Tepláčky LIDL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sovicka1 píše:
já někdy chtěla Slatinu zkusit, tak nemám?Ještě mě napadlo jet do Hustopečí (tam to mám 20km, do Slatiny či Komárova 10), zajímalo by mě, jaké by to bylo tam…
Tady to nemá smysl…jak jsem psala, byla jsem teď naposledy v 7:45 a totálka vybráno. 2× jsem se byla do slova a do písmene pobít, i syn byl ohrožen…tady se nejen z maminek, ale i tatínků a prarodičů stávají zvířata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 jestli se zkrátily, tak super, já kupovala holce 98/104, jsou jí sice o dost delší, ale na botě to ten lem podrží v pohodě, nic ohrnovat nemusím, vypadají moc pěkně na dítěti. A budou jí počítám až do příštích Vánoc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@sovicka1 jestli se zkrátily, tak super, já kupovala holce 98/104, jsou jí sice o dost delší, ale na botě to ten lem podrží v pohodě, nic ohrnovat nemusím, vypadají moc pěkně na dítěti. A budou jí počítám až do příštích Vánoc![]()
mně sušička sráží všechno
I HM tepláky, mám pro kluky 86 a 92 - a větší kluk už mi 92 nemůže nosit (ale je fakt, že on je dost vysokej, má 92 cm). Nicméně kamarádka, která má starší děti a taky HM 92, je ještě ani nevytáhla, jak jsou dlouhé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
mně sušička sráží všechnoI HM tepláky, mám pro kluky 86 a 92 - a větší kluk už mi 92 nemůže nosit (ale je fakt, že on je dost vysokej, má 92 cm). Nicméně kamarádka, která má starší děti a taky HM 92, je ještě ani nevytáhla, jak jsou dlouhé
Dcerka je stejně vysoká a 92 už nekupuju, to je jí knopově. 98 už delší dobu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka píše:
Dcerka je stejně vysoká a 92 už nekupuju, to je jí knopově. 98 už delší dobu:-)
jako značku HM? To HMko je takové větší.
No dneska jsem 92 HM přelifrovala na menšího syna (a 86 budu prodávat), většího budu strojit do lidláckých tepláčků. Ale je teda fakt, že mezi HM 92 a Lupilu 98/104 je dost rozdíl v délce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
tak já s tím moc nesouhlasímProč kupovat v Tescu ve výprodeji (který ani nemusím stihnout) tepláky třeba za 100, 130 Kč, když můžu mít ihned za 80? A že bude mít každej troje šedivý, dvoje tmavě modrý a jedny modrý? Vždyť je to úplně jedno - komu záleží na tom, že to vypadá, že má jen tento typ tepláků? Mně je to teda totálně, ale totálně šumák, jak „to vypadá“
![]()
A že se akce opakují - tak ani s tím úplně nesouhlasím. Nakupuju tam oblečení pravidelně a ano, rok co rok se opakují akce na stejné vánoční / velikonoční (atd) věcí, cyklicky se opakují akce na zábranu na dveře, na postel, kuchyňské potřeby a podobně, ale to oblečení se mění. To, že teď měli v akci tepláky neznamená, že třeba do května se bude akce na tepláky ve vel. 86-116 opakovat, a to zrovna za tuhle cenu a tento typ
Prostě pokud plánuju dítěti koupit čtvery tepláky, tak vůbec nevidím důvod, proč koupit dvoje a na další dvoje čekat a být v nejistotě, zda levné seženu
Já Ti to a ani nikomu jinému neberu.
V Tescu kupuju běžně trika za 30,– Kč a tepláky za 50,– Kč. Máme tu dvě Tesca a bez problému vždycky seženu. Pravda v C&A stály 80,–Kč, ale zase bych řekla, že jsou z lepšího materiálu. No a hlavně tam nemusím být v sedm, že.
Vím, že je to otázka vkusu a názoru, ale pokud bych viděla něčí dítko ve stejných teplácích (protože by mě nenapadlo, že má troje stejné) třeba týden, tak ve mně hned hrkne, co je to asi za rodinu. Ale souhlasím s Tebou, že je to v podstatě jedno.
A k opakování akcí… nemyslela jsem jen ty tepláky, ale že se ty akce cyklicky opakují, všeobecně. Dokonce se mi jednou stalo, že jsem kupovala punčochy a tři týdny vytáhli lepší a levnější.
Ale je jasný, že to byla spíš náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sovicka1 píše:
jako značku HM? To HMko je takové větší.No dneska jsem 92 HM přelifrovala na menšího syna (a 86 budu prodávat), většího budu strojit do lidláckých tepláčků. Ale je teda fakt, že mezi HM 92 a Lupilu 98/104 je dost rozdíl v délce
Jakýkoli jiný než Lidl. Ten je fakt megadlouhej v nohavicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj v praze jsou, i když teda ne větší než 98-104. včera byly všechny barvy a dneska u klučičích jen ty červené a černé. Jsou z velmi příjemného materiálu a jako jedny z mála nemají obrovský sed (přece jen, tříletý už nemá plínky tak proč mít zadek jak valach) a nejsou obrovské v pase. Barevně super, balení sv. modré-šedé bezvadně ladí s tričkama za 120(2ks v bal.) takže vyřešeno. kdyby měli i 110-116 tak beru hned na příští rok!
Příspěvek upraven 18.01.14 v 18:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim o cem je presne rec ale mam teplacky z Lidlu pro devcatko a jsou uzasny. Heboucky, prijemny a male opravdu hodne slusi (a vejde se do nich pupikem).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Johanka83 píše:..no já nevím, chodím to tesca pořád a teda pěkné tepláky jsem za 50 a trička za 30 nikdy neviděla..možná tak v kojeneckém, na tříletého určitě ne..
Já Ti to a ani nikomu jinému neberu.V Tescu kupuju běžně trika za 30,– Kč a tepláky za 50,– Kč. Máme tu dvě Tesca a bez problému vždycky seženu. Pravda v C&A stály 80,–Kč, ale zase bych řekla, že jsou z lepšího materiálu. No a hlavně tam nemusím být v sedm, že.
Vím, že je to otázka vkusu a názoru, ale pokud bych viděla něčí dítko ve stejných teplácích (protože by mě nenapadlo, že má troje stejné) třeba týden, tak ve mně hned hrkne, co je to asi za rodinu. Ale souhlasím s Tebou, že je to v podstatě jedno.
A k opakování akcí… nemyslela jsem jen ty tepláky, ale že se ty akce cyklicky opakují, všeobecně. Dokonce se mi jednou stalo, že jsem kupovala punčochy a tři týdny vytáhli lepší a levnější.Ale je jasný, že to byla spíš náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Johanka83 píše:..no já asi nemám čas pozorovat v čem chodí jiná dítka, natož si pamatovat co měly včera..a pokud je má na sobě v zachovalém stavu, tak proč ne? můj malej je natolik čistotnej že někdy může chodit v jedněch týden a nemá je špinavé.. a z toho je má pět minut a je jak hovádko..takže bych to asi u cizích neřešila. Já sama jsem si koupila několikatero balení…a někdy stačí koupit malé nažehlovačky, nažehlit a může mít denně stejné a přece jiné… takže pro mě Lídl za 1!
Já Ti to a ani nikomu jinému neberu.V Tescu kupuju běžně trika za 30,– Kč a tepláky za 50,– Kč. Máme tu dvě Tesca a bez problému vždycky seženu. Pravda v C&A stály 80,–Kč, ale zase bych řekla, že jsou z lepšího materiálu. No a hlavně tam nemusím být v sedm, že.
A k opakování akcí… nemyslela jsem jen ty tepláky, ale že se ty akce cyklicky opakují, všeobecně. Dokonce se mi jednou stalo, že jsem kupovala punčochy a tři týdny vytáhli lepší a levnější.Ale je jasný, že to byla spíš náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:..v praze holčičích vždycky mraky, ale klučičí je hned pryč. u holek hlavně vel. 86-92 veliké množství ještě dnes, v sobotu…
Tady to nemá smysl…jak jsem psala, byla jsem teď naposledy v 7:45 a totálka vybráno. 2× jsem se byla do slova a do písmene pobít, i syn byl ohrožen…tady se nejen z maminek, ale i tatínků a prarodičů stávají zvířata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:…odkud jste? tady klučičích ještě pořád plno, ale jen opravdu ve vel 86-92. větších už jen pár do 104 a větších už pak už ani ň
Byla jsem ráno v 8.15 ve vel. 86/92 tam byly poslední holčičí.. Klučičí ani jedny.. A pro větší holky tam bylo tak max. 10 balení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kucerkaalena
podle velikosti reaguješ na víc jak rok starý příspěvek. Letos bylo všech dostatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@kucerkaalenapodle velikosti reaguješ na víc jak rok starý příspěvek. Letos bylo všech dostatek
no jo, ty datumy..mi nějak unikají na té mateřské ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit