Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky ,prosím poraďte, přítel zmokl a tenisky zmokly durch… ![]()
jenže v nich musel být až do noci, byl v práci a dřív se nemohl zout
za to, když se
zul tak potěš koště
tenisky sice vyschly, ale strašně neuvěřitelně zapáchají, vystříkala jsem je sprejem na boty několikrát, nechala venku vysmrádnou několikrát , ale nic
máte nějákou radu co si nimi? jsou to adidasky a poměrně nové
díky!!!
ja bych je hodila do pracky, malo stupnu, kratky, setrny program
adidasky do pračky, program dávám normální, jen je vkládám do starého povlečení, aby se nepoškrábaly
právě sem nad tou pračkou přemýšlela, ale zkušenosti nemám, tak to asi zkusím , snad mě přítel nezabije
kdyby něco ![]()
ahoj, taky peru nike v pračce, jak psaly holky přede mnou…krátký program, málo stupňů, jen prášek bez aviváže a nejlepší je, když svítí slunko - nechat je pořádně proschnout, ale je takové počasí, jaké je, tak co se dá dělat ![]()
Ahoj, asi se budu ptát jako blb, ale jak moc krátký program máte na mysli a na kolik stupňů?
Taky bych potřebovala vyprat boty a stále váhám. Nechci je zničit.
Jako bývalá profi tenistka to znám až moc dobře - hodit do pračky
![]()
Laaja píše:
Ahoj, asi se budu ptát jako blb, ale jak moc krátký program máte na mysli a na kolik stupňů?
máme na pračce program na mix na 30 minut, dávám to na 40°…ale záleží na značce pračky, máme Ariston Aqualtis
madrianova píše:holky ,prosím poraďte, přítel zmokl a tenisky zmokly durch…
jenže v nich musel být až do noci, byl v práci a dřív se nemohl zout
za to, když sezul tak potěš koště
tenisky sice vyschly, ale strašně neuvěřitelně zapáchají, vystříkala jsem je sprejem na boty několikrát, nechala venku vysmrádnou několikrát , ale nic
máte nějákou radu co si nimi? jsou to adidasky a poměrně nové
díky!!!
oprat!!!! ![]()
Laaja píše:
peru na 30 stupnu na 30 min nejlepsi je gel, ten mi na boty pripada ok, nikde nejsou cucky z prasku, nedavam avivaz (pak boty nevoni, ale presne opacne)
ahoj no zkus dat do pracky musis mit naky program na boty… a dat tam avivaz !
jizvíková píše:Laaja píše:peru na 30 stupnu na 30 min nejlepsi je gel, ten mi na boty pripada ok, nikde nejsou cucky z prasku, nedavam avivaz (pak boty nevoni, ale presne opacne)
ja davam aj avivaz a voni krasne!!!!! ![]()
zuzukaa píše:
ahoj no zkus dat do pracky musis mit naky program na boty… a dat tam avivaz !
Počkej jako fakt program na boty???
To je prča. ![]()