Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to když jsem měla myom, vždycky už to vypadalo, že to zkončí a začalo znova, nebo i pár dní přestalo, na vložky bych bývala potřebovala množstevní slevu.Bylo mi, ale přes čtyřicet, Ty jsi asi mladá, důvody můžou být různé, takže se nech vyšetřit.
Jít k doktorovi, trvat na důkladným UZ a cytologii (klidně mimo termín)!!!
Držím palečky, aby to nebylo nic vážného.
Já se nechala slepým, hluchým a blbým doktorem tak dlouho chlácholit, že mám „jen křehčí čípek“ a že tam nic nevidí, až jsem to dotahla na 60 ozařování, 5 chemoterapií a 3 operace ![]()
Teda to je šílený, tak hlavně, že je to za tebou a jsi v pořádku. Bohužel takové scénáře mám v hlavě. Dost jsem zanedbala prohlídky tak mám velký strach. Ale doufám, že to nebude nic vážného. Napíšu jak jsem dopadla.
Ahoj zakladatelko,
tak co? Držím strašně moc palce, ať je to jen nějaká běžná prkotinka a taky aby se vlastně přišlo na to, co to je a aby doktor zjistil správnou diagnozu (mě právě posílal půl roku domů s mávnutím ruky a doporučením, ať odpočívám (doma jsem měla tehdy rok a půl starý batole, takže fakt odpočinek, že), že o nic nejde a že neví, proč špiním a občas zakrvácím… ještě mi kladl na srdce RADU, ať hlavně nechodím do nemocnice, že tam by mě hned položili ležet a mě by to akorát tak stresovalo… jednou jsem do tej nemocnice ale zajela a zjistilo se třetí stádium rakoviny (nádor 3 cm, metastáza, neoperovatelnej nález
).
Rozhodně tě nechci strašit, ale kdybych měla aspoň jednu holku zachránit před tím, co potkalo za smůlu mě, tak mi to stojí za to, to tady furt opakovat a varovat.
Dej o sobě určitě vědět!
Presne tak, kamaradka to mela stejne, ale krvacela ve 21 letech skoro pul roku pri brani HA a kdyz ji konecne vysetril doktor, tak mela rakovinu cipku, nastesti ranne stadium.
Ahoj, jsem sice již objednaná k lékaři, ale začínám být opravdu velmi nervózní. Téměř 2 měsíce velmi silně krvácím. Občas to přestalo, následovalo tak 2 denní špinění a pak opět krvácení. Nejsem těhotná, ani neplánuji být, HA neberu. Máte někdo zkušenost nebo představu proč se toto se mnou děje?