Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niky7 Já myslím, že pokud jdeš na celkovou pohlídku, tak když se tam podívá, jistě uvidí tu nitku a případně ti řekne co a jak… ![]()
@Amy88 zrovna dnes jsem si cetla letak od toho meho telisko a bylo tam napsano ze pokud neucitis ta vlakna musis zajit na gyn aby se vyloucilo posunuti teliska nebo neco z delohou tak nevim ![]()
@Niky7 a jejda, tak si raději na gyndu zítra zavolej a uvidíš, třeba tě objednají raději dříve. Držím palce. pak dej vědět ![]()
Pokud ho dr aplikovala jako většina dr při ms, znamená to, že pokud si byla před cca 14 dny, je zhruba doba ovulky, coz by mohlo znamenat, že je jinak natočený čípek a tak prostě nejdou vlákna nahmatat, já je včera večer taky nenašla a dnes ráno už ok…
@Niky7 Mně se stalo, že se vlákna zastrčila dovnitř a ještě se nezvykle omotala a doktor mi tělísko nakonec musel vyndat v narkóze. Určitě bych pro jistotu navštívila gynekologa, můžeto být v pořádku, ale také se třeba mohlo tělísko posunout. Sama nic nezjistíte ![]()
@simido jj dr mi to delal 3 den ms, jenze jeste jsem je citila min. tyden a najednou nic ![]()
@Anie22 a jak to zjistil a po jak dlouhe dobe? Na kontrole? me rekl at prijdu az mi skonci druha ms. bolesti jsou jak kdy, nekdy jsou jak silnejsi ms jindy se nedaji moc vydrzet picha me to jakoby u vajecniku a dost taha tak nevim zda je to normalni
@Niky7 Zjistil to po roce a půl, když jsem tam šla, že ho chci vytáhnout a on tam neviděl vlákna. Hned mi udělal UZ a zjistil, že tam tělísko je, takže vlákna musí být uvnitř. Snažil se je vytáhnout v ambulanci, jenže to byla taková bolest, že to nakonec vzdal a vytáhl mi je v narkóze v nemocnici. Je pravda, že jsem je vždy nahmatala a pak najednou ne, ale myslela jsem si, že jsou prostě někde schované. Bolesti slabé jsem mívala, ale já měla hormonální tělísko mirena, takže bez ms. Zajděte na kontrolu, ať jste klidnější. Mohlo se tělísko uvolnit a tím by se ztratila jeho funkčnost.
@Anie22 aha no zajdu tam snad co nejdriv aspon do patku to snad stihnu. Ja mam prave nehormonalni a dost me picha u vajecniku