Tělesné újmy na kráse

Anonymní
7.3.14 23:43

Tělesné "újmy na kráse"

Ahojte, tému zadávam anonymne, lebo jej obsah je pre mňa nepríjemný a kompromitujúci.
Zaujímalo by ma, ako vnímate ľudí, ktorí nezapadajú do priemerného úzusu, čo sa týka výzoru, teda evidentne majú nejaký hendikep, ktorý ich spomedzi ostatných vyčleňuje, myslím tým napr. viditeľné kožné problémy, deformity, krívajú alebo majú inú „chybu krásy“.
Ja som dlho mala problémy, ktoré sa dali skryť, ale po tehotenstve sa mi natoľko zvýraznili, že naozaj neviem, čo ďalej a ako sa mám medzi ľuďmi ukazovať. Mám výrazné deformity rúk, ktoré sú nezvratné, keďže som počas tehotenstva nemohla brať všetky svoje lieky a zápal kĺbov mi natolko postúpil, že sa mi poposúvali drobné kĺby do hrozných tvarov a navyše mám ruky aj nohy komplet obsypané lupienkou/psoriázou. Desím sa toho, keď budem musieť dlhý rukáv vymeniť za krátky, nedajbože ešte vojsť do plaviek a niekam na pláž - proste to v takomto stave nedokážem.
Ako vnímate ľudí, ktorý sa s takýmito problémami nehanbia odhaliť? Je vám to tiež nepríjemné? Ďakujem za názory! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mi24
7.3.14 23:49

Nnení neberu lidí podle toho jak vypadají, ale podle toho jací jsou uvnitř ;)

• Citovat
  • Upravit
2895
7.3.14 23:49

Rozhodne mi to neni neprijemne. Rekla bych, ze se nad ani nepozastavim. Vnimam takove lidi, jako kazdeho druheho ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 23:52

Ahoj, mě je to upřímě jedno. Nezírám na nikoho ať zdravého nebo nemocného. Nikdo za to nemůže a u mě je naopak frajer ten který nějaké to " postižení" má a i tak se nestydí a chová se jakoby žádné omezení či vadu neměl. Vykašlaly se na lidi kolem. Žiješ jen 1 tak žij na 110% ať se podívá kdo chce.Lidi jsou jen zvědaví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.3.14 23:54

Beru takoveho cloveka uplne normalne. Spoluzak byl telesne postizeny a nekoukali jsme na nej jinak :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.3.14 23:55

Vůbec to neřeším, natož aby mě to pohoršivalo. jediný co mě tak pohoršuje, je stokilová ženská v minisukni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.3.14 23:58

Divně koukám na nepoctivce a vyžírky. Rozhodně ne na někoho s tělesnou chybičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 00:01

Zakl.: Ok, a nepripadá vám ten človek ako „chudák“? Ja mám stále chuť vysvetľovať, že, viete, ja som ináč normálna, ale stalo sa mi to a to a to…
tak som sa odhalila :oops:

• Citovat
  • Upravit
46867
8.3.14 00:01
@slavuska1 píše:
Vůbec to neřeším, natož aby mě to pohoršivalo. jediný co mě tak pohoršuje, je stokilová ženská v minisukni :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.3.14 00:02
:kytka:

Příspěvek upraven 08.03.14 v 00:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní