Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den maminky, nikde jsem tu podobné téma nenašla a proto zakládám nové.
Jelikož mi antikoncepce napáchala s mým tělem, cyklem a celkově velikou neplechu, vysadila jsem a už hormony nechci vidět..
Pročítala jsem internet a na zvýšení libida všude doporučují kotvičník.. koupila jsem si ho v Zelené lékarně, kde mi k tomu pán hodně řekl a doporučil mi ho v tabletkách, že prý čaj je příliš náročný na přípravu, povídal, že je to dobré na celý pohlavní „aparát“, na nepravidelnou menstruaci, na zlepšení nálady atd..
Bohužel je tomu asi 14 dní, co ho beru a nevidím zlepšení
tak jsem se chtěla zeptat, nemáte s ním někdo zkušenosti?? Zda nevíte kdy mám čekat že začne působit a nebo typ na něco jiného, co srovná hormony a hlavně podpoří chuť na sex, která zmizela po braní HA a ne a ne přijít zpět…
Děkuji a přeji hezký den
![]()
Ahoj, ucinky by se meli opravdu dostavit, nevim jestli ty tablety nejsou treba jen nejaky podvod.kup si cerstvy nebo max suseny. A caj opravdu neni nic sloziteho, vari se ve vode cca 20 minut.Je hodne mocopudny, takze by se ti melo chtit porad curat. A jinak ted hobnepiju protoze kojim ale pak zase zacnu. Otehotnela jsem ve 37,asi 6 dni po gynekologicke operaci a myslim ze to mohlo byt i tim.Mel by ti proste zleosit celkove zdravotni stav. Jinak si zkus najit na internetu. stepanku janoutovou ktera ma kotvic. farmu, znam ji osobne. a posilaji kotvicnik i na dobirku.
@TomyTomy
Tak super, moc děkuji
Já nechci otěhotnět, na to mám čas, chtěla jsem se dát spíš dohromady po těch hormonech a napravit tu ztrátu chuti na sex ![]()