Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
28.12.12 20:27

@nela2 jj. Nemohla jsem uvěřit, až při čtvrtém testu se mi přestaly klepat kolena :-D Ale jsem teda taky moc ráda :-D Hlavně, aby to dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
29.12.12 19:27

Ahoj holky, ráda se přidám, pokud můžu :)
ja sem našla // 13.12 a po novém roce se jdu objednat na první UTZ tak snad už uvidíme i srdíčko :) už aby bylo po silvestru, mám pocit, že toho 2.ledna kdy se půjdu objednat se snad ani nedočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.12.12 11:01
@K9Girl píše:
Ahoj holky, ráda se přidám, pokud můžu :)
ja sem našla // 13.12 a po novém roce se jdu objednat na první UTZ tak snad už uvidíme i srdíčko :) už aby bylo po silvestru, mám pocit, že toho 2.ledna kdy se půjdu objednat se snad ani nedočkám :)

jj přesně vím, jak se cítíš. Taky čekám na druhého, páč mají zavřeno přes svátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verukuc
30.12.12 13:28

Ahoj těhulky, přidávám se k vam. Podle testu z 23.sem pocitala termin na 29.8. K doktorovi jdu 10.ledna. Je to moje prvni mimčo a nevím, co čekat. To už mě čeká ultrazvuk. Ale nevím kdy takový ty větší testy. V tom lednu budu v 7.týdnu.

• Citovat
  • Upravit
3115
30.12.12 20:41
@Verukuc píše:
Ahoj těhulky, přidávám se k vam. Podle testu z 23.sem pocitala termin na 29.8. K doktorovi jdu 10.ledna. Je to moje prvni mimčo a nevím, co čekat. To už mě čeká ultrazvuk. Ale nevím kdy takový ty větší testy. V tom lednu budu v 7.týdnu.

Ahoj Verukuc: Na první ultrazvuk se těšit už můžeš. Tou dobou by mělo být vidět už i srdíčko. Co se týká prvních testů, tak ty se dělají v rozpětí od 10 - 12 týdne. Tzn. že za další cca 3-4 týdny by si tě měli pozvat znovu. No ono už si tě beztak budou zvát co měsíc na kontrolu :-D
Jinak gratuluju k prvnímu těhotenství. buď ráda, že nevíš co tě čeká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.12.12 21:13
@llena píše:
Ahoj Verukuc: Na první ultrazvuk se těšit už můžeš. Tou dobou by mělo být vidět už i srdíčko. Co se týká prvních testů, tak ty se dělají v rozpětí od 10 - 12 týdne. Tzn. že za další cca 3-4 týdny by si tě měli pozvat znovu. No ono už si tě beztak budou zvát co měsíc na kontrolu :-D
Jinak gratuluju k prvnímu těhotenství. buď ráda, že nevíš co tě čeká ;)

aha, tak děkuji za info. no mě jde o to, že to chci v práci tajit co nejdýl a už máme v práci 3 těhotný a nechci aby něco dalšího čuchali :pocitac: no počkej, proč mám být ráda? ted se bojím ještě víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.12.12 21:34

@Verukuc Hele ničím si to nenech zkazit. Jenom, že o tom, jak je těhotenství „úžasně nádherné období pro každou ženu“ bych mohla psát romány :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.12.12 21:44

Ahoj, moc ráda se přidám k vaší „srpnové skupince“ My jsme počali 13.11., na začátku prosince jsem se objednala na gyn., ale jdu prvně až 4.ledna.. Nemůžu se už dočkat, až uvidím fazolku na UZ.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.12.12 21:49

@Anet13 my s největší pravděpodobností 12.11 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.12.12 22:03

@llena Koukám, že na fotce nejsi sama :hug: U nás doma řádí zatím jen pes ;) Před třemi lety to nevyšlo, v 5.tt jsem potratila, pak jsem byla skoro dva roky sama a chlapy nechtěla ani vidět… Teď už je mi třicet, a modlím se aby to vše dobře dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.1.13 15:06

Ahoj holky, smím se taky přidat? Dnes jdu poprvé k doktorovi a je to první miminko, takže jsem ráda, že nevím, co mě čeká, Leni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.1.13 15:08

Ahoooj Petí ;) snad tu nebudeme za chvilku samy hele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.1.13 15:19

Nemyslím :) I když teď na nic moc krom toho dnešního doktora nemyslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.1.13 15:30

Smím se také přidat? :) podle MS nám to vychází na 28.8., k dr. jdu až 7.1. a snad to do tý doby nevydržim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.1.13 15:53

Ahojky tak před vánoci jsem zjistila že jsem těhotná, podle výpočtu by termín měl být kolem půlky srpna, na posledním ultrazvuku ještě nebylo vidět srdíčko, tak na další jdu 8.ledna, tak doufám že to bude v pořádku, čekám sice druhý ale před mým prvním jsem si dost prodělala, že už jsem ani nedoufala, tak se bojím aby se to neopakovalo, ale už mi je dost zle tak věřím že to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí