Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, velmi se mi líbí neobvyklé jméno Rafaela. Co vy na to? K mému příjmení se hodí.
…Závěr po diskusi
Mockrát Vám všem děkuji za názory těm, kterým se nelíbí i těm, kterým se neobvyklé jméno Rafaela líbí. Jsem pro neobvyklá trochu i tajemná jména. Jméno Rafaela dám, mylím si, že jeho čas teprve přijde až bude,,objeveno,,
Holčička se bude jmenovat
SOFIE RAFAELA
a myslím si, že si každý vybere jak jí říkat. Už se těším, až bude malá běhat po trávě: Rafaela, Laala, Rafulda, Raf, Rafa, Ela, Afi, Rafi, Fala, Sofík, Sofouš, Sofule…bublina
čauký a ď ![]()
Příspěvek upraven 08.05.17 v 17:47
@google píše:
Ahoj, velmi se mi líbí neobvyklé jméno Rafaela. Co vy na to? K mému příjmení se hodí.
Ač mám pochopení pro ne zcela tradiční jména a mužská podoba Rafael se mi velmi líbí, tak Rafaela tedy za mně nee. ![]()
Tak ve finale je to jen vase vec, ale ja bych si vzdy vzpomnela na svoje oblibene kokosove Rafaelo. Hmm, dala bych si ![]()
@google nelíbí a neumím si představit nějaké rozumné zdrobněliny.
Jako mně se to jméno líbí moc, ale jmenovat bych se tak nechtěla, čili bych ho ani nedala.
@Markéta80 píše:
@google je jistota že ve školce nebudou 2
to jo
![]()
@google Mě se líbí moc. Jen mě nenapadá žádná inteligentní zdrobnělina. Ty, které zazněly v diskuzi, jsou strašné.
@google mě se nelíbí, zdrobněliny mi vyloženě trhají uši. Ale když se vám to s mužem líbí tak to dejte. Nechápu smysl těchto diskusí o jménech. Když ti tu 90% lidí napíše, že je to hezké jméno, tak to dáš? A když ti napíše 90% lidí, že je škaredý, tak to nedáš? ![]()
@MatyT píše:
Tak ve finale je to jen vase vec, ale ja bych si vzdy vzpomnela na svoje oblibene kokosove Rafaelo. Hmm, dala bych si
ale to neni uplne spatna asociace… jsou horsi(lina, timotej nic jinyho me ted v rychlosti nenapada, ale je jich vic
)
ale toto jmeno se mi nelibi.