Tělísko mirena - vrácení peněz

2666
24.5.18 19:44

Tělísko mirena - vrácení peněz

Ahoj, mám dotaz ohledně mireny.
Mám ji zavedenou od půlky února a neustále se mě střídá špinění s krvácením, pořád na intimkách a tamponech. Byla mi doporučena, protože mám po dětech křečové žíly, místo pilulek. Nevím, jak dlouho to mám ještě vydržet. Ale myslím, že všude píšou a říkají, že se s tím tělo zžije max do tří měsíců. A od prvního dne zavedení mám křeče v jednom třísle.
Zajímá mě, zda se v případě komplikací při vyjmutí vracejí peníze, nebo aspoň nějaká část?
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
24.5.18 20:01

Zkoušela jsi užívat Ascorutin? Mě trvalo skoro půl roku, než si tělísko sedlo. Teď je to už super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
24.5.18 20:02

@Chatrnka nevim, ale taky mě to zajímá. Onehdá jsem si koupila tělové mléko na zpevnění a hubnuti. Nejen že se můj pas nehnul ani o centimetr, ale ještě se mi udělala vyrážka. Taky bych chtěla vrátit peníze! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
24.5.18 20:04

@nozu Teprve včera jsem volala na gyndu, jeslti by jako nebylo dobrý se přijít ukázat a sestřička mě objednala za týden, co nejdřív, že jsem jako vydržela dlouho, že mám trpělivost.
nechápu ale z čeho mě trne v tom třísle. Dr mi řekla, že to určitě s tělískem spojitost nemá, ale nevím no. Nikdy jsem s tím problémy neměla a najednou hned po zavedení mě začne tupá bolest v třísle.
Nic jsem nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.5.18 20:06

Mě sedala mirena půl roku s tím že jsem brala na špinění a krvácení cyclo3forte..
moje dr část peněz vrací, ale to sis měla zjistit předem, nedělají to všichni..navíc vrací to samo jen v určitých případnech, které předem řekla ( na vrácení musí mít sepsanou nějakou smlouvu myslím s tím dodavatelem a ne každý gyndař to má)

• Citovat
  • Upravit
2666
24.5.18 20:06

@Čičorečka :lol: :lol: :lol: Někde na netu jsem četla, že pokud mám zdravotní komplikace během prvního roku, nějaká část se vrací, protože ti ho vyndají kvůli zdravotním komplikacím. když ho nechcu, tak chápu, že mi peníze nevrátí. Ale takhle je to docela ranec peněz, antikoncepce na tři měsíce za 5 litrů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
24.5.18 20:07

@smurfka No mě doktorka o vrácení peněz nic neřekla, vůbec jsme se o tom nebavili. Bavili jsme o výhodách, že můžu chvilku špinit. Peníze mě nnapadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.5.18 20:13
@Chatrnka píše:
@smurfka No mě doktorka o vrácení peněz nic neřekla, vůbec jsme se o tom nebavili. Bavili jsme o výhodách, že můžu chvilku špinit. Peníze mě nnapadli.

zeptej se ji jestli má tuto smlouvu uzavřenou..jestli ne, tak opravdu nevrací..
něco takového se nedá reklamovat, to je prostě riziko, že bud to sedne nebo ne..ona sama gyndařka nemůže za to že ti nesedne, tak proč by ti vracela peníze že..a výrobek není nijak poškozený aby ti peníze vracel " prodejce - dodavatel - výrobce..takže opravdu záleží je na té smlouvě..a jak říkám opravdu to moc gyndařů nemá, u nás ve městě myslím právě jen jeden a to je jich tu hafo

• Citovat
  • Upravit
2666
24.5.18 20:17

@smurfka No tak to asi žádnou smlouvu nemá. Jinak si myslím, že by se zmínila :think: :think: Jen už mě to vadí, nechala jsem si ji zavést v zimě, abych měla do léta klid, abych neběhala ve vedrech s vložkama a ono prd. Doufám, že se to ještě usadí, jinak to půjde ven. A peníze mi budou jedno. Obtěžuje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.5.18 20:22

@Chatrnka nech si předepsat to cycklo..bere se to právě při tělísku a špinění..pomohlo mi to..sice né hned, ale každý měsíc krvácení bylo mín a mín..jinak já použivala tampony a v pohodě

• Citovat
  • Upravit
2666
24.5.18 20:34

@smurfka taky používám tampony, ty malilinkatý (jsem myslela že po dvou dětech taková velikost ze mě vypadne a neee :lol: :lol: :lol: :lol: ) a stačí úplně v pohodě, krvácím málo, ale pořád :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.5.18 20:51

@Chatrnka divím se tí indikaci - pokud máš varixy, zřejmě i v pánvi, spíš bych akceptovala těísko bez hormonů. V Mireně sice působí „lokálně“, ae já moc nevěřím tomu, že se nevstřebává do okolí. Některé ženy po Mireně přestanou ovulovat, ač by to dělat neměla.
Mě dělala Mirena zle od začátku - bolesti, řeče v podbřišku, krvácení, záněty - nikdy víc. Je to reakce organismu a riziko, které na sebe bereš. Peníze mi nikdo nevrátil, to snad jedině, pokud bys prokazatelně přes ni otěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.5.18 20:54
@smurfka píše:
@Chatrnka nech si předepsat to cycklo..bere se to právě při tělísku a špinění..pomohlo mi to..sice né hned, ale každý měsíc krvácení bylo mín a mín..jinak já použivala tampony a v pohodě

tampony mi při tělísku gyndař nedoporučoval. Že se přilepí k vláknům a vytáhnu je i s tělískem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.5.18 20:55

@pe-terka myslím že to nebyla podmínka vrácení..pokud přes ni otěhotníš, uhradí ti případně pojišťovna potrat..ale ne vrácení peněz

• Citovat
  • Upravit
smurfka
24.5.18 20:56
@pe-terka píše:
tampony mi při tělísku gyndař nedoporučoval. Že se přilepí k vláknům a vytáhnu je i s tělískem.

záležím jak moc si měla vlákna ustřižená…tampony se při tělískách můžou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí