Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
3.1.13 20:30

Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem 8+1 a už bylo vidět srdíčko :) Čekám druhé dítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
3.1.13 21:32
@nela2 píše:
V prvním těhu jsem brala mamavit, teď beru vitamíny chytré miminko..stejně ti každý gynekolog doporučí něco jiného..femibion jsem brala v mezičase, je sice drahý, ale co bychom pro prcky neudělaly :-)

No, já jsem začala femibion brát, až když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak doufám, že včas, bylo to po dvou týdnech od oplodnění. Doufám, že to miminku pomůže se udržet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.13 21:40

Ahoj holky teda vyjste drbny udrbaný :-D Co se týká vitamínů, tak já jsem na braní čehokoli totální a naprostej lempl, takže nic nemám páč by to byly vyhozený peníze. Možná koupím lisstovku :-D Jinak jsem v desátém týdnu a na kontrolu první jdu až v úterý :-D takže jestli někdo šílíte, že jdete poslední, tak nejdete :-D Jo a ještě k těm vitamínům a velikossti mimina nám dr. v předporodním kurzu říkal, že jsou to naprossto nepodložené fámy, takže jestli jste zobavé, tak zobejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.13 21:42

@psvaca vám se to musí udržet. A takový zprávy už tu nechci vidět. Jako jestli a doufám, to prostě musí klapnout ;) tak to tomu mrněnit laskavě vzkaž, že mu to teta Léňa nařizuje jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.13 21:43

@PavlaPir jasně že můžeš, budeme rády ;)

a tímto tu vítám i ostatní nováčky ať se nám ta miminka podaří a ať jsme hlavně všichni zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
3.1.13 21:57

@llena
vyřízeno, teto :)myslím, že tě ještě úplně nepoznalo, ale až tě pozná, pochopí, že není radno si s tetou Leňou zahrávat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.1.13 22:06

A @psvaca tak tak, je třeba ho na mne řádně připravit :-D Ačkoli, jak dojde na mimina, tak jsem na ně krátká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.1.13 08:42

@llena
Jasně teta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.1.13 13:07

Tak teď nevím, co s tím, holky. Kolegyně v práci se mě jedna po druhý ptají, jestli jsem těhotná, že je to na mě strašně vidět a už to ví půl kanceláře, protože neumím lhát. Jsem z toho samozřejmě nervózní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.1.13 13:10

@psvaca
a co je komu do toho, prď na ně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.1.13 13:28

@raduskaX
Tak nic jim do toho není, ale protože jsem v 6. týdnu, tak bych byla raději, kdyby to moc nikdo neto, že jo :) A jen doufám, že se to nedonese k šéfovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.1.13 13:32

@psvaca
ten už to ví. věř že už mu to nějaká dobrá duše ála Hujer donesla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
4.1.13 13:34

Já bych říkala, že není nic jistého a že se o tom nechceš bavit. A třeba dají pokoj. A kdyžtak pak bych to ofiko řekla šéfovi kolem toho 12.tt, aby se necítil, že jsi mu nic neřekla. Ale teď bych to s nima moc nerozebírala, pokud nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.1.13 13:39

Já to říct musela hned z kraje, protože se u nás našly dobré duše které mě označily za lenocha:-( takže jsem musela s pravdou ven:-( u nás na JIPu taháme lidi xkrát za den a nešlo se tomu vyhnout jinak než to říct:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.1.13 15:58

@llena děkuju, četla jsem, že pocházíš původně z Českého Brodu, já jsem původně z Tuklat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí