Poradna duly
Jana Čurdová
Ve čtrvtek budu na začátku 7.týdne a jdu na první vyšetření s prvním mimčem, to jsem zvědavá jaký koltoč kontrol mě čeká. a jaké zkušenosti máte se screeningem, v jakém týdnu se chodí?
Moc na Vás na všechny myslím, ať jste zdravé a miminka ať prospívají a rostou.. Dnes jsem viděla prvně tlukoucí srdíčko „fazolky“, která je velká 2,2 centimetru
![]()
Ahoj holky, já jdu na první UTZ ve středu, nevím jestli se víc těším, nebo bojím aby bylo vše v pořádku ![]()
@K9Girl píše:
Ahoj holky, já jdu na první UTZ ve středu, nevím jestli se víc těším, nebo bojím aby bylo vše v pořádku
Tak to jsem měla stejně..a strach je hroznej „žrout energie“. Cítím se po fyzické stránce hodně dobře a přišlo mi to všechno až podezřele v pohodě.. Myslela jsem si, že se dneška snad nedočkám a už je to za mnou a za deset dní zas přede mnou..
@Anet13 taky uz to chci mit za sebou:) věřím, ze bude vse v pořádku, ale porad me to hloda…
tenhle strach bude uz asi na vždy… Dokud se to v pořádku nenarodi, a pak az se to narodí tak taky…
čekáš prvního prcka?:)
@K9Girl Těhotenství bohužel první není, ale mimčo snad bude.. Před třemi lety jsem v 5.týdnu potratila.. Ale taky věřím, že tentokrát to dopadne dobře, a odmítám se stresovat, to bych si spíš nějaký problém přitáhla…
@Anet13 držím palce, to je pravda čím míň stresu tím líp jak pro nás tak pro mrňata
![]()
@Anet13
Tak to znám, taky mám pocit, že je mi nějak podezřele dobře a už se nemůžu dočkat kontroly, ale doktor si mě pozval až na 22., takže já to mám ještě na dlouhé čekání ![]()
@nela2 Tak tak, ve středu pred 11tou, ale dlouho sem čekala na „po Novým roce“ kdy sem se měla objednat tak ted uz zo snad rychle uteče ![]()
Dobré pondělní ránko všem pracujícím i na MD. Máme tu nový týden, tzn. zase další nové kontroly, tak se těším na dobré zprávy. Já jdu zítra ráno v 9. Trošku se děsím, jak to takhle brzo s Kájou zvládneme. To ji budeme muset vzbudit už v 7, abychom to stihli. No už se nemůžu dočkat. Přecijen už to naše mímo je veliký na to, e ho uvidím prvně.
No a jaký jste měly víkend? U nás byli v sobotu kamarádi s kloučkem starým jako ta naše cácorka, tak to byla hrozná sranda je sledovat, jak se nejdřív styděli, pak už se přestali stydět a lítali jeden za druhým, opičili se po sobě a skončilo to pusinkováním ![]()
V sobotu mi teda nebylo zrovna dobře, ale večer už to šlo a v neděli jsem byla jak nová. Uvařila jsem luxusní svíčkovou, ale takovou, že jsem se plácala po ramenou
Odpolko jsem si hodila chrupku na hodinku a půl, což taky byl super bonus k víkendu ![]()
Tak výborněm, v polovině sedmého týdne je mi poprvé úspěšně v práci zle a vůbec nevím, jak to skrývat
Ale aspoň je to dobré znamení, že se tam dole opravdu něco děje ![]()
@llena U nás byla taky svíčková, miláček mi pomáhal a opět jsem se utvrdila v tom, jak verbální komunikace způsobuje nedorozumění.. Dva hrnce na plotně, v jednom vřící voda na knedlíky a v druhým hotová omajda.. „Mám ještě něco udělat“? „Prosím tě, kdyžtak to osol.. Co myslíte, do kterého hrnce putovala sůl?
Naštěstí jen decentně, a trocha mlíka to spravila
Jinak v neděli po obědě místo zaslouženého povalování v posteli telefon- tetinka, že přijedou na návštěvu, takže místo spánku úklid, a pak následoval několikahodinový "punk“ v podobě dvou raubířů a mé rozdováděné borderkolie, klucí jsou 5 a 9 let staří, sestřenlka 13, ta už je rozumná.. Po dvou hodinách jsme tak na sebe s drahým koukli a já říkám, miláčku, viď, že jedno nám bude stačit
Jinak jsem moc ráda, že existuje tenhle web, že aspoň virtuálně tu nejsem přes den sama.. Jsem ID, bydlím od loňského března s přítelem v malé vesnici na jihu čech a je to dost pakárna, nikoho tu pořádně neznám, není kam ani s kým jít na pokec.. Často jezdím do Č. Budějovic, ale trochu se bojím, až bude mimčo, bude těžší se odsud někam vypravit.. No, snad si časem zvyknu.. Jinak na vás budu myslet, ať jste všechny v cajku a mimča samozřejmě!
@psvaca no můžeš pořád ještě říkat, že jste včera hodně pili, tak máš ještě kocovinu ![]()