Ten pravý kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
30.10.13 11:56

Ten pravý kočárek

Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale než bych přečetla všechny co tu jsou, tak to ani do porodu nestihnu.
Potřebuju poradit od zkušených, protože už si nevím rady. Vzdycky vyberu nejaký kočár a pak načtu všechny možné recenze a vzdám to.
Co hledám - čtyřkolku, kombinaci. Důležitější je pro mě spíš sporták, přece jen v nem asi bude dítě déle. Chci do města i do terénu, budu mít zimní mimčo, takže není uplně nutná veliká korba. Jsem limitovaná i financemi. Ojetý bych chtěla sehnat kolem 6000-7000 tisíc. Rozhodovala jem se mezi takko laret (warior), dorjan nebo x-lander. Ted nevím, jestli vubec nejaký z nich budu kupovat :nevim:. Prosíííím, můžete mi poradit, jestli jeden z těchto tří nebo úplně jiný a jaký??? Budu vděčná za jakoukoliv radu, protože za chvíli už kvuli tomu nebudu spát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.10.13 11:58

@Elka12 :think: tyto neznám, měla jsem Roan Marita a kupovala bych znovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.10.13 12:01

Za mě tako captiva

http://www.mykocarky.cz/…-Slide-FX-01

mám a jsem maximálně spokojená a to ve všech směrech, do města, do lesa… jak hluboká korba tak i teď se sporťákem (u tako je teda trochu užší sporťák) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
30.10.13 12:05

My máme Tako warrior a naprostá spokojenost. Teď v lednu se nám narodí druhé a kočárek budeme využívat i pro něho, stále je jako nový(korba a sport. nástavba), kostra je samo někde odřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
30.10.13 12:05

Já měla před dvouma rokama Tako Jumper X, a nemohla jsem si jej vynachválit. Stál (nový) do 8.000 i s autosedačkou. Předtím jsem měla Chicco S3 za skoro jednou tolik a katastrofa. :cert:

• Citovat
  • Upravit
840
30.10.13 12:09

Řeším taktéž výběr kočárku a jde mi z toho už hlava kolem… ty jo takže tako doporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
30.10.13 12:11

@Mamina A Tako je všeobecně super značka, všechny kočárky jsou na jedno brdo (když nebudeme mluvit o těch tancích) :kytka: mají velký výběr a cenově cca do 10tisíc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11035
30.10.13 12:11

Já pročítala snad miliony diskuzí, recenzí a všeho. Nakonec jsem šla do obchodu a koupila první, co mi padl do oka a neměnila bych. Mám Camarelo Q12, ale stál o trochu víc, než je tvůj limit. Kdybych o něm četla recenze, tak ho asi nekoupím. Udávají často praskající duše u koleček a nevím co ještě, ale už u těch recenzí není psáno, jaká je to kolekce, rok výroby apod. V té kolekci co mám, už jsou nedostatky vychytány a problémy s kočárkem nejsou. Za 16 měsíců každodenního používání mi praskla duše jednou. Fakt bych neměnila.
Takže radím, nic moc nečti. Jen tak pro přehled, abys věděla co doopravdy nechceš. Pak jdi do obchodu, rozhlídni se a určitě si vybereš ;).
Segra si koupila Tako Warrior a je s ním taky maximálně spokojená a neměnila by, ale mě se třeba nelíbí vzhledově a ani některé věci a funkce na něm, ale jiné věci má zase vychytanější než Camarelo.
Když ti tu každý napíše jaký má kočárek a že by neměnil, budeš na tom s rozhodováním stejně, nebo ještě hůř. Prostě jdi do obchodu, prohlídni je, vyzkoušej a určitě vybereš správně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
30.10.13 12:15

@Issobel ha, pravda pravdoucí :potlesk:… jenže od něčeho se človek odrazit musí, když je jich na trhu asi milion :zed: nemůžou být prostě 3 kočárky a konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
30.10.13 12:57

Doporučuju tako baby heaven line. velká korba na zimu, materiál neprofukuje tolik, aby miminu byla zima, sporták polohovatelný až nadstandardně řekla bych, k tomu autosedačka, prostě super. vzhledově se mi líbí mnohem víc než laret, warior a další. my měli hnědou verzi z úžasného materiálu.

píšu jednou rukou - uspávám, tak sorry za projev :)

• Citovat
  • Upravit
29436
30.10.13 13:49

No, pokud Ti záleží především na sporťáku, tak Dorjan nekupuj, na ten spousta mamin nadává a jezdí většinou jen s hlubokým. Já mám sporťák X-lander a jsem s ním spokojená. Kupovala jsem ho jetý už po dvou dětech, starší kolekci a odjezdila jsem s ním celou loňskou zimu + jaro se starším synem poté, co se nám do našeho původního sporťáku přestal vejít. Jezdí se s ním výborně, koš by teda mohl mít větší a hlubší (jsem rozmazlená ze své trojkombinace), ale co se prostornosti sporťáku týče, u mě nemá konkurenci a za to má u mě fakt obrovské +.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
30.10.13 14:43

@gabi.design a jak je to prosím s vyjetím do terénu? Zvládá to x lander? Chtěla bych vyjet i do lesa atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
30.10.13 19:27
@Mamina A píše:
@Issobel ha, pravda pravdoucí :potlesk:… jenže od něčeho se človek odrazit musí, když je jich na trhu asi milion :zed: nemůžou být prostě 3 kočárky a konec…

jojo je to těžké, ještě dneska si vzpomínám jak jsem šílela já :lol:. Byla jsem z naší skupiny asi poslední, kdo neměl vybráno.
Je třeba si říct co chci aby kočárek měl, co mít nutně nemusí a co by mohl mít (velikost korby, počet koleček, přehazovací rukojeť, prostorný a hlavně přístupný košík…). Pak kouknout jaké kočárky maminky opravdu nedoporučují. Nakonec si je osahat „naživo“. To mě pomohlo moc, protože na netu se mi nelíbil ani ten můj, který bych už nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.13 09:22

@Mamina A Zvládá naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie