Poradna duly
Jana Čurdová
K9, to se mate, ta nase, kdyby mohla, tak si vleze az pod tricko, takova je to pritula…
@Endy krásné ![]()
My máme doma dvě kočičky, je to s něma fakt zábava
Pejska si zatím nemůžu dovolit, ale časem určitě bude:)
@K9Girl gratuluji k srdíčku, nám včera taky pěkně tlouklo ![]()
Tak už jen 8 dní a uvidím miminko
Ty tři týdny mi přišly příšerně dlouhé, teď už to vypadá pozitivněji ![]()
A jak se máte, holky? Jak vám je?
A chtěla jsem se zeptat, píšete si těhulkovský deníček?
@psvaca mě se to do té kontroly pěkně vleče, nejradši bych chodila každý týden ![]()
A já si Teda nic nepíšu..
@nela2
Mě právě přišlo, že by to nebylo špatné si něco takového psát, jako jak mi je a tak, ale uvidíme
Možná to zkusím. Jenže většinou se přistihnu, že když mám co psát, tak na to nemám náladu ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám pukud mužu…
Jinak dneska jsem 10+0 termínek máme 12.8. a je to moje třetí těhu, ale mimčo bude naše první…V dubnu jsem totiž měla zamlklé těhu a v listopadu samovolný potrat…ted to ale vypadá dobře, ale dneska to je njáky divný…pobolívá mě v podbřišku dá se říct dneska celej den tak snad je vše o. k. Jinak zhruba od 6 týdne nevolnosti a v pátek jsem i omdlela kvuli nízkemu tlaku, ale prej je to normální…od snažení beru femibion800,megnosolv a na udržení duphaston…
další kontrola až 25.1. a 1skreening 28.1. už aby to bylo ![]()
Ahoj holky, opět se přídávám, já si jdu už zítra pro těhotenskou průkazku
nejdříve jsem měla termín 8.8,minulou kontrolu mi řekl 6.8,ale chtěla bych 8.8.2013 ten se mi líbí víc ![]()
No mě čeká plodovka, toho se bojím ![]()
nevím, v jakým týdnu se dělá.
Zdravim vsechny tehotne maminy…konecne jsem dolustila vasi diskusy a pridavam se.
Moje posledni a prvni MS 14.11.2012 { po 5 letech vyndane telisko 11.10.2012]…14.12.2012 se uz nedostavila MS…27.12.2012 byly || pozitivniho testu…dnes jsem cca 8tt - dle mych vypoctu…a na 1.UTZ se chystam az kolem 30.1. to budu cca 11tt a to uz bude videt zda srde funguje jak ma, zda se vyvijej koncetiny, zda se „pater“ tvaruje jak ma a uz by mohl byt videt „oblicejik“,zda se kustky formujou dobre…a taky nevim, zda tam nejsou dva mumbici…jinak muz se mi vraci 3.2.po mesici domu a ja jdu kol toho 30.1. na UTZ a tak to mam v jednom chumlu, takze nevim na koho se tesit vic jestli na emryouse nebo na muze…ale uz jen 3 tydny a uvidim je obaa…juchuu…ten mesic je fakt dlouhej nekdy…:]
@chijioke
Jak šípková Růža jsem dneska zas.., úplně vyřízená..
Vzpomeňte na mně a fazo1ku zítra, čeká nás ve1kej den! Díky.. Přeju všem dobrou noc..