Poradna duly
Jana Čurdová
Anet13, u chlapů musíš dávat jasné pokyny. Co a kam dát. Přesně definovat. Moje nadřízená mi jednou říkala historku od nich z domu. Poprosila svého mažílka, aby vyhodil koš a co myslíš že manžel udělal? Vyhodil koš. A druhý den ona říká, prosím tě, kde je ten koš, co jsme na Vánoce koupila. A on, dy´t si říkala, že ho mám vyhodit. No chlap. Místo aby vynesl smetí, tak ho prostě celý vyhodil. Prý koná jasně, co se mu říká.
@Kote5 píše:
Anet13, u chlapů musíš dávat jasné pokyny. Co a kam dát. Přesně definovat. Moje nadřízená mi jednou říkala historku od nich z domu. Poprosila svého mažílka, aby vyhodil koš a co myslíš že manžel udělal? Vyhodil koš. A druhý den ona říká, prosím tě, kde je ten koš, co jsme na Vánoce koupila. A on, dy´t si říkala, že ho mám vyhodit. No chlap. Místo aby vynesl smetí, tak ho prostě celý vyhodil. Prý koná jasně, co se mu říká.
@Anet13 s chlapama se nedá mluvit, nikdy si tyhle dvě pohlaví nebudou rozumnět, o tom se doma přesvědčuju dnes a denně a postupně z toho přestávám šílet a co se týká problému na malé vesnici, kde nikoho neznáš, tak sme na tom úplně stejně. já sem tu taky sama, sice tu má přítel rodinu, ale ta o mě nemá zájem a já upřímně taky ne. ale doufám, že se pak třeba objeví nějaká mamina o který nevím. jinak je na prd jezdit s kočárkem po silnici tam a zpátky a do města leda busem ![]()
Holky to já to mám přesně opačně, byla jsem z vesnice, všichni jsme se tam znali, mohla jsem kdykoliv ke kamarádkám na kafe a teď jak jsem v Praze, tak tady si každý žije to své a je opravdu problém si tady najt kamarádky
. Nějaké tu sice mám, ale jsem společenský člověk, který je rád ve společnosti a tady je to jednou za delší dobu ![]()
@PavlaPir to je prostě tak když jdeš moc daleko už od těch přátel co máš. já sem taky ráda byla ve společnosti a středem pozotrnosti, ale tady se mi jí nedostává, sem ráda že chodím do práce, kde si užiju trošku srandy, ale co budu dělat pak až tu budu jenom žvatlat na podělaný mimčo to nevím ![]()
@Verukuc já třeba nejsem až tak moc daleko, ale mám jedno dítko a po mateřské jsem konečně otěhotněla, takže mi ta práce dost chybí, nebo spíš ten kolektiv. I když jsem nikdy středem pozornosti nebyla, tak mi ta společnost chybí. Mám pocit, že si teď každý žije to své a okolí moc nevnímá. Bydlíme v barákové zástavbě a tak si každý je na své zahradě a pomalu ani nevychází ven ![]()
Neboj, s dítětem se dá chodit do kroužků. Já třeba nejdřív chodila s malou do plavání, teĎ máme pohybový kroužek a výtvarný kroužek a uvažuju o hudebním kroužku. Míša je v kolektivu a já si pokecám s maminkama, co maj podobně staré děti. Jinak u nás na hřištích je taky plno mamin. Ale je blbý, že teĎ je tam pusto prázdno. ![]()
Já jsem teda z Prahy, ale 10 let jsem žila ve Vršovicích a teď jsem se čerstvě přestěhovala na Háje a tady nemám nikoho. Těhotné kámošky, nebo ty, co už miminka mají, bydlí na druhém konci Prahy, a to asi bude dost náročné se k nim dostávat. Takže doufám, že kočárky magneticky přitahují kočárky a že Háje jsou dostatečně velké sídliště ![]()
@nela2 za 24 hodin budu mit jasno
z toho 8 hodin prospím, dvě hodiny projím… ![]()
@nela2
@K9Girl píše:
@nela2 za 24 hodin budu mit jasnoz toho 8 hodin prospím, dvě hodiny projím…
Cože? 8 hodin? Bych spala pořát, kdybych mohla..
Nejlíp tak 12 přes noc a přes den tak ještě dvě-tři
Budem na vás myslet,
my jdem v pondělí na testy v 10.týdnu..
@Anet13 minimalne 8
taky bych spala, klidne hned ale mám tady chlapíka na geodezii tak nemůžu a potom jedu jeste k babince takze večer dojedu kdo ví kdy…
pak určitě se začtu na emiminu a než se vzpamatuju bude půlnoc
dík dík, my na vás v pondělí taky… Čím víc se to blíží tak tím vic se ve mě mísí zvědavost, těšení a trochu strach ![]()
@K9Girl
@nela2
tak ať to zítra všechno dobře dopadne, přeju Vám to, a tiše závidím
Já mám ještě 14 dní, chjo.