Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Doktor je zrovna nemocný, kdybych byla těhotná ublíží miminku tělísko?
@borenovaci Mudra mě tělísko vytáhla a řekla že se může stát že se mimís neudrží a odejde, předepsala léky na udržení a klidový režim. Mě se udrželo, sice se mě tím vytáhnutím vytvořil hematom, ale vstřebal se a vše nakonec dopadlo dobře.
Tak jsme měla prasklou cystu prej ale vstřebala se. Jinak se chci zeptat chci jít zítra na vytánutí tělíska, kolem třináctého mámale dostat Ms už ted mě maličko bolí v podbříšku, ale zatim nic, když by se do zítra nic nedostavylo myslíte že bych mohla jít nebo mám jít až po Ms?
@Miriamm píše:
@borenovaci Mudra mě tělísko vytáhla a řekla že se může stát že se mimís neudrží a odejde, předepsala léky na udržení a klidový režim. Mě se udrželo, sice se mě tím vytáhnutím vytvořil hematom, ale vstřebal se a vše nakonec dopadlo dobře.
Zdravim, koukala jsem že bydlíš kouske od Holešova? Já jsme z Holešova
chtěla jsme se tě zepat kam chodíš ke gynekologovi? nechodíš někam v Holešově?
@borenovaci já chodím do Hulína k Mudr. Foltýnové. V Holešově jsou jak bych to řekla „ne moc dobří“
V Hulíně se sice objednávám, ale stejně i když jsem objednaná, tak tak minimálně hodinu navíc trčím, ta sestra je nemehlo a neumí to objednat aby to dle objednávek vycházelo ![]()
Ahá, tak to je pro mě naprd obědnávat se. Já chodim k Fabiánovi ale ten už prej 2× měl mrtvičkua ted čekám už přes dva týdny až tam bude aby mi mohl vytáhnout tělísko
snad se dočkám má tam prej být už příští týden to mi ale říkala už minulí týden
Lánská nevim je prý drastická, neznáš ji líp? já o ní moc nevim, vim že je ve Všetulích jak je svinx ![]()
Nevíš nějakém tématu tady na emimino kde by byli maminky z okolí Hol.kdo by mohl vědět více?
@borenovaci To nevím, ale ten Fabián a spol od kamarádek co k němu chodí vím že je děsný a ty ostatní taky nic moc. Proto jsem v Hulíně, ale chystám se do Zlína, tam jsou přeci jen lepší reference, ale taky s objednáním. Kdyby si měla zájem o Zlín, můžu poslat kontakt.
Já jsem s Fabiánem spokoejná jen nevím jak dlouho ještě bude když má už i mrtvičku a dlouho tam neni. Jinak do zlína to j daleko, tam nějak nejezdim, když už tak s manželem na nákupy.
@borenovaci Tak jestli jsi spokojená tak dobrý a kdyby se už nevrátil, myslím že by za něho měli dát náhradu.
Já jsem ve Zlíně hodně často, tak mě to nevadí, muž je ze Zlína.
Jak vám to dopadlo? Já teď jsem cca 4 den bez ms, testy negativní. Známá říkala, že takhle jí přišli na cystu. Tak nevím jestli plašit?
@borenovaci Mě právě opravdu dlouho test neukazoval nic a pak jsem se divila.
Já měla poslední MS 23.3,další měla přijít 20.4. a 4.5 což je 14 dní po vynechání mě pořád testy ukazovali jen jednu čárku! A 7.5. jsem byla a Mudry a potvrdila těhotenství.