Telya zapomenutí antikoncepce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Telya zapomenutí
Zdravím, obvykle si zandavam kroužek ve středu v 21:00 v ten samy den po 3 týdnech vyndavam zase středa 21:00. Ovšem včera jsem si kroužek zapomněla zandat.. takže jsem ho zandala až dnes tj. Čtvrtek v 20:00. Pohlavní styk byl naposledy v sobotu po vyndani kroužku. Je to problém? Děkuji moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přečtěte si článek: Antikoncepce a těhotenství - hrozí?
Vše co potřebujete vědět o antikoncepci. Užitečné rady eMimina
Reakce:
Kez by existoval nejaky podrobny souhrn informaci, treba neco jako pribalovy letak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přečti si pribalovy leták. Chránila bych se min týden ještě i kondomem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to tam napsané dost nesrozumitelne číst umím pokud mi nechcete poradit pouze mě
zkritizovat nemusíte psát vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elis621 píše:Jestliže Vaše období bez kroužkubylo delší než 7 dní, vložte nový kroužek hned, jak si vzpomenete. Používejte ještě jinou antikoncepční metodu (jako je kondom) v případě, že budete mít pohlavní styk během příštích 7 dnů. Pokud jste měla pohlavní styk během období bez kroužku, můžete být těhotná. V tomto případě okamžitě kontaktujte svého lékaře. Čím delší je období bez kroužku, tím vyšší je riziko otěhotněni
Je to tam napsané dost nesrozumitelnečíst umím pokud mi nechcete poradit pouze mě zkritizovat nemusíte psát vůbec
Co na tom nechápeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
7 dni ale od kdy.. ve středu vyndam a počítám čtvrtek..až středa a ve čtvrtek znovu zandam nebo zandavam už ve středu nebo dokonce úterý..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elis621 píše:
7 dni ale od kdy.. ve středu vyndam a počítám čtvrtek..až středa a ve čtvrtek znovu zandam nebo zandavam už ve středu nebo dokonce úterý..?
2. Po 3 týdnech vyjměte kroužek ve stejný den týdne a přibližně ve stejnou dobu jako jste ho vložila. Např. jestliže jste kroužek Teyla vložila ve středu kolem 22.00 hodiny, vyjměte ho za 3 týdny ve středu kolem 22.00 hodiny.
3. Po vyjmutí kroužku nebudete 1 týden používat žádný kroužek. Během tohoto týdne by se mělo objevit vaginální krvácení. Obvykle začne 2 – 3 dny po vyjmutí kroužku Teyla.
4. S novým kroužkem začněte přesně po 1 týdenním intervalu (opět ve stejný den a přibližně ve stejnou dobu), i tehdy jestliže Vám nepřestalo krvácení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Potíže pri brani antikoncepce yaz.
- Dvě různé značky antikoncepce
- Antikoncepce vhodná při kojení
- Hormonální antikoncepce a zmizení menstruace
- Menstruace, antikoncepce a konec menštruace
- Antikoncepce vynechání. Menstruace?
- Ochrana antikoncepce
- Antikoncepce a menstruace, ktorá trvá jen 3 dny.