Poradna duly
Jana Čurdová
@raduskaX píše:
@psvaca
teda to se mášlehce závidim
![]()
No, mám, ale doktor byl velmi zdrženlivý, ani mi nedal obrázek, prý že je pověrčivý ![]()
@raduskaX
ano, ale nějak mě to vlastně povzbudil0, jsem si ti řekla, že když mi ho teda nedal, tak to vlastně nezakřikneme ![]()
@psvaca
můj dr. tenkrát u prvního těhu řekl že takhle malý je to zbytečný fotit, že těch fotek ještě bude ![]()
ale někdy ve 24. týdnu mě chytly ledviny a šla jsem večer na UZ ledvin v nemocnici a byla tam moc hodná pani doktorka, udělala mi snad dvacet fotek a hodinu jsem koukali na mimčo, že mě ty ledviny skoro přešly ![]()
@raduskaX
on mi ten další myslím už dá
To je za tři neděle, to musíme holt s miminkem vydržet bez vnějších pohledů ![]()
@raduskaX
jojo, to on mi tu fazolku na tom monitoru ukázal, jen mi jí nedal s sebou ![]()
Já mám termín 4.září, ale budu rodit nejspis driv. Prvni dcera se narodila cisarskym rezem a druhe miminko nejspis take:) Uz po prvnim porodu mi v necmocnici rekli, ze je velka pravedopodobnost, ze budu rodit znovu cisarem.Ted sem 5+1.Dnes jsem byla u doktorky, videla gestacni vacek a rikala, ze velikost odpovida:) Fotecku mame, je to celý tatínek ![]()
Já sem sla zbytecne brzo. Dalsi termin mam az 31.1. to dostanu prukazku. Prijde mi to jako vecnost.
@raduskaX Já sel šla skoro hned jak jsem to zjistila.Byla sem 4+2.Doktor rekl, ze je strasne brzy.Ze se podiva ale ze asi nebude nic videt. Udelala utrazvuk a videl jen vysokou sliznici, vacek zatim ne.Tak mi rekl at prijdu za tyden.Byla sem dnes 5+1 a uz byl videt gestacni vacek.31.1. mam prijit a dostanu prukazku. Jinak mi rekla, ze si mam koupit kyselinu listovou.
@Wennulka
ta je dobrá, já mám GS Mamavit, koupil manžel, ale jsou to hrozně velký tabletky a moc se polykat nedaj ![]()