Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
13.1.13 18:56

@evíkkkk ahoj, gratuluju. Promiň, že jsem zvědavá, ale jakto, že tě čeká plodovka a víš to už takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
13.1.13 19:02

@PavlaPir no věk :,( 35let a měla jsem sestru která byla postižená -v 19.letech umřela-dow. syndrom..,takže u nás holky v rodině chodí všichni na plodovku.
No doufám že to dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
13.1.13 19:11

@evíkkkk aha, tak to je asi lepší absolvovat. Ale neboj mimčo bude určitě v pořádku a ty budeš klidnější, že víš, že je vše tak jak má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
13.1.13 19:19

@PavlaPir děkuji! :hug: určitě je to lepší.

no ještě týden a nejhorších 12tt mám za sebou!!pak počkat na výsledky z plodovky a už se těšit na mimísko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.13 19:41

@evíkkkk Já bych taky chtěla jít na plodovku…jsem po dvou potratech totiž a nják chci mít jistotu, že ted bude vše o. k. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.13 19:41

@evíkkkk Já bych taky chtěla jít na plodovku…jsem po dvou potratech totiž a nják chci mít jistotu, že ted bude vše o. k. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
13.1.13 19:47

@ywettka16 určitě dělají další výborné testy, taky chci jít na ulrazvuk 3D-myslím že se to tak jmenuje :roll:.
Neboj určitě bude vše o. k :hug:
Já potratila 8.října v 88tt, taky nic moc…dostala jsem revizní ms a pak už bylo zaděláno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
13.1.13 19:48

8tt týdnu :( né 88tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.13 19:55

@evíkkkk Tak to já v dubnu měla zamlklé těhu v 6+3 a v listopadu jsem měla samovolný potrat a to bylo asi nják kolep páteho tydnu a nemusela jsem jít ani na revizi…měla jsem to brát jako zpožděná ms…no a dneska jsem v 10 tydnu a nják mě pobolíva v podbřišku, do ted byl klid tak snad je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
13.1.13 23:26

Ywettka16, já být tebou, tak s ena plodovku neženu, pokud to nebude nutný. Je tam riziko potratů. Pokud nemáš v rodině nějakou anamnézu, u které je to fakt lepší vědět a převýší choroba větším rizikem než potrat, tak bych na plodovku nechodila automaticky. Potraty ti asi těžko zjistí z plodovky.

Jinak plodovka se dělá až mezi 12.tt a 20.tt Až se plodovka natvoří, co s edělá nejdříve, jsou odběry choriových klků. Podobné jak plodovka, ale taky nebezpečné na potraty.

Já na plodovce byla ve 20.tt v předminulém těhu, vše OK. Plod geneticky čistý, ale pak jsme stejně museli ukončit pro rozsáhlý rožštěp a nefunkční placentu. Takže plodovku bych fakt automaticky nepodstupovala. Daleko víc se dá nejdříve zjistit z velkého ultrazvuku a pak bych šla až na plodovku.

Jako začla bych 12.tt a NT+ bych si zaplatila apak bych řešila plodovku.

A mimochodem, určitě to budeš mít dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
13.1.13 23:28

Evíkkkk, tak to je mi líto. Vždycky je smutné, když se vrodině přijde o takto mladého člověka. Ale uvidíš, že sestra byl ajen hříčka náhod a geneticky si neneseš genetické zatížení. Mimčo bude určitě v pořádku. Na NT+ ve 12.tt ti určitě řeknou víc a uklidní tě. Kam jdeš na toto vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.13 23:55

@Kote5 Mě ale říkala doktorka, že jsme měli njakou vadu srdeční proto zamlklé těhu a pak se nám srdíčko přestalo dělat tak taky samovolný potrat…ted je zatím vše o. k. ale jestli něco nebude sedět, tak na plodovku určitě pujdu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.1.13 00:20

Tak to máš dobrý, to většinou nebývá genetické, tak třeba na plodovku nebudeš muset. Však uvidíš. Bych šla na to NT+ a tam ti posví co a jak. Třeba řeknou i pohlaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.1.13 11:36

@Kote5 Já vím a 28.1 jdeme na první screening a pak se uvidí, když tam nebude něco sedět, tak určitě si vše zaplatím a poženu to dál…i ten tripltest (nevím jak se to píše :lol: ) bych podstoupila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
14.1.13 18:09

@Kote5 jdu 28.1 už mám doporučenní a jdu do Hradce králové do Sanusu, myslím že je lepší než něco zanedbat!!tak buď a nebo :) dnes mi dělal dr. podrobnější ultrazvuk a vidí to dobře.
Já opravdu na plodovku radši zajdu než bych si to celej život vyčítala..toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí