Těhulky z Ústí nad Labem

384
9.1.13 13:38

Těhulky z Ústí nad labem

Zdravim Vás budoucí maminky,

Hledám touto cestou, nějaké nové kamarádky, které jsou na tom stejně jako já a čekají miminko a navíc jsou z Ústí nad Labem :)

Já jsem ve 12. týdnu, 25. ledna mi bude 22 let.

Budu ráda, když se někdo ozve a společně ( třeba i osobně) si budeme krátit dlouhé chvíle čekáním na naši ratolest, předávat rady, tipy, zkušenosti a podobně :)

Hezký den přeje Tereza :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3444
3.4.13 11:55

Ahojky,
já jsem taky z Ústí, je mi 23 (17.ledna :-D) a ted jsem na konci 8.tt :) koukam, ze moc ustecand tu asi neni…jak ti pokracuje tehu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.4.13 17:49

No ahojky 8)

To jsem rada ze se preci jen nekdo ozval :D… ja jsem na konci 23. tt.. dnes jsem byla na testu cukrovku a nemám jupíí :palec: jinak paradicka ale ta druha pulka uz je horsi.,.jsem cim dal vic unavenejsi a vse me boli, z postele se zvedam jak duchodce ale co bych pro tu svoji krasku neudelala.

Jak se citis ty takhle ze zacatku?..odkud jsi presne z ul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
3.4.13 17:58

@Thereska22 no ja bydlim v Krasnaku a ty? takze cekas princeznu jo? Jinak me to teda dava zabrat, jsem furt unavena a zaludek se mnou uz nejmin tri tydny odmita komunikovat :mrgreen: :mrgreen: a chodis nekam do prace bo jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.4.13 18:12

@GabuleP jééé to je nahodicka, ja jsem taky z krasnaku :D

jojo cekam holcicku :P je to na me znat uz od zacatku. Hodne mam chut na sladke, a holcicky ubiraji krasu coz je u me stoprocentni :D Ted uz jsem doma, delala jsem ve Foru v CCC v obuvi a to bych nedavala takze jsem skoro od zacatku doma i pro svuj klid ze je mala v pohode :) a co ty?

Jinak teda ja od zacatku mam jen sileny hlady :D jinak nezvracela jsem ani jednou a ani nevolnost tak mam celkem krasny tehu az na par drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
3.4.13 18:18

@Thereska22 hlad jsme taky mela zezacatku silenej :-D kde presne v krasnaku bydlis? jinak ja makam, ale mam dojem, ze skoncim na rizikovym, tak uvidime, co bude dal…byla jsi ve 13.tt na screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.4.13 20:25

Ahoj holky, ja jsem taky z Usti, ale uz par let ziju v Londyne.Ted jsem ve 34.tejdnu a asi se budeme vracet, tak jsem zvedava. Jinak mi bylo 27 a cekame prvni, holcicku..teda doufam, protoze mame samy holcici veci :lol: Posledni mesic se muzu uzrat sladkyho, ja se z toho zblaznim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
4.4.13 09:45

@Mistee Ahooooj, tak tobe uz moc casu do porodu nezbyva :) a to se chcete vratit jeste ted nekdy nebo v budoucnu? jinak se rika, ze chute na sladky…jasna holcicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.4.13 09:53

@GabuleP Bydlim presne v ulici Anezky ceske :) jojo byla jsem pro jistotu v 13.tt.. v Torneru ve všebo. bylo to super…sice jsem se uklidnila ze je vse ok ale hned v 16. tt mi delali tripple testy a ty vysly spatne :( takze jsem musela absolvovat geneticky ultrazvuk ale plodovku jsem odmitla. Pry ty druhy testy jsou nepresny, a pokud vyjde ten ve 13 tt dobre neni treba se bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.4.13 09:54

@Mistee Ahojkyyyy :mavam:

Se sladkym bojuju od zacatku. No jo jasna holcicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
4.4.13 10:01

@Thereska22 ehm ehm a Anezky Ceske kolik? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja bydlim v cisle 11 :mrgreen: :mrgreen: me to ceka cca za 4-5 tydny, tak jsem na to zvedava…a rekli ti uz tam, ze to bude holcicka? cetla jsem, ze kdyz je mimco dobre natocene, jsou schopni to uz rict :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.4.13 10:04

@GabuleP Anežky české 4 :D :D… no je to krasny zazitek, poprve tam vidis vse dopodrobna :) a cetla jsem o to, ale je to tak nepresny jelikoz se pohlavni organy poradne vyvijeji az mnohem pozdeji takze jsem o ty tipy nestala a neptala se :) poprvy mi to rekla az doktorka v 18. tydnu a pak se to uz potvrzovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
4.4.13 10:10

@Thereska22 no ja uvazovala, ze bych se nechala i prekvapit, ale manzel je otravnej jak sanky v lete :-D ted jsem byla u doktorky v utery a uz otravoval, co to je, jestli uz to nevim, chlap no :-D takze jsme furt na vazkach, zda si to nechat rict, nebo nechat prekvapit :) tak uz jsem koukla na mapu, kde ctyrka je :-D tak to je super, ze jsi takhle blizko, treba spolu pak budem chodit vozit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
4.4.13 10:14

@GabuleP No presne ty chlapy jsou uplne prdli :D my jsme oba tak nedockavy ze u nas byla jasna volba si to nechat rict ale po kazdy kontrole se ptal :D a ja furt ze nevim. Horsi jak my :D.. Mame to od sebe kousicek, pekna nahodicka :D… no jasne, klidne :P Už más terminek? ja mam 26.7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
4.4.13 10:16

@Thereska22 no ja mam mnohem pozdeji, 15.11. :) pet dni pred tvym terminem jsme se brali :) jinak souhlasim, horsi jak zensky :) a ty teda jsi na rizikovym bo marodis? jestli jsem to pochopila dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová