Zápis předmětů do Stagu

493
19.9.20 08:13

Zápis předmětů do Stagu

Dobrý den, mám dotaz ohledně portálu Stag. Dostala jsem se na dálkové studium do Hradce Králové a mám problém se zápisem. Zapsala jsem si jak ZS tak LS s tím problém nebyl, ale teď tápu v tom jestli si mám v Grafickém předzápisu odfajfkovat všechny předměty, nebo pokud tam jsou 2× stejné tak jen ten který mi časově více vyhovuje. Zatím mám odfajfkované vše, ale nezdá se mi to. Děkuji za všechny rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20912
19.9.20 08:14

Myslím, že jste na špatném fóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.9.20 08:17

@Cenarius Říkala jsem si, že některé maminky třeba studijí také VŠ a budou mít zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
19.9.20 08:18

Já co si pamatuju, tak některé předměty se skládaly jakoby ze dvou částí a musela jsem si zaškrtnout obě. Určitě tam musí být někde nějaké instrukce nebo vyznačena případná návaznost, pročti si pořádně popis i ty stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.9.20 08:19

@Semtex Děkuji ještě to pořádně prostuduji. Já jsem se Stagem pracovala před více jak 10 lety a je to úplně jiný Stag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
19.9.20 08:24

@Lifka řekla bych, že jedno bude cvičení a druhé přednáška. Bude potřeba zaškrtnout obojí. Měli by tam být napsané, o co se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
19.9.20 08:25
@Lifka píše:
@Semtex Děkuji ještě to pořádně prostuduji. Já jsem se Stagem pracovala před více jak 10 lety a je to úplně jiný Stag.

No to já taky právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.9.20 08:29

@3mamamina Tak jsem rozklikla předmět a konečně jsem našla to co jsem hledala. Některé předměty jsou vážně jako přednáška a seminář jen u jednoho se jedná o dva semináře, tak z toho se asi dá vybírat. Bohužel všechno je stejně barevné, jak přednáška tak i seminář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.9.20 08:30

@Semtex Stag se vyvíjí, ale nevím jestli dobrým směrem. Je nepřehledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.9.20 08:31

Všem moc děkuju, snad jsem to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.9.20 09:44

Jestli na dálkové, tak s největší pravděpodobnosti si zapis vse. Studovala jsem na UHK, některé předměty mají v semestru 2 přednášky, nebo jednu přednášku, jedno cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
19.9.20 09:47

@Lifka My jsme neměli na výběr ze dvou časů, či datumů. Vždy jsem zaškrtla vše, co jsem v daném semestru dle rozvrhu měla absolvovat, na jiné předměty mě to ani nepustilo, leda na praxe. Ale tu jsem si brala jednu na semestr. Takže krom praxí (tam jen jednu) jsem vždy zaškrtala vše, co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
19.9.20 09:54

Ahoj, ja jsem z UHK, ale denniho :) Kazdej predmet by mel mit svou barvu a kdyz zaskrtnes napr. seminar v jednom case, ten druhy cas by se mel automaticky jakoby zesedivet a uz nejit zaskrtnout. Takze pokud se tak nestane, jsou povinne oba dva a zaskrtni oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.9.20 13:32

@PepiKo @Kfětoslava @P.petru Moc děkuji všem, mám zaškrtnuto vše a nic mi nikde nezešedivělo, takže doufám, že to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze