Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@axlpol My budeme mít Alberta, jestli to bude chlapeček. Necháváme si překvápko =)
@aluisina máme Hermana a Herberta a kocour je Boris
Norbert, Albert, Bruno, Vladimír…taky byly v úvaze, ale třeba u Alberta jsem se chtěla vyhnout ať mu říkají Bertík. Herbík mi nevadí.
@Klopotkova Robert byl děda, takže by se to namanulo
ale všichni známe pojem robertek a proto mi vadil i Albert, protože jsem nechtěla zkratku Bertík. Nějak mi to taky evokuje sexuální pomůcku.
@axlpol píše:
@Klopotkova Robert byl děda, takže by se to namanulo![]()
ale všichni známe pojem robertek a proto mi vadil i Albert, protože jsem nechtěla zkratku Bertík. Nějak mi to taky evokuje sexuální pomůcku.
Prááávě. Robert je nádherné jméno, ale jakmile bych řekla dítěti Robertku, tak bych se asi začala smát, proto by to jméno nešlo. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Marian. Krásné, vznešené a neokoukané jméno.
hnusné jméno, jak pro cikána, bezdomovce nebo Maďara.
@Klopotkova píše:![]()
![]()
hnusné jméno, jak pro cikána, bezdomovce nebo Maďara.
ale no tak…
@Burj Chalifa no nenapsala bych to tak prudce, ale já znám toho jména opravdu jen maďary, cikány a sociálně slabé ![]()
Norbert ve mě evokuje první republiku, tam tu noblesu cítím zase já.
@axlpol píše:
@Burj Chalifa no nenapsala bych to tak prudce, ale já znám toho jména opravdu jen maďary, cikány a sociálně slabé
Norbert ve mě evokuje první republiku, tam tu noblesu cítím zase já.
ano, Norbert je krásný. Mám ráda i ruská, arménská jména - Boris, Anatolij, Aram..ale chápu, že to tak nemá každý.
@Burj Chalifa píše:
ano, Norbert je krásný. Mám ráda i ruská, arménská jména - Boris, Anatolij, Aram..ale chápu, že to tak nemá každý.
nebo řecká nejsou špatná - Adonis, Alexis, Perikles.
A co říkáte na jméno Lola jak dala jedna moderátorka??? Já se úplně zdesila při představě 50-ti létě Loly
![]()
@luc31 mě se Lola moc líbí, už dlouho co jsem viděla německý film Lola běží o život. Ovšem nedala bych jej jako jméno. Stejně tak Loty, to je zase vzpomínka na černobílý film Luisa a Lotka.
Dara Rolins má Lauru a říká jí Lola a ta její manažerka má(měla)Šarlotku a říká jí Lota. Takže taky bych to taky udělala.