8 hodin, ale holt „borderák“, člověk to pak musí někde vyynahradit.. ![]()
My máme 3 maliňáky a jedno NO, ale naši maji border teriery a ty jsou k dětem zlatí… Pravda, malou, teď už dvouletou co hlídá mamka tam maji jen jeden den v týdnu, takže atrakce chvilková…
ale myslím, že když má to zvíře základ poslušnosti a není nějak labilní, tak by to nemel být problém
vždycky největší problém bývá když pak člověk nechá psa s prckem o samotě ;( jinak se podle mě není moc čeho bát ![]()
@K9Girl
Gratuluju ke sněhulákovi
A kdy máš další kontrolu? A srdíčko tluče?
Ahoj vespolek, rada ctu, ze kontroly probihaji vsechny uspesne a jste vsechny a vsichni prckove v poradku.
Chvili jsem vahala, zda se k vam pripojit, protoze jsem jeste nebyla u doktora, ale test je pozitivni prkazatelne. Cekame neplanovane treti mrne, ale kdyz uz si nas naslo, tak co nadelame
Navic si ani nemuzu vzpomenout, kdy se nam to asi mohlo podarit, takze budu u sestry zase za trubku, ze nevim datum posledni MS. Druhe jsem cekala hned po odstaveni prvni a taky to bylo vysvetlovani, ze opravdu netusim, jak dlouho jsem tehotna
Takze tak, doufam, ze vam tu jeden zmatkar nebude vadit ![]()
Jinak jsem koukala, ze tu vesmes cekate prvni miminka a sem tam nekdo druhe, tak se muzu povazovat zatim za matadora, coz? Tesim se na dalsi prispevky ohledne porizovani vybavicky apod. to jsou vzdycky temer filozoficke debaty latkarek vs. papirovych plinek, vanickovani nebo kyblikovani a kocarkovani nebo satkovani apod.
Rada vidim, ze jsou tu i pejskarky. My mame doma velkeho knirace, je sice tchanuv, ale bydlime ve spolecne domacnosti a deti bere v pohode. Jen se holky musely naucit, ze kdyz jde pes, tak musi z cesty a neceho se drzet. Kocku mame venkovni a kvuli te jsem musela na kocarek davat moskytieru, jinak si s oblibou chodila do koracu lehat. Mimcum to vesmes nevadilo, ale me tedy jooo…
Doted jsou to vsichni nejlepsi kamaradi…
Tak, zitra se k doktorovi objednam, at vime na cem jsme a at nezmeskam nejake ty terminy krve, UTZ apod.
Mejte se hezky a opecovavejte se.
Endy
@psvaca jojo tluče
bylo to super, klidně bych se šla kouknout znovu
dali kontrolu budu domlouvat s doktorkou teprve v pátek az ji povezu velikost prcka, tenhle UTZ mi dělal cizi doktor a na další pry me pravděpodobně pošle mudr. do gennetu. ![]()
@Endy vítej
snad ti taky vše dobře dopadne
my máme psíky venku, ale kočku doma
bydlí sice jen v obýváku, kuchyni a chodbě, defakto mimo ložnice, pokoje pro návštěvy a budoucího kinder roomu muze všude, ale tam kde s spí ji nepoustime
a kdyz hlídam malyho od sestrenky, tak ani do cestovní postýlky v obýváku nema tendence lézt, spis si zaleze někam kde ma klid ![]()