Tep v bříšku

657
28.3.17 13:26

Tep v brisku

Ahoj maminky, posledni asi 3 dny citim obcas a vetsinou dost jemne v brisku jakoby tep, at uz v leze na brisku nebo i normalne kdyz lezim na zadech a polozim si ruku na brisko pripadne i bez ni. Jsem 18tt (prvni tehu) a uz zacim citit i obcasne vlneni miminka :srdce: :srdce: a ne jen „tlak“ v miste kde se zrovna nachazelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
28.3.17 13:39

@Girls96 jestli tím tepem myslíš srdeční tep, tak to je tvůj, ne miminka. Nemůžeš cítit jeho tep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.3.17 13:58

@Berousik úplně vim o cem autorka mluví :lol:,rozhodne to neni muj tep, ale je to takové tepani v bříšku, ja uz to i vidim i muz, taky premyslim jestli to neni treba skytavka, nebo opravdu srdicko prcka (31+3tt) :nevim:,jsem si jen jistá, ze muj tep to není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.3.17 14:02

To možná spíš ta škytavka, dcera byla neskutečná škytule a v posledních týdnech mi poskakovalo celé břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
28.3.17 14:06

@Girls96 Ahoj, to je pravděpodobně tvůj tep- aorta. Taky ho mám viditelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.3.17 14:09

Tepová frekvence dítěte je kolem 150 tepů za minutu, to znamená 2-2,5 tepu za vteřinu, to je řádná rychlost na to, aby podle toho poskakovalo břicho. Myslím, že rozhodně necítí tepovou frekvenci plodu. Bude to tvoje aorta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
28.3.17 14:10

Také cítím na dotyk na břiše svůj tep.

@Míša 95 Tohle bude škytavka. Dcera mi škytala snad celé 2 měsíce před porodem a bylo to podobné takovému tepání. Škytala i dlouho po porodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.3.17 14:20

Mě čeká taky často v břiše a vždycky se bojím abych nebyla těhotná. Tři děti už máme. Myslím, že to bude tvůj tep nebo prostě brzo pocitujes pohyby miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.3.17 14:34

@Girls96 je to tvoje břišní tepna, nejvíce je to cítit když ležíš na břiše počítám… tep miminka to není zcela jiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.3.17 14:37
@Míša 95 píše:
@Berousik úplně vim o cem autorka mluví :lol:,rozhodne to neni muj tep, ale je to takové tepani v bříšku, ja uz to i vidim i muz, taky premyslim jestli to neni treba skytavka, nebo opravdu srdicko prcka (31+3tt) :nevim:,jsem si jen jistá, ze muj tep to není :lol:

v 18tt škytavka?
Cítí svůj tep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.3.17 15:43

Ze to bude tep miminka me teda ani nenapadlo, myslim, ze to nemuze jit citit. Mezi prvnima moznostma me napadla ta, jestli do me to miminko „netuka“ vzhledem k tomu, ze je to citit pokazde jinak (snad vite co myslim), ale to je asi blbost co? Muj tep me napadal taky (ze jej mam v ruce), ale kdyz to bylo citit i bez ruky tak jsem to vyloucila, ale ta aorta me nenapadla… Dekuji moc za typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí