Kotvičník zemní

133
23.9.15 09:36

Kotvičník zemní

Dobrý den maminky, nikde jsem tu podobné téma nenašla a proto zakládám nové. :-) Jelikož mi antikoncepce napáchala s mým tělem, cyklem a celkově velikou neplechu, vysadila jsem a už hormony nechci vidět.. :zed: Pročítala jsem internet a na zvýšení libida všude doporučují kotvičník.. koupila jsem si ho v Zelené lékarně, kde mi k tomu pán hodně řekl a doporučil mi ho v tabletkách, že prý čaj je příliš náročný na přípravu, povídal, že je to dobré na celý pohlavní „aparát“, na nepravidelnou menstruaci, na zlepšení nálady atd.. :) Bohužel je tomu asi 14 dní, co ho beru a nevidím zlepšení :roll: tak jsem se chtěla zeptat, nemáte s ním někdo zkušenosti?? Zda nevíte kdy mám čekat že začne působit a nebo typ na něco jiného, co srovná hormony a hlavně podpoří chuť na sex, která zmizela po braní HA a ne a ne přijít zpět… :cert: :D Děkuji a přeji hezký den :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
455
23.9.15 13:18

Ahoj, ucinky by se meli opravdu dostavit, nevim jestli ty tablety nejsou treba jen nejaky podvod.kup si cerstvy nebo max suseny. A caj opravdu neni nic sloziteho, vari se ve vode cca 20 minut.Je hodne mocopudny, takze by se ti melo chtit porad curat. A jinak ted hobnepiju protoze kojim ale pak zase zacnu. Otehotnela jsem ve 37,asi 6 dni po gynekologicke operaci a myslim ze to mohlo byt i tim.Mel by ti proste zleosit celkove zdravotni stav. Jinak si zkus najit na internetu. stepanku janoutovou ktera ma kotvic. farmu, znam ji osobne. a posilaji kotvicnik i na dobirku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.9.15 23:15

@TomyTomy
Tak super, moc děkuji :-) Já nechci otěhotnět, na to mám čas, chtěla jsem se dát spíš dohromady po těch hormonech a napravit tu ztrátu chuti na sex :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí