Antikoncepční tělísko - zpoždění menstruace

6
5.6.11 17:58

tělísko a

Ahoj holky potřebuji rady od těch co mají obyčejné tělísko. I po zavedení jsem to měla pravidelně po 28-30 dnech. A najednou mám zpoždění teměř deset dní setkala se s tím nějaká z vás? Návíc už skoro týden bolesti jako by to mělo přijít a nic :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
5.6.11 18:13

Ahojki,já tělísko nemám,ale zkusila bych pro jistotu testnout z ranní moči zda náhodou nejsi v jiném stavu :wink: držím palce at je to tak jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.11 18:18

tak testy jsem si dělala na dvou byl slabý duch ale po týdnu bílo tak těhu snad nejsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
5.6.11 18:30

Ja to take mela a byla jsem tehu,ale testy byly jako dalnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.6.11 18:34

Annu a jak dlouho to tělísko máš?má životnost taky těch pět let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.11 18:35
Tak to já né sice na tom prvním se zarazil i manža 8-o ale druhý už byl méně patrný a další už vůbec nic. :think: :think:
kacerval píše:
Ja to take mela a byla jsem tehu,ale testy byly jako dalnice
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.11 18:36
Moc dlouho ho nemám téměř rok ale žádné problémy doposud nebyly.A mělo by být asi na těch 5 let pokud se Dr nespletla :nevim:
Ajka a Domi píše:
Annu a jak dlouho to tělísko máš?má životnost taky těch pět let?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.6.11 19:55

jejda jestli rudá nedorazí tak si raději zajdi k Dr. a pak pisni jak jsi dopadla. Mám tělísko 3 měsíce tak mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.6.11 20:12

Annu a měla jsi testy stejné značky?nebo různé?testla jsi z ranní moči?pokud MS nedorazí a testy budou negativní,tak si skoč na gyndu,ať tě zkontrolují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.6.11 20:13

vím že třeba u té Mireny může MS zcela vymizet,ale u těch obyč nevím.nemám načteno a ani zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.11 20:46
Tak první duch byl mamatest ranní moč druhý dr max večer, pak první neg také mamatest a druhý dr max oba ranní dělala jsem si dva druhy protože mamatest mě nikdy nezklamal a když jsem viděla ducha tak mě to zarazilo. 8-o K dr jsem chtěla jít už ve čtvrtek ale jako na potvoru měla jen dopoledne :zed: a ted se tam nedostanu protože jsem právě nastoupila do práce a bojím se aby mě nevyhodily. :think: :cert:
Ajka a Domi píše:
Annu a měla jsi testy stejné značky?nebo různé?testla jsi z ranní moči?pokud MS nedorazí a testy budou negativní,tak si skoč na gyndu,ať tě zkontrolují :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.6.11 21:27

tak zkus zajít do nějaké laborky na hcg jako samoplátce,stojí to okolo 200,–kč,aspoň budeš vědět na čem jsi :wink: a k dr. můžeš zajít později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.6.11 22:07

Ahoj,
měla jsem obyčejné tělísko,menses jsem najednou mít přestala,testy byli dlouho negativní a nakonec mě Mudra potvrdila těhotenství,takže jedině k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
833
6.6.11 22:14

Ahoj, já mam obyč tělísko už 4 rokem a menstruaci mam pravidelně 24- 28 den a trvá 6 dní :-? , takže docela krátký cyklus, ale nikdy se mi nestalo, že by se mi to zpozdilo! Těhotenství není s tímto tělískem prý žadná vzácnost!!!, ale doktor mi ho každých půl roku kontroluje utz a když sedí správně- selhat by nemělo!!!.. Určitě k dr zajdi, ať víš na čem si! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
21.2.12 14:41

annu zajímalo by mě jak jsi dopadla. Ja mam tělísko cca 11měsíců, prvních 5 (plně jsem kojila) jsem MS neměla, pak přišla, trvá týden a oběvuje se po 3-4týdnech od počátku té předchozí. Teď jsem ji měla naposledy před 6ti týdny a začínám být trošku nervózní. Dokonce mě začal pobolívat podbříšek jako bych měla silnější MS, ale test (dr.max, večer a jen jeden) byl negativní. Asi zkusim ještě jeden, třeba ten mamatest. Možná se mi ale jen MS ztrácí, prý se to u tělísek děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí