Zúžený poševní vchod po porodu

22.9.15 21:41

zúžený poševní vchod po porodu

Dobrý den, při porodu jsem byla nastřižená. porodem vznikl velký hematom a týden po porodu jsem šla na sál kde dělali reoperaci kvůli zánětu a vzniklé kapsy, takže vše znovu přešili vyčistili a odstranili hematom. Doktorka mi na kontrole řekla že jsem zašitá víc než bych měla být, takže při pohl. styku to bude chtít hodně trpělivosti ale že se to časem poddá. Jsem rok po porodu a pohl.styk stále dost bolí. čím intensivněji a častěji sexujeme tím bolestivější to je a vždy se natrhnu protože trochu krvácím. Doktor mi na poslední kontrole řekl že by se to muselo znovu naříznout a pak by to bylo dobré. Prý mám zůžený poševní vchod. Budu to muset platit? nebo je to jako reklamace a zaplatí to pojištovna? Jak dlouho bych byla v nemocnici po zákroku? prosím poraďte. Jsem zoufala :( Jak zákrok probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4634
23.9.15 07:46

Nebudeš to muset platit, můžeš se dokonce nechat od tvojí dr poslat přímo na plastiku hráze na spec. pracoviště. Mě to tenkrát také nabízela, protože jsem také ještě rok po porodu měla problémy. Ale pomohl mi tenkrát Sanagel a časté masáže. Ale já jsem to teda asi neměla tolik zúžené.
Ale dobu pobytu v nemocnici nevím, možná by to bylo jen ambulantně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria