Tělísko a obavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Haninka55
25.1.24 10:00

Tělísko a obavy

Ahojky Holky a jdu si pro uklidnění či vaší zkušenost mám tělísko hormonální necele dva roky ted asi 5 měsíců nazpět jsem jen jednou v měsíci jednodenne zašpinila ale nyní mám silnější špinění už 5 dní…mám obavy aby nebylo něco špatně samožřejmně jsem objednaná k lékaři i jsem mu volala ale zajimaly by mne zkušenosti uživatelek a třeba i to uklidnění děkuji Vám moc a pěkný den.🙋‍♀️

Příspěvek upraven 25.01.24 v 10:29

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
25.1.24 10:08

Me se po dvou letech co mám tělísko vrátila menstruace…Je to jen slaboucke špinění, ale holt hormony no. :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
25.1.24 10:35

@Tajemnadama a jak dlouho ti to špiněni trvá? mne včera mudr po tel. řekl že to tělíska zkrátka dělají že neudrží tzv.ten stav a může se lišit intenzita a podobně no jsem z toho na hlavu je to mé první tělísko tak jsem v panice ze všeho. Děkuji ti. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
25.1.24 10:39
@Haninka55 píše:
@Tajemnadama a jak dlouho ti to špiněni trvá? mne včera mudr po tel. řekl že to tělíska zkrátka dělají že neudrží tzv.ten stav a může se lišit intenzita a podobně no jsem z toho na hlavu je to mé první tělísko tak jsem v panice ze všeho. Děkuji ti. :srdce:

Pár dní.. tak 3-7 dní, jak kdy. ;)

• Citovat
  • Upravit
1554
25.1.24 10:53

Taky mám tělísko cca dva roky a pár měsíců zpátky se mi ms vrátila, někdy jen slabé špinění, někdy normální ms jak bez tělíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
25.1.24 11:11

@Asiina a co na to mudr? dekuji💞

• Citovat
  • Upravit
1554
25.1.24 12:27
@Haninka55 píše:
@Asiina a co na to mudr? dekuji💞
Že každé tělo reaguje jinak, někdo ms nemá vůbec celou dobu, někdo má slabou, atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
25.1.24 13:32

Podle mě. je to úplně normální, i doktorka mi to potvrdila. Já mám většinou týdenní špinění, ale jednou za cas i normální menstruaci, jindy zas jen jednodenní špinění… naštěstí se to všechno děje pravidelně, plus mínus pár dní, takže to neřeším, je to onoho lepší než bez tělíska, kdy jsem měla kazdy mesic dlouhou a silnou menstruaci.. kamarádce tělísko zas dělalo to, že měla menstruaci nepravidelnou. Jednou po 3 měsících, pak po měsících, pak po 4 měsících, pak hned za 14 dní… to je asi horší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.1.24 17:56

Mam uz 3.telisko, takze asi 12 let. Vetsinou jsem spinila narazove, ted posledni 2 roky po 3-4 tydech spinim 3-5 dni. Pred rokem jsem spinila vic a casteji, resila jsem na gynde, ustalo to.
Takze klid, ale pr jistotu se nech zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
25.1.24 18:03

@Svetluska55 a prosimte co ti to zpusobovalo takove vykyvy? ja myslela ze kdyz telisko pracuje na principu spinim jednou za cas bude to tak po dobu jeho pusobeni ale takhle chaoticky? ja byla u mudra je to zpet 3 mesice mam totiz telisko kvuli polypum casto se mi vracely..takze mam sono co 3 mesice…dekuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
25.1.24 23:15
@Haninka55 píše:
@Svetluska55 a prosimte co ti to zpusobovalo takove vykyvy? ja myslela ze kdyz telisko pracuje na principu spinim jednou za cas bude to tak po dobu jeho pusobeni ale takhle chaoticky? ja byla u mudra je to zpet 3 mesice mam totiz telisko kvuli polypum casto se mi vracely..takze mam sono co 3 mesice…dekuji. :srdce:

Ja bych rekla, ze starnu a meni se mi hladiny hormonu v tele:)
Gyndarka rikala, ze spineni ve stejnem cyklu jako MS je normalni a nekdy se stava, ze to zacne, i kdyz predtim jsem spinila mene. Nebo celych 12 let to mam po 3-4 tydnech a zacala jsem si to psat az pred rokem a vidim ten vzorec:)

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
27.1.24 11:41

@Midaku ahojky a mela jsi i spineni pres tyden nyni to teda ustava vcera vecer uz nic az zas trochu rano…mam strach mam ho kvuli polypum jiz 4× odstraneni takze ta zmena mne desi…predtim xxx mesicu bud jednodenni zaspineni max dva dny…dekuji ti. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
27.1.24 11:43

@Asiina ahojky a jak dlouho ti ta ms nebo spineni trva a co na zo mudr? ze je to v normalu? dekuji ti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Haninka55
27.1.24 11:46

@Tajemnadama a trva nekdy tech 7 dni a ke konci to teda slabne? ja uz jsem v panice vcera vecer uz nic noc nic a rano zas trochu a to uz je tyden predtim xxxx mesicu tohle neznam myslus ze to telisko je tak nevyzpytatelne? ze proste jednou tak ci onak? dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
11.4.24 18:45

Mimodelozni tehotenstvi s teliskem

Nechci vas desit. Telisko jsem si davala po dvou detech. V roce 2020 bylo prvni mimodelozni tehotenstvi s teliskem a v roce 2024 druhe. Aktualne nemam uz ani jeden vejcovod a tak ted uz antikoncepci vlastne nepotrebuju zadnou.Je to smutny. Mam sterilizaci o kterou jsem nestala. Telisko bylo hormonalni a dle lekaru funkcni. Vsechny ve svem okoli varuji, aby si telisko nedavali.Sice je pekny ze vas to ochrani na treba 5 let…ale otazka je jestli vas to skutecne ochrani a neznici vam to zdravi. Bylo to spatny rozhodnuti si ho dat. Prosim opravdu si to rozmyslete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí