Téměř 2měsíční krvácení

Anonymní
28.10.13 16:32

téměř 2 měsíční krvácení

Ahoj, jsem sice již objednaná k lékaři, ale začínám být opravdu velmi nervózní. Téměř 2 měsíce velmi silně krvácím. Občas to přestalo, následovalo tak 2 denní špinění a pak opět krvácení. Nejsem těhotná, ani neplánuji být, HA neberu. Máte někdo zkušenost nebo představu proč se toto se mnou děje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
28.10.13 16:45

Mozna nejaka cysta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.13 16:46

Měla jsem to když jsem měla myom, vždycky už to vypadalo, že to zkončí a začalo znova, nebo i pár dní přestalo, na vložky bych bývala potřebovala množstevní slevu.Bylo mi, ale přes čtyřicet, Ty jsi asi mladá, důvody můžou být různé, takže se nech vyšetřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.13 16:50

K doktorovi jdu, je mi 32 a myomy mám 2.

• Citovat
  • Upravit
1371
29.10.13 20:22

Jít k doktorovi, trvat na důkladným UZ a cytologii (klidně mimo termín)!!!
Držím palečky, aby to nebylo nic vážného.
Já se nechala slepým, hluchým a blbým doktorem tak dlouho chlácholit, že mám „jen křehčí čípek“ a že tam nic nevidí, až jsem to dotahla na 60 ozařování, 5 chemoterapií a 3 operace :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.13 23:25

Teda to je šílený, tak hlavně, že je to za tebou a jsi v pořádku. Bohužel takové scénáře mám v hlavě. Dost jsem zanedbala prohlídky tak mám velký strach. Ale doufám, že to nebude nic vážného. Napíšu jak jsem dopadla.

• Citovat
  • Upravit
1371
13.11.13 12:41

Ahoj zakladatelko,
tak co? Držím strašně moc palce, ať je to jen nějaká běžná prkotinka a taky aby se vlastně přišlo na to, co to je a aby doktor zjistil správnou diagnozu (mě právě posílal půl roku domů s mávnutím ruky a doporučením, ať odpočívám (doma jsem měla tehdy rok a půl starý batole, takže fakt odpočinek, že), že o nic nejde a že neví, proč špiním a občas zakrvácím… ještě mi kladl na srdce RADU, ať hlavně nechodím do nemocnice, že tam by mě hned položili ležet a mě by to akorát tak stresovalo… jednou jsem do tej nemocnice ale zajela a zjistilo se třetí stádium rakoviny (nádor 3 cm, metastáza, neoperovatelnej nález :zed: ).
Rozhodně tě nechci strašit, ale kdybych měla aspoň jednu holku zachránit před tím, co potkalo za smůlu mě, tak mi to stojí za to, to tady furt opakovat a varovat.
Dej o sobě určitě vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85386
13.11.13 12:52

Presne tak, kamaradka to mela stejne, ale krvacela ve 21 letech skoro pul roku pri brani HA a kdyz ji konecne vysetril doktor, tak mela rakovinu cipku, nastesti ranne stadium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí