Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je dobré, mě to výchází podle internetu o den později, na 29.8. Tak se budeme tužit, ať to bojovníci zvládnou ![]()
Ahoj, já měla poslední MS 15.11. Termín mi dle MS vychází na 22.8.2013, ale asi to bude později. U dr. jsem byla 28.12. na kontrole, aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství. Další kontrolu jsem si domluvila až na 17.1., abych tam furt nemusela lítat. Je to dlouhé čekání, ale nemám hlídání dcerky (Míša nar. 30.3.2011), takže čím méně bude návštěv, tím méně si bude brát manžel dovolenou. A zbyde mu na srpen ![]()
Jsem z Brna. Odkud jste vy?
Já jsem původně Litvínovanda, ale už nějakej pátek žiju v Praze. Čerstvě v paneláku, na což si těžko zvykám
Ale teď mi je vlastně všechno jedno kromě toho prcka v bříšku ![]()
@Kote5 ahoj, já jsem taky náplava v Praze. Ale tak daleko jako sváča jsem to neměla teda. Jsem z Českého Brodu. Jinak holky abych se s vámi podělila, tak dnes mi nebylo skoro vůbec blbě. Mám furt šílenou chuť na sladký, hlvně teda večer po Margotce bych se mohla utlouct. Naštěstí doma žádná neni
![]()
Tak to já jsem daleko od Prahy, z malé vesnice..každopádně mi přestalo být špatně a nemám z toho radost, spíš se bojím..
@nela2 Neboj, to bude dobrý
Mně minulý těhu nebylo špatně skoro vůbec, pár dní takových jako po lehké párty ale pak už nic až skoro do 8 měsíce. To mě začala pálit žáha. Do té doby jsem netušila o čem to je. Tak pak jsem si toho užila za celý život.
Tu taky jsem a doufám, že budu i dál.. Nemůžu se dočkat, už aby bylo pozítří, abych už věděla..Přestaly mně bolet prsa, je to normální? Mám strach, že je něco špatně, jinak mi nic není, břicho nebolí, nevolnosti, špinění..vůbec nic.. Je to všechno nějak podezřele v pohodě..
Já sem původně z Prahy teď bydlíme kousek za Prahou, v Čelákovicich ![]()
Mě naštěstí taky nic moc není, jen občas otevru lednicku a mám pocit, že vrhnu… Třeba uzený maso po kterem sem se mohla utlouct nemohu ani cítit… A trošku mě zlobí tlak, už se těším na UTZ ať vím, jestli je vše v pohodě ![]()
@psvaca píše:
Tak to je dobré, mě to výchází podle internetu o den později, na 29.8. Tak se budeme tužit, ať to bojovníci zvládnou
a už jsi byla u dr.? já jdu až 7. a přijde mi to dlouhý ![]()
Ahojky holky, dlouho jsem nepsala, já jsem z jižních Čech, maličká vesnička. Jinak já byla u Dr. 27.12., viděly jsem prcka na ulz, je pěkně v děloze, už jsem taky na neschopence, jelikož pro nevolnosti a práci zdravotní sestry v Seniorském domě, kde jsem na 100 klientů byla na 12 hodin sama, mi bylo doporučeno jít marodit. Teď jsem fakt ráda, že jsem doma, mám klid, bývá mi zle jak přes den, tak v noci. Dneska jsem 6+3 a další kontrolu mám 16.1., tak doufám, že už uvidíme i srdíčko
Jinak mě je 28 a taky čekám první ![]()
Vítám novém holky.
Já jsem skoro jak ty, dnes bych měla být 6+6. A kontrolu budu mít 17.1. ![]()
Tak to je docela drsňota být 12 hodin na 100 klientů sama. To je snad proti nějakým normám nebo co. Si to nedovedu představit. U nás ve škole je limit 40 dětí na jednu osobu v místnosti, jako ve škole, když se de ven, tak je limit 24 dětí. Pak musí být dva učitelé, zvlášt když se akce koná déle.
Tak to tě obdivuju. Si ani neodskočíš na záchod a na jídlo. Když jsi tam sama. To bych asi tak yutekla na neschopenku.
@Beruska_jana
můžu mít skromnou otázku? nikde totiž nemůžu najít výpočet nemocenské tak, abych tomu rozuměla
můžu tedy vědět, kolik dostaneš jako zdr. sestra na neschopence?
Pro Kote5 - no jsem tam sama zdrav. sestra, ale pak tam jsou ještě POP ( pracovník přímé ošetřovatelské péče), kteří pracují jakoby pode mnou, ale jinak vše ze zdravotních úkonů musím dělat já, poslední dvě noční a denní pro mě už byly k nevydržení, tak jsem na neschopnost ráda kývla.
Pro raduskaX - tady to máš docela pěkně udělané, jsem zkoušela a řekla bych že to vychází zhruba co dostanu - http://www.vypocet.cz/nemocenska
Anet, neboj se, mě taky nic není, nezvracím, občas cítím podbřišek, ale jen maličko, prsa mám větší, ale žádné velké bolesti, a dnes jsem viděla poprvé fazolku
On teda pan doktor řekl suše, že se uvidíme za 3 týdny na ultrazvuku a nic víc neřekl, že prý je pověrčivý. Ale zakázal mi vše, při čem se naráží, a to i sex ![]()
@raduskaX píše:
a už jsi byla u dr.? já jdu až 7. a přijde mi to dlouhý
Dneska večer
Jak jsem psala, viděla jsem fazolku
A ultrazvuk za 3 týdny, tak zas budu odpočítávat dny a hodiny ![]()