Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych tímto našla nějakou kamarádku co pochází také z Chomutova nebo blízkého okolí..
Ale když nás bude víc, bude to super.. ![]()
Jeee Luci, to je náhodička. Chodily jsme spolu na InterDact (Verča Kl.)
Kdy máš termín? Já v červenci ![]()
Jeee, to je nahoda!
A kde vubec bydlis..??
ja mam termin v kvetnu, zacatkem ![]()
V Moste, v lete se stehujeme do baracku, hezky nam to uz roste. Mame to hezky poporade, baracek, svatba, miminko, jeste zasadit strom a je to
A jak se citis??Ja jsem ted na marodni - celodenni nevolnosti a zvraceni. Ale co bych pro naseho drobecka nevydrzela ![]()
My jsme se nastehovali ted do baraku. Pred 2mes:-) Hruza. Lepsi vyhoret
ale vse jsem stihla, uz mam i upeceno, uklizeno, darky zabalene:-)Jo tak nam uz chybi jen ta svatba
jo tak to ja vubec jeste nezvracela, nastesti.. Me akorat trochu zlobi nizky tlak a obcas migrena..ale tim ze chodim na masaz jen krku tak musi rict ze super
no a ted me uz boli i zada a pali me zaha.. Ale to k chlapeckovi asi patri:) uz vite pohlavi??
Jeeee chlapecek, tak to moc gratuluju
my zatim nevime, 5.ledna jedeme na screening, tak doufame, ze uz nam ten drobecek ukaze co tam dole ukryva
Kazdopadne nepreferujeme jedno ani druhe pohlavi. Zni to jako otrepana faze, ale nejdulezitejsi je aby to bylo zdrave ![]()
Moc dekuji
tesime se. Jo to je pravda, hlavne at je to zdrave a my jsme zdravy. Nam to bylo jedno jestli holcicka nebo chlapecek… I kdyz mi trochu prijde ze na holky je vetsi vyber v obleceni
jo na screeningu jsme taky byly ale nedozvedeli jsme se to.. Zalezi jak je to miminko natocene.. Takze ja se to dozvedela az ted, skoro ve 20tt na velkym ultr. ![]()
@Weronyc Ja az 8.9., takze zatím se jeste bojim, aby se neco nestalo…
Ja uz konec dubna zacatek kvetna
jen at uz to jde..
chomutov zatim nikdo tady ![]()
@Michaela198 tak hodne odpocivej.. Nic nedelej..
v dalsich mesicich se zase tolik nevyspis.. Prijdou bolesti atd. A az se narodi tak se nevyspis uz vubec ![]()