Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim Vás budoucí maminky,
Hledám touto cestou, nějaké nové kamarádky, které jsou na tom stejně jako já a čekají miminko a navíc jsou z Ústí nad Labem ![]()
Já jsem ve 12. týdnu, 25. ledna mi bude 22 let.
Budu ráda, když se někdo ozve a společně ( třeba i osobně) si budeme krátit dlouhé chvíle čekáním na naši ratolest, předávat rady, tipy, zkušenosti a podobně ![]()
Hezký den přeje Tereza ![]()
Ahojky,
já jsem taky z Ústí, je mi 23 (17.ledna
) a ted jsem na konci 8.tt
koukam, ze moc ustecand tu asi neni…jak ti pokracuje tehu? ![]()
No ahojky ![]()
To jsem rada ze se preci jen nekdo ozval
… ja jsem na konci 23. tt.. dnes jsem byla na testu cukrovku a nemám jupíí
jinak paradicka ale ta druha pulka uz je horsi.,.jsem cim dal vic unavenejsi a vse me boli, z postele se zvedam jak duchodce ale co bych pro tu svoji krasku neudelala.
Jak se citis ty takhle ze zacatku?..odkud jsi presne z ul?
@Thereska22 no ja bydlim v Krasnaku a ty? takze cekas princeznu jo? Jinak me to teda dava zabrat, jsem furt unavena a zaludek se mnou uz nejmin tri tydny odmita komunikovat
a chodis nekam do prace bo jsi doma?
@GabuleP jééé to je nahodicka, ja jsem taky z krasnaku ![]()
jojo cekam holcicku
je to na me znat uz od zacatku. Hodne mam chut na sladke, a holcicky ubiraji krasu coz je u me stoprocentni
Ted uz jsem doma, delala jsem ve Foru v CCC v obuvi a to bych nedavala takze jsem skoro od zacatku doma i pro svuj klid ze je mala v pohode
a co ty?
Jinak teda ja od zacatku mam jen sileny hlady
jinak nezvracela jsem ani jednou a ani nevolnost tak mam celkem krasny tehu az na par drobnosti
@Thereska22 hlad jsme taky mela zezacatku silenej
kde presne v krasnaku bydlis? jinak ja makam, ale mam dojem, ze skoncim na rizikovym, tak uvidime, co bude dal…byla jsi ve 13.tt na screeningu?
Ahoj holky, ja jsem taky z Usti, ale uz par let ziju v Londyne.Ted jsem ve 34.tejdnu a asi se budeme vracet, tak jsem zvedava. Jinak mi bylo 27 a cekame prvni, holcicku..teda doufam, protoze mame samy holcici veci
Posledni mesic se muzu uzrat sladkyho, ja se z toho zblaznim ![]()
@Mistee Ahooooj, tak tobe uz moc casu do porodu nezbyva
a to se chcete vratit jeste ted nekdy nebo v budoucnu? jinak se rika, ze chute na sladky…jasna holcicka ![]()
@GabuleP Bydlim presne v ulici Anezky ceske
jojo byla jsem pro jistotu v 13.tt.. v Torneru ve všebo. bylo to super…sice jsem se uklidnila ze je vse ok ale hned v 16. tt mi delali tripple testy a ty vysly spatne
takze jsem musela absolvovat geneticky ultrazvuk ale plodovku jsem odmitla. Pry ty druhy testy jsou nepresny, a pokud vyjde ten ve 13 tt dobre neni treba se bát ![]()
@Mistee Ahojkyyyy ![]()
Se sladkym bojuju od zacatku. No jo jasna holcicka ![]()
@Thereska22 ehm ehm a Anezky Ceske kolik?
ja bydlim v cisle 11
me to ceka cca za 4-5 tydny, tak jsem na to zvedava…a rekli ti uz tam, ze to bude holcicka? cetla jsem, ze kdyz je mimco dobre natocene, jsou schopni to uz rict ![]()
@GabuleP Anežky české 4
… no je to krasny zazitek, poprve tam vidis vse dopodrobna
a cetla jsem o to, ale je to tak nepresny jelikoz se pohlavni organy poradne vyvijeji az mnohem pozdeji takze jsem o ty tipy nestala a neptala se
poprvy mi to rekla az doktorka v 18. tydnu a pak se to uz potvrzovalo
@Thereska22 no ja uvazovala, ze bych se nechala i prekvapit, ale manzel je otravnej jak sanky v lete
ted jsem byla u doktorky v utery a uz otravoval, co to je, jestli uz to nevim, chlap no
takze jsme furt na vazkach, zda si to nechat rict, nebo nechat prekvapit
tak uz jsem koukla na mapu, kde ctyrka je
tak to je super, ze jsi takhle blizko, treba spolu pak budem chodit vozit
![]()
@GabuleP No presne ty chlapy jsou uplne prdli
my jsme oba tak nedockavy ze u nas byla jasna volba si to nechat rict ale po kazdy kontrole se ptal
a ja furt ze nevim. Horsi jak my
.. Mame to od sebe kousicek, pekna nahodicka
… no jasne, klidne
Už más terminek? ja mam 26.7. ![]()
@Thereska22 no ja mam mnohem pozdeji, 15.11.
pet dni pred tvym terminem jsme se brali
jinak souhlasim, horsi jak zensky
a ty teda jsi na rizikovym bo marodis? jestli jsem to pochopila dobre?