Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
I když jsme měli „malou“ svatbu (asi do patnácti lidí), tak kdybych mohla, šla bych ještě do menší.
Měli jsme obřad, oběd v restauraci a pak večer grilování.
Nikdy jsem toho nelitovala.
Na svatbě jsme měli jen rodiče a svědky. Nikoho jiného. Potom jsem šli všichni společně na oběd do naší oblíbené restaurace a večer jsem udělali oslavu pro naše známé a kamarády. Chtěli jsme si prostě ten moment užít bez stresu a bez nějakého zbytečného pozlátka na oko. Naši přátelé to pochopily. A my jsme si pak večerní oslavu skvěle užily.
Nevyměnila bych to za všechen ten shon a stres měsíce předtím ani ten den, co vše se může pokazit atd.
Ne nelitovala. Meli jsme jen rodice, babicky a sourozence s jeho manzelkou a detmi.
Měli jsme svatbu 12 dospělých + 3 děti, obřad na úřadě a pak oběd v restauraci. Celkem nás to stálo asi 500 Kč, protože oběd zaplatila moje mamka jako dar a pořizovali jsme jen manželovi novou košili. Neměli jsme prstýnky, květiny, fotografa, vůbec nic. Odmítla jsem všechno tohle zařizování, protože mě to nebaví. Navíc jsme se brali dost narychlo, šli jsme na úřad a tam vzali prvni volný termín za 2 týdny. Moje mamka a tchýně chvíli brblaly a měly tendenci do toho kecat. Ale to jsem utnula hned v počátku. Trochu mi pak zpětně bylo líto, že nemáme pěkné fotky, protože v tu dobu se vdávaly i další kolegyně z práce a každou chvíli se někdo chlubil. Ale jinak jsme byli spokojení oba s manželem a za ušetřené peníze jsme jeli na 6 týdnů na roadtrip po USA.
@Dani65 píše: Více
My měli taky 13 lidí, z toho 3 děti
. Nikdy jsme toho nelitovali, bylo to dokonalé a šli bychom do toho zase. Fotografka řekla, že to byla nejhezčí svatba, na které kdy byla, prý byla snad i lepší, než ta její
. Byla to strašná sranda, všichni jsme si to užili, pobavili se a náramně si to užili. Žádný stres!
Že, jo, pohodička, žádné trapné zvyky, tomboly, nikdo neseděl sám a všichni se bavili. Měli jsme svatbu v tenisovém centru, byli jsme první a paní majitelka nás poprosila o fotky, aby lidé věděli, že tam jde udělat i svatba.
Já tak měla. Ale já plánovala předtím ještě jednu svatbu, která měla být velká, ale to víš, čim víc zainteresovaných lidí, tím větší rozepře, zrušila se.
Za 10 let se plánovala nová svatba, ale jen v naší režii. Bylo nás tam všeho všudy 13-14 lidí? Nelituji ničeho. Jen mi to trochu kazil fakt, že jsem byla nemocná, to jen na okraj. Obřad byl v rámci nedělní mše v kostele, a ten byl nádherný, pak focen v zahradě zámku, oběd v restauraci, posezení u nás doma u koláčků, zákusků, chlebíčků. I svatební dort byl, i výslužky pro hosty, hezké fotky máme. A šťastný manželský život nezaručí ani sebevětší sláva. Z mého manžela dělal jeho kolega smíchy, že taková svatba o ničem, protože on měl megasvatbu s leskem. Za rok se rozváděl. A naše manželství trvá.
Měli jsme svatbu ve 4 na tajno. Dodnes nelituju ničeho, bude to 6 let
ušetřené peníze jsme vrazili do bydlení (vyšla nás na necelých 20 tisíc s tím, že v tom měl manžel dražší oblek). Nelituju já, muž, ani rodiny (jsme všichni celkem asociální
)