Tento pátek ředitelské volno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tento patek reditelske volno
Hezký den, chtelěla bych se zeptat, co navrhnul dnes Prymula, tak se to týká asi všech škol. Mě trochu zmátlo, že psal jen o ředitelském volnu, takže se to týká či netýká VŠ? a myslí to asi povinně, ne dobrovolně. V pátek mám zkoušku. Proto se ptám.
Příspěvek upraven 22.09.20 v 14:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@HelcaRe píše:
Hezký den, chtelěla bych se zeptag, co navrhnul dnes. Prymula, tak se to týkáasi všech škol. Mně trochu zmátlo, že psal jen oředitelském volnu, takže se to týká či netýká VŠ? a myslí to asi povinně, ne dobrovolně. V pátek mám zkoušku. Proto se ptám.
VŠ mají jet on-line výuku… jinak se poptej na konkrétní VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
Ok, dekuji. U nas jsou zatim prednasky online, ale praktika jsou jako drive, tedy v praktikarnach a nemocnicich staze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na VŠ neexistuje ředitelské volno
Pokud máš nejasnosti tak použij svůj informační portál, má ho každá VŠ. To si zvládneš vyhledat ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelcaRe obecně si myslím, že tahle „nařízení“ se VŠ většinou netýkají. Ale poptej se na své škole, řeknou Ti určitě víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:Ok, dekuji. U nas jsou zatim prednasky online, ale praktika jsou jako drive, tedy v praktikarnach a nemocnicich staze.
@Aletheia píše:
Na VŠ neexistuje ředitelské volnoPokud máš nejasnosti tak použij svůj informační portál, má ho každá VŠ. To si zvládneš vyhledat ne?
Prave proto mne to zmatlo, vim, ze tam neni reditel, ale rektor a jednou jsme uz meli rektorske volno
. Ano, to jsem se koukala, zatim tam nic neni o volnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zase blbost, tenhle návrh (každý pátek volno), to už fakt překračuje všechny meze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
To je zase blbost, tenhle návrh (každý pátek volno), to už fakt překračuje všechny meze…
Jen tento chce plukovnik zrusit, ale jak a pro koho to mysli? To je otazka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase zakladka treba reditelske volno nema, pred chvili psal reditel do Bakalaru a uvidime co gympl starsiho ditete…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Nase zakladka treba reditelske volno nema, pred chvili psal reditel do Bakalaru a uvidime co gympl starsiho ditete…
Ok, moc a moc dekuji, takze to snad bude. Prominte mi to, ale opravdu jsem nepochopila z jeho projevu, jak to vazne myslel a pro jake skoly. U neho mi to prijde zvlastni, jelikoz jde na vse „tvrde“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelcaRe píše:
Ok, moc a moc dekuji, takze to snad bude. Prominte mi to, ale opravdu jsem nepochopila z jeho projevu, jak to vazne myslel a pro jake skoly. U neho mi to prijde zvlastni, jelikoz jde na vse „tvrde“.
Ministr zdravotnictví přece nemůže ředitelům škol jen tak nařídit, aby vyhlásili ředitelské volno. To je v jejich kompetenci. Je to doporučení, kterým se ředitelé můžou a nemusí řídit. Na VŠ by to musel vyhlásit děkan nebo rektor, asi bude nejlepší sledovat váš informační systém nebo web a e-maily - pokud by děkanské nebo rektorské volno vyhlášené bylo, určitě o tom studenti budou informováni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
ach jo né každý pátek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelcaRe píše:
On tak muze vystupovat, ale jednat může jen v mezích zákona a to co řekl mu zákon takto neumožňuje.
- Citovat
- Upravit
Je to na rozhodnutí ředitelů a spousta jich s tím nesouhlasí, takže do školy normálně půjdou…doufám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit