Antikoncepční tělísko - zpoždění menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NumLock
29.6.12 11:06

@borenovaci Mě právě opravdu dlouho test neukazoval nic a pak jsem se divila.
Já měla poslední MS 23.3,další měla přijít 20.4. a 4.5 což je 14 dní po vynechání mě pořád testy ukazovali jen jednu čárku! A 7.5. jsem byla a Mudry a potvrdila těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
240
29.6.12 13:24

Doktor je zrovna nemocný, kdybych byla těhotná ublíží miminku tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
29.6.12 13:55

@borenovaci Mudra mě tělísko vytáhla a řekla že se může stát že se mimís neudrží a odejde, předepsala léky na udržení a klidový režim. Mě se udrželo, sice se mě tím vytáhnutím vytvořil hematom, ale vstřebal se a vše nakonec dopadlo dobře.

• Citovat
  • Upravit
240
9.7.12 13:41

Tak jsme měla prasklou cystu prej ale vstřebala se. Jinak se chci zeptat chci jít zítra na vytánutí tělíska, kolem třináctého mámale dostat Ms už ted mě maličko bolí v podbříšku, ale zatim nic, když by se do zítra nic nedostavylo myslíte že bych mohla jít nebo mám jít až po Ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.7.12 16:46
@Miriamm píše:
@borenovaci Mudra mě tělísko vytáhla a řekla že se může stát že se mimís neudrží a odejde, předepsala léky na udržení a klidový režim. Mě se udrželo, sice se mě tím vytáhnutím vytvořil hematom, ale vstřebal se a vše nakonec dopadlo dobře.

Zdravim, koukala jsem že bydlíš kouske od Holešova? Já jsme z Holešova :-) chtěla jsme se tě zepat kam chodíš ke gynekologovi? nechodíš někam v Holešově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.7.12 16:50

@borenovaci já chodím do Hulína k Mudr. Foltýnové. V Holešově jsou jak bych to řekla „ne moc dobří“
V Hulíně se sice objednávám, ale stejně i když jsem objednaná, tak tak minimálně hodinu navíc trčím, ta sestra je nemehlo a neumí to objednat aby to dle objednávek vycházelo :roll:

• Citovat
  • Upravit
240
10.7.12 16:54

Ahá, tak to je pro mě naprd obědnávat se. Já chodim k Fabiánovi ale ten už prej 2× měl mrtvičkua ted čekám už přes dva týdny až tam bude aby mi mohl vytáhnout tělísko :( snad se dočkám má tam prej být už příští týden to mi ale říkala už minulí týden :-( Lánská nevim je prý drastická, neznáš ji líp? já o ní moc nevim, vim že je ve Všetulích jak je svinx :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.7.12 16:55

Nevíš nějakém tématu tady na emimino kde by byli maminky z okolí Hol.kdo by mohl vědět více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.7.12 17:02

@borenovaci To nevím, ale ten Fabián a spol od kamarádek co k němu chodí vím že je děsný a ty ostatní taky nic moc. Proto jsem v Hulíně, ale chystám se do Zlína, tam jsou přeci jen lepší reference, ale taky s objednáním. Kdyby si měla zájem o Zlín, můžu poslat kontakt.

• Citovat
  • Upravit
240
10.7.12 17:03

Já jsem s Fabiánem spokoejná jen nevím jak dlouho ještě bude když má už i mrtvičku a dlouho tam neni. Jinak do zlína to j daleko, tam nějak nejezdim, když už tak s manželem na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
10.7.12 17:13

@borenovaci Tak jestli jsi spokojená tak dobrý a kdyby se už nevrátil, myslím že by za něho měli dát náhradu.
Já jsem ve Zlíně hodně často, tak mě to nevadí, muž je ze Zlína.

• Citovat
  • Upravit
1146
11.4.16 15:29

Jak vám to dopadlo? Já teď jsem cca 4 den bez ms, testy negativní. Známá říkala, že takhle jí přišli na cystu. Tak nevím jestli plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí