Tělísko Arianna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
19.8.08 11:54

Tělísko Arianna

Ahojky!
Rozhodla jsem se, že si nechám zavést nitroděložní tělísko… Dneska ho mám druhý den… Zkoušela jsem si nahmatat vlákna, ale přišly mi hrozně tvrdý… Nevím, jestli nebudou manžu !škrábat!… :?
Jakou máte zkušenost?
Jedná se o tělísko Arianna…
Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
16.4.09 10:39

Ahojky,vidím že už máš ariannu delší dobu.Já si ji nechala dát před třemi dny a zatím mi není příliš dobře.Mám celkem dost silné bolesti v podbřišku a taky docela dost krvácím.Chtěla jsem se Tě zeptat,jak jsi s ním po té době spokojená a jestli ho teda Tvůj partner necítí při styku.Děkuji,pokud mi odpovíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
26.8.11 08:24

Ahoj holky, taky mám necelé 3 měsíce Ariannu, první dva měsíce v pořádku, ale teď už přes 10 dní špiním a krvácím. Za jak dlouho se Vám (pokud vůbec) ustálilo špinění? Na kontrole jsem byla před 14 dny a tělísko bylo tam, kde má být. :think:
Díky moc za odpovědi. :mavam:
Jo a ještě, je to tělísko na 10 let a za 1.000,–Kč pro informaci dalším uvažovatelkám o tělísko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.8.11 13:28

Ahoj, holky, mám toto tělísko 3 roky. Dokonce mám pocit, že jsem zadávala tento dotaz, ač nechápu, že anonymě..... Tělísko ok, problémy žádné, jen mírné bolesti při MS, antikoncepční účinek prozatím má :lol: Víceméně spokojenost, za pár korun spousta muziky :lol: Špinění se ustálilo určitě do 3 měs., ale čas od času se objevovalo, někdy i docela často, ale nevím, zda je to tělískem, měla jsem potíže se špiněním odjakživa i bez tělíska, dokonce i při užívání HAK :think: Ale pokud bude špinění trvat, zajdi k dr., napíše ti nějaké léky proti tomu… :wink: Kdybyste měly ještě nějaký dotaz, písněte… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.8.11 13:29

Jo, a vlákna manžel cítil jen párkrát… Vždy pomohla změna polohy… Ale bylo to opravdu ojediněle… Případně by je dr. zkrátil, kdyby překažela… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí