Operace - hysterektomie - odstranění dělohy

awi
49
24.10.13 10:42

operace - hysterektomie - odstranění dělohy

Dobrý den, máte někdo zkušenost, jak dlouo trva operace? moje mamka je prave eted na operaci, mela velky strach, take kvůli narokoze a permanenetne vysokému tlaku, chystam se tam zavolat, ale nechci plašit, mela jit snad v 9 hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
24.10.13 10:55

Ahojky, moje mamka na tom byla taky pár let zpět a trvalo to přibližně půl druhé hodinky, pak dospávala a, světe div se, druhý den šla domů. Ale musela slíbit, že bude poctivě ležet. A na hojení jí pak pomohl wobenzym. Držím pěsti, ať to dobře dopadne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.13 11:02

@awi cca ty dve hodiny ale zalezi jakym pristupem a hlavne co se pri te operaci najde ;) Jeste byt tebou vydrzim tak dve hodinky. Ono po telefonu by ti stejne nic rict nemeli ale zalezi na oddeleni. Max je vzhuru/neni, tehdy a tehdy bude moct mit u debe mobil u sebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.13 11:03

@awi Zalezi taky, jak ji to delali. Moji maminku operovali asi tri hodiny.. ale nakonec ji vzali i vajecniky.

A2 (je to soukromi moji mamky)

• Citovat
  • Upravit
awi
49
24.10.13 11:21

Holky, diky, po telefonu mi vazne nic nerekli, takže tam odpoledne zajedu, až se mála vyspí, ale jsem nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
24.10.13 11:24

@awi Neboj bude to dobrý, kdyby se něco dělo, budou volat sami. Dneska takový to operace dělají jak na běžícím pásu, maminka to určo zvládne :palec: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.13 11:35

@awi neboj bude to ok. Jen nevim kde lezi, ale asi to chtelo resit predtim a mozna si zavolej, abys nejela zbytecne. Na jip te treba nebudou chtit pustit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.15 15:47

hysterektomie

Ahoj prosim ma nekdo zkusenosti na onkogynekologickem oddeleni v Brne na zlutem kopci. hysterektomie-sarkom delohy. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.16 18:35

hysterektomie

Ahoj prosím, nemá někdo zkušenost s tím, jak probíhá léčba pokud nemůžeš brát po operaci hormony (přijdu o dělohu a vaječníky mám srostlé s velkou cystou). Lze brát před operací a po ní nějaké bylinné preparáty na lepší zhojení a rekonvalescenci? A jak je to s přípravou na operaci (myslím holení a klystýr)? Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 11:15

DOPORUČTE NEMOCNICI, ZAŘÍZENÍ

Dobrý den,

prosím obnovuji diskusi. Tchýně potřebuje podstopit hysteroktomii, zřejmě i s plastikou močového měchýře - hodně jí padá. Je jí 61 let. Hodně se toho bojí. Prosím doporučíte aktuálně dobrou nemocnici v Praze, případně soukromé zařízení a lékaře, které se specializuje na toto i ev. provádí ty plastiky? Děkuji. Chce mít pocit, že nejde k řezníkovi..

• Citovat
  • Upravit
2182
2.11.16 12:21
@Anonymní píše:
Dobrý den,prosím obnovuji diskusi. Tchýně potřebuje podstopit hysteroktomii, zřejmě i s plastikou močového měchýře - hodně jí padá. Je jí 61 let. Hodně se toho bojí. Prosím doporučíte aktuálně dobrou nemocnici v Praze, případně soukromé zařízení a lékaře, které se specializuje na toto i ev. provádí ty plastiky? Děkuji. Chce mít pocit, že nejde k řezníkovi..

Homolka, kamarádce to tam dělali a dobré. Ještě předtím obejít pár doktorů, zda je to opravdu nutné, zda by bylo i jinmé řešní. držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.11.16 18:13

Byla jsem na Homolce a byla jsem velice spokojená s přístupem lékařů i sester. Byla to ale jen laparo hysterektomie bez té plastiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.19 13:47

Dobrý den, prosím, znáte někdo - máte zkušenosti - p. doktora Velického? Dojíždí operovat do Thom. nemocnice v Krči. Má mě tam operovat (odstranění dělohy, vaječníků, vejcovodů) a já o něm nemohu najít žádné informace, moje gynekoložka ho nezná a v Krči mi nic neřekli, já jsem byla tak vynervovaná, že jsem se na žádný dotaz nezmohla :(. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 11:02

Krásný dobrý den, jdu si pro radu, jsem od konce ledna po laparoskopicko-vaginální hysterektomii a již asi 2 měsíce mě bolí záda - bederní páteř. Měla jste některá podobné problémy? Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 11:03

Krásný dobrý den, jdu si pro radu, jsem od konce ledna po laparoskopicko-vaginální hysterektomii a již asi 2 měsíce mě bolí záda - bederní páteř. Měla jste některá podobné problémy? Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí