Teplé pyžamo - merino?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teplé pyžamo - merino?
Ahoj.
Dceři budou za pár měsíců dva roky. Chci jí koupit teplé pyžamo (ne overal), ráno tu i míváme 15 st. Spí v bavlněném overalu, pytli a pod péřovou peřinkou, ráno mívá zmrzlé ručičky. Vím, že je asi nejlepší merino, ale je dost drahé (našla jsem za 1800,– vydrželo by jí do 4 let). Pak ho můžu samozřejmě prodat, otázka je, za kolik. Poradil by někdo nějakou levnější alternativu ve které se nebude potit (spí v obýváku, kde topíme krbovými kamny, takže ráno zima, večer horko) a bude termoregulační Nebo je lepší zainvestovat?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To se ti v tom nepeče? Kluk v tomhle věku spal jenom pod peřinou v bavlněném pyžamu a měli jsme stejné teploty. Studené ruce ničemu nevadí.
- Citovat
- Upravit
My máme doma 15, 16 stupňů v ložnici běžně. Děti spí obě jen v pyžamech s dlouhým rukávem. Ruce mají taky studené, to ale naznačí, že jim je zima. Důležitá je teplota středu těla. Přijde mi to zbytečné, lepší kvalitní spací pytel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Usíná jen v pytli, překrývám až v noci… pytel je takový starší, asi moc nehřeje… jinak spí celou noc, tak je to možná jen můj pocit. Dospělý člověk by s ledovýma rukama zmrzl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice merino z druhé ruky? Na FB je skupina. Asi nic lepšího než merino a ještě za rozumnou cenu není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15 stupňů mi přijde pro miminko hrozně málo, nešlo by v tom pokoji nějak zatopit??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 píše:
15 stupňů mi přijde pro miminko hrozně málo, nešlo by v tom pokoji nějak zatopit??
Miminko???
- Citovat
- Upravit
Pokud je miminku/malému dítěti zima, lehne si na bříško a dá kolínka pod sebe (takže má jakoby zadeček vystrčený nahoru). Tak od dvou, tří let už umí šátrat po peřině a přikrýt se.
Když je mu teplo, leží rozpláclé.
Studenýma rukama se nemůžeš řídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx moje dcera takhle spí pořád. Když se odkope a fakt jí je zima, tak se vzbudí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 teplota mezi 15 a 20 stupni je na spaní právě ta nejvhodnější. To jen lidé jsou moc rozmazlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:Špatné jsem přečetla dotaz, omlouvám se…
Miminko???
Ale i pro mě by to bylo hrozně málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@Lucie_Sx moje dcera takhle spí pořád. Když se odkope a fakt jí je zima, tak se vzbudí.
Tak on je dost rozdil mezi „trochu zima“ a „moc zima, vzbudim se“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice píše:
Ahoj.
Dceři budou za pár měsíců dva roky. Chci jí koupit teplé pyžamo (ne overal), ráno tu i míváme 15 st. Spí v bavlněném overalu, pytli a pod péřovou peřinkou, ráno mívá zmrzlé ručičky. Vím, že je asi nejlepší merino, ale je dost drahé (našla jsem za 1800,– vydrželo by jí do 4 let). Pak ho můžu samozřejmě prodat, otázka je, za kolik. Poradil by někdo nějakou levnější alternativu ve které se nebude potit (spí v obýváku, kde topíme krbovými kamny, takže ráno zima, večer horko) a bude termoregulační Nebo je lepší zainvestovat?Díky
merino bazar na FB ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A máš dobrou tu péřovou peřinu? My máme na spaní taky chladněj ( cca 18 st.) a na zimu dávám všem péřové peřiny a pod tím snad ani nemůže být zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit