Tělísko a růžový výtok

26
26.9.15 18:46

Tělísko a růžový výtok

Ahoj, obracím se na vás zkušené, které by jste mi snad mohly pomoci, když se na gyndu dostanu až v úterý. :-)
Nitroděložního Tělísko mi bylo zavedeno 12.8 a od té doby mi zatím stále nepřišly měsíčky. Poslední týden mě trápilo neustálé pálení kdykoliv jsem byla na wc i po něm. Navíc mi tělísko zase tlačilo na levou stranu a neustále jsem chodila na záchod. K pálení se přidal průhledný výtok s bílými hrudkami. Koupila jsem si tedy brusinky, nyní je to o něco lepší, ale bílý výtok se změnil na růžový až hnědý. Těhotenské testy jsem si dělala 2, oba vyšly negativně. Mám tedy strach, co se s mým tělem děje. Běhám od záchodu k záchodu jako bych měla plný močák, a ono nic:-). Navíc výtok mám silný a bolí mě břicho, až jsem si dneska myslela, že jsem to konečně dostala a ono nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
26.9.15 18:50

A jaké tělísko máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.9.15 18:51

@berry4 nehormonální s mědí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.9.15 19:12

@berry4
Ještě bych dodala, že jsem měla zánět močového měchýře, na ten jsem dostala antibiotika a vše v pohodě. No teď jsem psala gynekologovi a ten nereaguje, tak nevím, opravdu propadám panice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.9.15 19:20

@anitkamu no…já měla s mědí 2 x, ale nikdy ne problémy, co popisuješ. Růžový výtok budiž, ten může být při ovulaci, to je v poho. Klidně i s krví. Ale ne pálení a tlačení. Může to být ale spojené s tím zánětem. Ničemu nepropadej,,až bude na příjmu, domluv se na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.9.15 19:24

@berry4 teď ležím v posteli se strašnou bolesti v břichu a mám hrůzu z toho, že bych byla těhu. Měsíčky nemám od 8.8 a od té doby testuju a testuju jak zběsilá a na testu nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí