Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jen ten spermicid Néééééééééééééééééééééé!!! já čekám přes spermcidi ještě spolu s přeruš. souloží miminko. takyže pokud chcete další, tak spermicid doporučuju!!!
Já o tom taky pořád přemýšlím, co po porodu. Spíš jsem myslela dát chlapa vykastrovat, ale on nechce
![]()
@Antonie Bolavá taky jsem to zkousela a nic, a pritom na to neni nic tak hrozneho ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 15:55
To záleží na vás- jak se vám sexuje s kondomem, jak často máte sex?
Pokud máte sex dvakrát měsíčně tak kondom stačí. Pokud dvakrát denně, tak bych volila tělísko ![]()
@MarieOVMUC píše:
@Mrs. S jaká pálka, litr na 5 let, jsou i za 750
na 5 let? Takovou cenu jsem viděla u těch, co se dávají na rok až 2…
A moje máma teda přes tělísko otěhotněla. Byť hormonální… Vzhledem k tomu, že mi stačí, aby se o mě manžel otřel, asi bych měla strach.
@kolik píše:
Spermicid je nechutnej, s kondomem to neni ono. Za me telisko.
Souhlas. Ale záleží taky na frekvenci styků. ![]()
Pokud fakt další dítě nechceš, tak bych kombinovala spermicid a k tomu kondom nebo pesar. Nebo pak spermicid a tělísko nebo tělísko a kondom (popř. pesar).
@MarieOVMUC hm, zajímavé. A spolehlivost má udávanou stejnou, jako ta dražší?
@kolik píše:
Spermicid je nechutnej, s kondomem to neni ono. Za me telisko.
proč? Fakt mě to zajímá, nemám s ním žádnou zkušenost…
@CokeLady píše:
Kondom je super v tom, že je to neinvazivní, tělísko ač nehormonální, může nadělat taky pěknou paseku. Ale sex s kondomem není jako bez kondomu a někdo to nesnese. Co spermicid?
Musím souhlasit měla jsem ne tělísko ale jen „kolečko“ ted mi vypadlo, jak se to jmenuje a hruza a des
Pokuď sexujete častěji, tak za mě tělísko. Já mám tedy jedno z těch dražších, ale je to na 5 let, takže mě i tak vyjde levněji než prášky. Přeci jenom je to v mém těle, tak si radši připlatím za kvalitu (tedy snad:). Když si na něj tělo zvykne, tak to i upraví menstruaci a je to pohodička ![]()