Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2236
3.1.13 14:09

@raduskaX
Taky jsem dostala, ale femibion 800, a ty se tedy polikají samy. Pokud si teda zrovna vzpomenu, většinou tak hodinu po obědě mi dojde, že jsem měla vzít :)

A buď ráda, toho 7. už třeba uslyšíš srdíčko, já jsem ještě nic neslyšela a musím si opět počkat do 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 14:15

@psvaca
doufám, že už bude aspoň něco vidět…na holku jsem čekala, dlouho byl vidět jen váček a já trnula…ale teď jsem měla brzo pozitivní test tak snad už něco bude…dnes jsem 6+1 v pondělí 6+5 tak doufám. i když podle kalendářů na netu bije srdíčko až o hodně později, tak nevím, jsem z toho zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
3.1.13 14:20

@raduskaX
Já jsem zase četla, že už od 23. dne, ale to bych ho byla slyšela včera taky, když jsme jen o den mladší než vy ;) Tak uvidíš v pondělí, budeme obě moudřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 14:23

@psvaca
dám hned v pondělí vědět a snad se mi podaří ukořistit i fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.1.13 14:27

Já beru Femibion 800, mám s ním dobré zkušenosti z minulého těhu. V prvním těhu jsme brala GS Mamavit, ale těhotenství nedopadlo, měli jsme rozštěpovou vadu a nefunkční placentu. Tak mám od té doby strach brát cokoliv krom Femibionu. Ale je děsně drahý :-( Já byla na kontrole 28.12. ale bylo ještě brzy, tak byl jen gestační váček. A další kontrolu mám 17.1., to už by jsme měli vidět srdíčko a dostanu průkazku, když bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 14:29

@Kote5
to snad nezáleží na vitamínech ale na nečem jiném ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
3.1.13 15:11

@raduskaX Ja mam taky mamavit s prefolinem a dha ale dr rikala, ze je tam te listovku malo at si ji take koupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 15:18

My našli na netu, že prý po těhle vitamínech se rodí velké děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.1.13 15:31

Ne někdy jsou vitamíny důležité. Zvláš´t kys. listová. Já měla tenkrát nedostatek kys. listové a proto ta rozštěpová vada. Krom toho ji blbě štěpím a vit. B taky, takže když sním jakýkoliv Mamavit apod, tak je to zbytečné.-) Potřebuju naštěpenou kys. listovou a vit. B a to je právě jen ve Femibionu. V tomto se liší od jiných preparátů a proto je i dražší. No a já tenkrát nevěděla, že trpím nedostatkem a začla jsem mamavit jíst až po zjištění těhotenství a to bylo pozdě. Proto te´d radši baštím Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 15:36

@Kote5
já při prvním těhu nejedla nic…záleží na člověku a jeho tělu jak se s tim vypořádá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.1.13 15:37

Já brala celé těhu Femibion a dcerka měla 49 cm a 3360 g, což si myslím, že není velké dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.1.13 15:39

Raduskox, no právě, záleží na tělo, mě zjistili mutaci MTHFR C… atd. protě něco, co může způsobit problém při těhu. A je pravda, že od narození mám horší hojivost ran, takže asi na tom něco bude, že mám nedostatek vit. B a kys. listové. Furt se mi dělají uhry, když se zraním, tak se mi to hojí strašně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.1.13 15:39

Jinak velikist dětí je dána i geneticky. Kámoška vitamíny nejedla a měla velké mimčo, ale asi je to tím, že ona i manžel se narodili velcí a jsou velcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
3.1.13 19:37

Já brala mamvit a mala se narodila v termínu měla 3530g a 49cm. Takze krasne akorat miminko:)Apgar skore jsme měli 10-10-10 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.1.13 20:08

V prvním těhu jsem brala mamavit, teď beru vitamíny chytré miminko..stejně ti každý gynekolog doporučí něco jiného..femibion jsem brala v mezičase, je sice drahý, ale co bychom pro prcky neudělaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí