Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Miriamm píše:
Ahoj,
u tělísek se MS ztrácí,ale u hormonálních, u nehormonálních jsem to neslyšela
Jak jsem psala výše,dlouho jsem měla testy negativní a těhotná jsem byla.PitbulLenka píše: ale doktor mi ho každých půl roku kontroluje utz a když sedí správně- selhat by nemělo!!!..
Já taky chodila na kontroly o uložení tělíska a zrovna jsem tam v březnu byla a všechno vpořádku a v dubnu jsem otěhotněla
No to mi radši ani neřikej
, ale mě to tvrdil přímo dr., že když tam sedí správně, že to neselhává! No mam ho už 5 rokem a letos ho budu měnit a zatim nezklamalo ![]()
PitbulLenka Každému se to „nepoštěstí“ jako mě ![]()
Já ho měla na 7 let a do 2 let po zavedení bylo hotovo ![]()
jezisi snad ne, o me se sice rika,ze kolem me projdou trenky a jsem v tom, ale dalsi mimco se mi ted vazne nehodi. Mame ho v planu pozdeji. Jinak dalsi test negativni. Ms stale nikde. Jeste si zkusim zmerit rano teplotu. Je to docela vtipne, na kontrole 3.1. Jsem si stezovala,ze mam ms casto a ze po sexu spinim,pak prisla 12.1. Ms a od te doby ani kapka.
ms stale nikde, teplota kazdy den stejna 37,2, testy negativni. Pobezim ale k dr., mam krece v podbrizku jako pri hodne silne ms.
kalinichta píše:
ms stale nikde, teplota kazdy den stejna 37,2, testy negativni. Pobezim ale k dr., mam krece v podbrizku jako pri hodne silne ms.
Ahoj,tak jak to vypadá ![]()
27.2. jsem zacala spinit a 28.2. se mi spustila extra silna MS (tampony super plus + vlozka najednou a po 3hod prosakle oboji), od soboty do stredy velke bolesti v brise a pak uz normalni MS. Vcera naposledy. Asi tim zpozdenim se to pak muselo vsechno dostat ven. Alespon ze mam jasno. Jsem jedna z tech co maji den zpozdeni a uz jsou na 100pro v tom, tohle bylo moje prvni zpozdeni bez tehotenstvi, ale dalo mi pekne zabrat ![]()
kalinichta píše:
27.2. jsem zacala spinit a 28.2. se mi spustila extra silna MS (tampony super plus + vlozka najednou a po 3hod prosakle oboji), od soboty do stredy velke bolesti v brise a pak uz normalni MS. Vcera naposledy. Asi tim zpozdenim se to pak muselo vsechno dostat ven. Alespon ze mam jasno. Jsem jedna z tech co maji den zpozdeni a uz jsou na 100pro v tom, tohle bylo moje prvni zpozdeni bez tehotenstvi, ale dalo mi pekne zabrat
Uf tak aspoň že už to je za tebou a ulevilo se ti.......
Maminky mám dotaz, tělísko mám skoro rok, máme s manželem už dvě děti ještě chceme třetí tělísko si chci nechat vytáhnout. MS mívám pravidelně vždy tak 3-4 dny, měla bych ms dostat až kolem 13.7.a ted mě dva dny bolí v podbříšku jak při MS a záda, tak jsem si zkusila udělat test, a vydim tam slaboučkého ducha, myslíte že bych mohla být těhotná? Test jsme si dělala k večeru…
Miminko sice chceme ale že bych měla takové štěstí a otehotněla přes tělísko?-)
Tak dneska je mi i špatně, bolí mě celý den hlava a je mi na zvracení, celý den je mi divně, ah jo… poslední měsíčky jsem měla 10.6. 3 dny. Kdy jsem teda mohla mít ovu?
Mm tělísko, první mě tedka dva dny bolelo strašně v podbříšku jak při MS a ted je mi druhý den špatně, hlava mě bolí, dneska jsem i zvracela, nevíte z čeho to muže být? nemuže to být skrz tělísko?
@borenovaci Zkus testík a uvidíš. Mě se teda ale // čáky ukázali až dost pozdě, bylo mě pořád špatně, ale na testu nic tak jsem si říkala že nic a pak se objevili.
Ahoj,
u tělísek se MS ztrácí,ale u hormonálních, u nehormonálních jsem to neslyšela
Jak jsem psala výše,dlouho jsem měla testy negativní a těhotná jsem byla.
PitbulLenka píše: ale doktor mi ho každých půl roku kontroluje utz a když sedí správně- selhat by nemělo!!!..
Já taky chodila na kontroly o uložení tělíska a zrovna jsem tam v březnu byla a všechno vpořádku a v dubnu jsem otěhotněla