Téměř celou noc vzhůru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
2.3.17 14:13
@Anonymní píše:
Oprava, neusíná ve 2, ale ve 20 a vstává v 7:30, vypadla mi tam ta nula

Tak to je fajn, vubec neodsuzuji, ja uz su tak zoufala, ze nevim odkud kam. Dekuji, az bude mit kasel, rozhodne zkusim. Nebo muzu ibez nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.17 14:16
@Anonymní píše:
Tak to je fajn, vubec neodsuzuji, ja uz su tak zoufala, ze nevim odkud kam. Dekuji, az bude mit kasel, rozhodne zkusim. Nebo muzu ibez nej?
@Slečna Ferka píše:
@mustang Kamarádka to tak měla. Ona teda u druhé dcery (o deset let mladší než první), čili nemusela nezbytně ráno vstávat k batoleti - i když kamarádka stejně neumí prospat den, takže i tak vstávala. Oni holt nosili (řve malá, i když nosíte a chodíte?), střídali se s manželem: jeden půl noci, druhej druhou půlku. Taky to trvalo třeba rok a půl.

Jinak pokud jde o to hnípání přes den, moje dcera taky dávala ty půlhodiny, ale to ji přešlo v půl roce. Čili bych neztrácela naději, že začne líp spát třeba v tomto věku: že dá delší úseky přes den, takže třeba zasteleš i kluka a lehnete si všichni.

Držím palec :kytka:

S manzelem se stridat bohuzel nemuzu, pracuje v zahranici a noseni obcas utisi ale nekdy vubec. Právě že to neni pokazde stejné. Ale dekuji za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.17 14:19
@Anonymní píše:
Tak to je fajn, vubec neodsuzuji, ja uz su tak zoufala, ze nevim odkud kam. Dekuji, az bude mit kasel, rozhodne zkusim. Nebo muzu ibez nej?
@Slečna Ferka píše:
@mustang Kamarádka to tak měla. Ona teda u druhé dcery (o deset let mladší než první), čili nemusela nezbytně ráno vstávat k batoleti - i když kamarádka stejně neumí prospat den, takže i tak vstávala. Oni holt nosili (řve malá, i když nosíte a chodíte?), střídali se s manželem: jeden půl noci, druhej druhou půlku. Taky to trvalo třeba rok a půl.

Jinak pokud jde o to hnípání přes den, moje dcera taky dávala ty půlhodiny, ale to ji přešlo v půl roce. Čili bych neztrácela naději, že začne líp spát třeba v tomto věku: že dá delší úseky přes den, takže třeba zasteleš i kluka a lehnete si všichni.

Držím palec :kytka:
S manzelem se stridat bohuzel nemuzu, pracuje v zahranici a noseni obcas utisi ale nekdy vubec. Právě že to neni pokazde stejné. Ale dekuji za nazor
@Bobule151 píše:
Přežít, bohužel jiná rada není. A nemůže to být bříško?

S briskem jsme trpeli první dva medice non stop, to dokazala rvat i 11 hodin v kuse. Ale ted uz mi to jako brisko neprijde, spis chce spat, ale nejde ji to. A i kdyz pak spi tak sebou cely zbytek noci mele a hlavne musi byt u prsa, takze spi tak napul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.17 15:17

Děkuji všem za sdělení zkušenosti. Dnes jsem si v lékárně vyzvedla homeopatika sedalia - pry by to mohlo zabrat. Ale pisou ze davat az od roku, přitom mi to doporučil doktor. Jinak balení ani nic jineho nezabira. Mleka muslim ze mam dost, kdyz mi porad samo tece, presto chce jist kazde dve hodiny. Vecer skoro kazdou hodku. Dudlik vyplouva. A u prsa se v noci porad odpojuje a zase prisava, treba i hodinu. Tak nevim, ale nejak se nemuzu smirit s tím ze by to tak melo byt dlouhodobě ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.3.17 17:33

@mustang Hele, pokud má 4m, tak bych už zkusila normálně přkrmovat. Bude mít podněty, a třeba ji to unaví… Pokud furt pije, tak by to mohlo být i hladem.

Ale jinak mě ještě napadla jedna kamarádka, té taky malý pořád řval. A pak přišli na to, že má citlivé trávení. Že ho musí nakojit, pak nechat a vydržet dvě hodiny (zkraje byl v klidu třeba hodinu a půl, později jen třeba 40 minut) a až po těch 2h zase nakojit - jinak měl v bříšku vlastně pořád směs mléka „ve zpracování“ a brečel nonstop. Ale teda u ní si nepamatuju, kdy to skončilo - ale na jídlo je kluk citlivý i dneska (skoro 7 let): když dostane potravinu, na kterou není zvyklý, tak má problém. Spíš jen abys věděla, že na tom nejsi takhle sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.17 19:07

@mustang a nemůže mít jen růstový spurt a tudíš hlad? Odpo a večer je mlíka míň :nevim: na to by pomohlo dát si po obědě šlofíka, ale to asi nehrozí co? No mě ten Fenistil napadl při tom kašli, taky mi ten kašel malinko usnadnil rozhodování, že když už ho na kašel brala 3 dny, tak že pár dnů navíc už dám. Jestli bych ho použila na 6 dnů jen tak bez toho kašle nevím. Můžeš ho dát i bez kašle, jen si musíš sama srovnat, jestli máš takovou krizi, abys děcko uspávala lékama

• Citovat
  • Upravit
6
2.3.17 19:48
@Anonymní píše:
@mustang a nemůže mít jen růstový spurt a tudíš hlad? Odpo a večer je mlíka míň :nevim: na to by pomohlo dát si po obědě šlofíka, ale to asi nehrozí co? No mě ten Fenistil napadl při tom kašli, taky mi ten kašel malinko usnadnil rozhodování, že když už ho na kašel brala 3 dny, tak že pár dnů navíc už dám. Jestli bych ho použila na 6 dnů jen tak bez toho kašle nevím. Můžeš ho dát i bez kašle, jen si musíš sama srovnat, jestli máš takovou krizi, abys děcko uspávala lékama

To se mi nezda, to by mi pak z prsu mleko mimo kojeni samo neteklo, ne? A kradne pribira, ma 6,5 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí