Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, doporucite mi nějaké teplé dětské bačkory? Děkuji ![]()
@janickaIII píše:
Ahoj, doporucite mi nějaké teplé dětské bačkory? Děkuji
@MartinaCV píše:
https://www.littleangel.cz/vyhledavani/?…
Díky, já myslela nějaké, které jdou vzít do školky. Musí mít pevnou podrážku a patu
@janickaIII píše:
Díky, já myslela nějaké, které jdou vzít do školky. Musí mít pevnou podrážku a patu
Aha, tak pak mrknout na eshopy osvědčených značek.. Baťa.. apod.
@janickaIII píše:
k čemu do školky teplé bačkory? Ty školky jsou přetopené… tam je fakt teplo.
@KKK85 píše:
k čemu do školky teplé bačkory? Ty školky jsou přetopené… tam je fakt teplo.
bejvávalo
podle letošních norem tam bude možná 18 stupňů,
a školky jsou přetopené - no jak které, my máme školku v budově staré tak 120 let, velké prostory, schodiště, situované na východ a sever, tam nikdy teplo nebylo
@janickaIII píše:
Ahoj, doporucite mi nějaké teplé dětské bačkory? Děkuji
Ahoj, treba znacka Fisher dela backory, ktere maji uvnitr teplejsi material.
Fare maji frote vlozky, takze teplo odspodu take..
TIKKI ZIGGY FROST WOOL - podrážku i patu mají, takže do školky ok. Jsou vlněné, takže je v nich fakt teploučko a jako bonus jsou barefoot, takže dítěti nebudou deformovat nohu do tvaru boty a díky absenci opatku v nich nebude mít dítě tendenci sedat mezi paty a ničit si klouby ![]()
@stinga píše:
bejvávalopodle letošních norem tam bude možná 18 stupňů,
a školky jsou přetopené - no jak které, my máme školku v budově staré tak 120 let, velké prostory, schodiště, situované na východ a sever, tam nikdy teplo nebylo
Ve školkách se bude stále topit.. nebude tam 18st…
@KKK85 píše:
Ve školkách se bude stále topit.. nebude tam 18st…
a to si myslíš nebo jsi už četla nějakou směrnici pro školky?
když chtějí důchodce v důchoďácích koupat při 18 stupních, tak si nějak nedělám naděje, jak se bude topit ve školkách
Tak ona ta norma je opet nezakonna
.
Ale na to se*e pes, ze.
Kazdopadne teple backory znamenaji vetsinou zpocene nohy, i kdyz je kolem chladno.
Včera jsem viděla krásné boty a papuče v Primarku. Ještě jsem si říkala. Že je to škoda, že nemám takové malé špunty do školky.