Tělísko - zalezlé nitě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Niky7
5.10.13 11:50

Tělísko - zalezlé nitě?

Ahoj holky, bude to 14 dni co jsem si nechala dát tělísko multiload. Po zavedeni asi tak 2-3 dny byly nitě cítit. Po dalších dnech ( i se stykem) tak mi přišlo, že nitě dost zalezly do čípku, ale pořád byly cítit. No a teď nejsou cítit vůbec ani trošičku. Je to normální??? Mám trošku strach, protože tu jedna paní psala, že jí tělisko zalezlo do dutiny břišní a museli jej vyndat operativne a že to bylo za 5min 12. Mam strach jestli třeba také neputuje, protože mě bolí i podbřišek. Máte zkušenosti nebo je opravdu normální nitě necítit???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Reňulín
5.10.13 12:08

Já jsem ty vlákna teda nikdy necítila. A to, že tě bolí podbřišek je normální, tělo se musí s tím cizím tělískem nějak srovnat. ;)

• Citovat
  • Upravit
18223
5.10.13 12:19

Já slyšela, že se můýou třeba omotat kolem čípku (a ničemu to nevadí), ale že se akhle zktacují, to nevím. Tadši si v pondělí zavolej :palec: A bolest podbřišku je ok, pokus nejsou moc silné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 12:42

@Nainuva mam tam jit az skonci dalsi ms, zatim se to da vydrzet, jen mi prislo divny ze zezacatku jsem je citila a ted uz vubec. a neni mozne ze si telisko treba uz uplne sedlo?

• Citovat
  • Upravit
7041
5.10.13 12:57

Těžko říct, já taky měla pocit že občas byly víc uvnitř a jindy že více ven. Bolesti jsem měla a stupňovaly se, jenže u mě byl problém že se tělísko hnulo a propíchlo dělohu. Tím tě rozhodně nechci strašit, prý se to hlavně stává pokud měla žena po porodu třeba dodatečnou kyretáž. Myslím, že pokud to nejsou hrozné bolesti tak to do další kontroly vydržíš a pak to s dr. ale určitě prober ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 13:12

@saphire je to jak silnejsi ms ale mam pocit ze jsem spise prochlazena, A porod byl u me ukoncen po 22 hodinach cisarem tak nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
426
5.10.13 13:13

Měla jsem naopak, nejdříve cítít skoro nebyly a teď jdou cítí více, jakoby povylezly. Ale tělísko mám už přes rok, tak snad už bude zarostlé a nevypadne nebo nedej-bože nepropíchne dělohu, jak to tady píšete, to jak se stane a pozná? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.10.13 13:20

@Amy88 poznalo se to až při laparoskopii :lol: původně jsem šla „jen“ s cystami a ejhle, zjistili že mám propíchlou dělohu což vysvětlovalo i neskutečné bolesti při styku.. Každopádně zanedbala to si myslím i moje dr. která mi furt léčila nějaké záněty a kdovíco všechno ještě až jsem si dupla že chci nějaké pořádné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 13:20

@Amy88 taky by me zajimalo jak se pozna ze to propichlo delohu. mozna vam vypadava kdyz je citit, lepsi zajit na gyn na ultz. ja jeste musim pockat pat tydnu :roll: ale mozna si zajdu driv

• Citovat
  • Upravit
426
5.10.13 13:23
@Niky7 píše:
@Amy88 taky by me zajimalo jak se pozna ze to propichlo delohu. mozna vam vypadava kdyz je citit, lepsi zajit na gyn na ultz. ja jeste musim pockat pat tydnu :roll: ale mozna si zajdu driv

cítím jen tu nit, nic jiného, ale možná se mi to zdá, že je více venku…manžel sice tvrdil, že se mu to zdá stejné, tak fakt nevím. Ale v prosinci jdu na utz, tak snad to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 13:56

@Amy88 tak nite asi nevadi ;)

• Citovat
  • Upravit
2852
5.10.13 15:19

Já jsem měla jiné tělísko a vlákna nebyly od zavedení cítit vůbec- ani jsem si je nenahmatala. Vždy když jsem šla na 6 měs kontrolu říkala lékařka že sedí dobře, tak jsem to neřešila. Pokud by projelo do dutiny břišní, určitě by to nebylo bez příznaků, tak se nebojte :-) To, že by Vám cestovalo je velmi málo pravděpodobné, spíš je pravděpodobnější že se pohne, vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 16:10

@smudlinky takze nemusim mit strach? Mozna ze tedy prilnuly ke stenam. A bolesti jsou z nachlazeni

• Citovat
  • Upravit
5702
5.10.13 16:47

Já měla 5 let Mirenu a při vyndávání se zjistilo, že si nitě tělísko zatáhlo dovnitř, tak jsem šla na vytažení pod narkózou, vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.10.13 19:30

@radka101 tak myslis ze si to me taky vtahlo dovnitr? Mozna by mi to mohl rict za ten mesic ze? no uvidim celkove :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1