Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako aby jsi mela vetsi jistotu?
Zkusenost s kombinaci nemam, ale Pharmatex jsme jeden cas pouzivali a nezklamal me, za me je ucinnou antikoncepci. A to same si myslim i o telisku.
@Kotatko03 píše:
Jako aby jsi mela vetsi jistotu?
Zkusenost s kombinaci nemam, ale Pharmatex jsme jeden cas pouzivali a nezklamal me, za me je ucinnou antikoncepci. A to same si myslim i o telisku.
No, už jsem tu četla pár diskuzí holek, co otěhotněly i přes tělísko, stejně tak i přes pharmatex. Jediná 100% účinná antikoncepce je asi vážně sexuální zdrženlivost
![]()
Já beru HA a kombinuju to s pharmatexem, miminko teď určitě nechceme, tak se snažim chránit se co to jde.
Zakladatelko, s pharmatexem a tělískem zkušenosti nemám, ale nevidim důvod, proč by se to nedalo kombinovat
pro jistotu se zkus zeptat lékárnice, až si pro ten pharmatex půjdeš, ale já bych se nebála a šla do toho.
@Alžběta 12345 píše:
No, už jsem tu četla pár diskuzí holek, co otěhotněly i přes tělísko, stejně tak i přes pharmatex. Jediná 100% účinná antikoncepce je asi vážně sexuální zdrženlivost![]()
Já beru HA a kombinuju to s pharmatexem, miminko teď určitě nechceme, tak se snažim chránit se co to jde.
Zakladatelko, s pharmatexem a tělískem zkušenosti nemám, ale nevidim důvod, proč by se to nedalo kombinovatpro jistotu se zkus zeptat lékárnice, až si pro ten pharmatex půjdeš, ale já bych se nebála a šla do toho.
Souhlasim s tebou ze zadna ochrana neni 100%tni. Ale zastavam take nazor, ze vetsinou to neni chyba samotne antikoncepce, ale spise chyba lidskeho faktoru.
@Kotatko03 píše:
Souhlasim s tebou ze zadna ochrana neni 100%tni. Ale zastavam take nazor, ze vetsinou to neni chyba samotne antikoncepce, ale spise chyba lidskeho faktoru.
To je asi pravda
nicméně šance tam je i při správném užívání, byť třeba minimální, a náhoda je blbec. Takže já se radši držim dvojité antikoncepce, jsem pak klidnější.
Je vhodné kombinovat tyto dvě antikoncepce? Někdo zkušenosti?