Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem 8+1 a už bylo vidět srdíčko
Čekám druhé dítko ![]()
@nela2 píše:
V prvním těhu jsem brala mamavit, teď beru vitamíny chytré miminko..stejně ti každý gynekolog doporučí něco jiného..femibion jsem brala v mezičase, je sice drahý, ale co bychom pro prcky neudělaly
No, já jsem začala femibion brát, až když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak doufám, že včas, bylo to po dvou týdnech od oplodnění. Doufám, že to miminku pomůže se udržet ![]()
Ahoj holky teda vyjste drbny udrbaný
Co se týká vitamínů, tak já jsem na braní čehokoli totální a naprostej lempl, takže nic nemám páč by to byly vyhozený peníze. Možná koupím lisstovku
Jinak jsem v desátém týdnu a na kontrolu první jdu až v úterý
takže jestli někdo šílíte, že jdete poslední, tak nejdete
Jo a ještě k těm vitamínům a velikossti mimina nám dr. v předporodním kurzu říkal, že jsou to naprossto nepodložené fámy, takže jestli jste zobavé, tak zobejte ![]()
@psvaca vám se to musí udržet. A takový zprávy už tu nechci vidět. Jako jestli a doufám, to prostě musí klapnout
tak to tomu mrněnit laskavě vzkaž, že mu to teta Léňa nařizuje jo ![]()
@PavlaPir jasně že můžeš, budeme rády ![]()
a tímto tu vítám i ostatní nováčky ať se nám ta miminka podaří a ať jsme hlavně všichni zdraví ![]()
@llena
vyřízeno, teto
myslím, že tě ještě úplně nepoznalo, ale až tě pozná, pochopí, že není radno si s tetou Leňou zahrávat ![]()
A @psvaca tak tak, je třeba ho na mne řádně připravit
Ačkoli, jak dojde na mimina, tak jsem na ně krátká ![]()
Tak teď nevím, co s tím, holky. Kolegyně v práci se mě jedna po druhý ptají, jestli jsem těhotná, že je to na mě strašně vidět a už to ví půl kanceláře, protože neumím lhát. Jsem z toho samozřejmě nervózní ![]()
@raduskaX
Tak nic jim do toho není, ale protože jsem v 6. týdnu, tak bych byla raději, kdyby to moc nikdo neto, že jo
A jen doufám, že se to nedonese k šéfovi ![]()
@psvaca
ten už to ví. věř že už mu to nějaká dobrá duše ála Hujer donesla ![]()
Já bych říkala, že není nic jistého a že se o tom nechceš bavit. A třeba dají pokoj. A kdyžtak pak bych to ofiko řekla šéfovi kolem toho 12.tt, aby se necítil, že jsi mu nic neřekla. Ale teď bych to s nima moc nerozebírala, pokud nechceš.
Já to říct musela hned z kraje, protože se u nás našly dobré duše které mě označily za lenocha:-( takže jsem musela s pravdou ven:-( u nás na JIPu taháme lidi xkrát za den a nešlo se tomu vyhnout jinak než to říct:-(
@llena děkuju, četla jsem, že pocházíš původně z Českého Brodu, já jsem původně z Tuklat ![]()