Tělísko a Pharmatex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.5.19 10:00

Tělísko a Pharmatex

Je vhodné kombinovat tyto dvě antikoncepce? Někdo zkušenosti? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
1.5.19 10:52

Jako aby jsi mela vetsi jistotu?
Zkusenost s kombinaci nemam, ale Pharmatex jsme jeden cas pouzivali a nezklamal me, za me je ucinnou antikoncepci. A to same si myslim i o telisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 11:52

@Kotatko03 ano.

• Citovat
  • Upravit
3.5.19 13:35
@Kotatko03 píše:
Jako aby jsi mela vetsi jistotu?
Zkusenost s kombinaci nemam, ale Pharmatex jsme jeden cas pouzivali a nezklamal me, za me je ucinnou antikoncepci. A to same si myslim i o telisku.

No, už jsem tu četla pár diskuzí holek, co otěhotněly i přes tělísko, stejně tak i přes pharmatex. Jediná 100% účinná antikoncepce je asi vážně sexuální zdrženlivost :D :)
Já beru HA a kombinuju to s pharmatexem, miminko teď určitě nechceme, tak se snažim chránit se co to jde.
Zakladatelko, s pharmatexem a tělískem zkušenosti nemám, ale nevidim důvod, proč by se to nedalo kombinovat :) pro jistotu se zkus zeptat lékárnice, až si pro ten pharmatex půjdeš, ale já bych se nebála a šla do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.5.19 16:41
@Alžběta 12345 píše:
No, už jsem tu četla pár diskuzí holek, co otěhotněly i přes tělísko, stejně tak i přes pharmatex. Jediná 100% účinná antikoncepce je asi vážně sexuální zdrženlivost :D :)
Já beru HA a kombinuju to s pharmatexem, miminko teď určitě nechceme, tak se snažim chránit se co to jde.
Zakladatelko, s pharmatexem a tělískem zkušenosti nemám, ale nevidim důvod, proč by se to nedalo kombinovat :) pro jistotu se zkus zeptat lékárnice, až si pro ten pharmatex půjdeš, ale já bych se nebála a šla do toho.

Souhlasim s tebou ze zadna ochrana neni 100%tni. Ale zastavam take nazor, ze vetsinou to neni chyba samotne antikoncepce, ale spise chyba lidskeho faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.19 17:00
@Kotatko03 píše:
Souhlasim s tebou ze zadna ochrana neni 100%tni. Ale zastavam take nazor, ze vetsinou to neni chyba samotne antikoncepce, ale spise chyba lidskeho faktoru.

To je asi pravda :) nicméně šance tam je i při správném užívání, byť třeba minimální, a náhoda je blbec. Takže já se radši držim dvojité antikoncepce, jsem pak klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí