Teplé snídaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
17.8.14 08:27
@Maculinka píše:
Můj táta nám často dělal chleba na pánvi, ve kterém hrnkem vykrojil díru, tam vlil celé vejce a říkal tomu „chlebové oko“ :lol: Milovali jsme to..

to je hodně dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.8.14 08:31

@jája428 no jo teply :mrgreen: tak to nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.14 08:47

Taky nad tím často přemýšlím, máme rádi teplý a hlavně vydatný snídaně, ale jsou věci, oc mi nejdou do pusy takhle po ránu (polívka třeba). Dělám: párky, vajíčka (buličí oko, míchaný, naměkko), chleba ve vajíčku, vaječný řízek, palačinky, lívance, omeleta, toast, zapečené housky, vafle… :srdce: ještě kdyby mi to tak někdy někdo udělal :dance: super i sladké kaše, ale ty jím u nás jen já tak se neobtěžju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.8.14 08:56

Jeste me napadaji hash browns

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.14 09:20

Kuličky s ohřátým mlékem.
Chleba ve vajíčku, ale to je taková bomba po ránu :D.
Můj muž nedávno dojídal guláš na snídani, mi by to po ránu přes krk neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.14 09:27

Moje nejoblíbenější je v troubě na grilu opečený chleba taková suchá topinka a na to nějaká pomazánka (já mám nejraději pálivou topinkovou :lol: ), hned na teplý vytažený chleba s trouby natřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
17.8.14 11:50

Diky za vsechny reakce. Urcite zaradime vafle a chleba ve vajicku se zeleninou. U nas se prave teple snidane dost osvedcily, manzel v praci nestiha svacit a kdyz az obedva, kolikrat ho boli zaludek. Jeste bychom mohli po ranu zkusit polevky, ty me taky nejak nenapadly. Jime je v poledne i vecer, tak proc ne rano. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.8.14 12:06
@Kelsey píše:
Kuličky s ohřátým mlékem.
Chleba ve vajíčku, ale to je taková bomba po ránu :D.
Můj muž nedávno dojídal guláš na snídani, mi by to po ránu přes krk neprošlo.

Já taky často k snídani dojídám oběd nebo večeři z předešlého dne, když zbyde jedna porce a už by to nikdo nechtěl :mrgreen: :oops: Nijak mi to nevadí, jsem zvyklá ráno snídat, bez jídla bych nevyšla z domu, vstáváme poměrně brzy, mě to v pohodě přes krk projde a žaludek to pobere. Naopak nechápu, jak někdo může jíst později než v 19.hodin večer, to bych zase nedala já. Ten guláš si ráno v pohodě umím představit, spíš to smažené by bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
12.12.20 15:47

Je tu na tom někdo stejně jako já, že nestíhá teplé snídaně? Nerada to flákám, ale rána jsou pro mě hrozně chaotická, ale jelikož jsem v režimu tak se tomu musím víc věnovat, tak budu ráda za nějaké doporučení na plnohodnotnou snídani, ale nejlépe studenou.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
14.12.20 20:29

Myslím si, že je nás rozhodně víc ;) nic špatného na tom nevidím. Hlavní je snídaně ať už je teplá nebo studená, tak je hlavní, aby nějaká byla. V poslední době jsem si hodně oblíbila od racia mini rolky rýžové s chia semínky a i ty čočkové mi chutnají a k tomu šunku, sýr a zeleninu :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
16.12.20 09:04

To je nějaká novinka?

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
20.12.20 21:05

@Kikinka01 Ano, je to nová příchuť ale je to opravdu plnohodnotná snídaně pokud si k tomu ještě něco dáš :)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.12.20 21:26

Toast s avokadem a sazenym vejcem muzu kazdy rano nebo avokadovy tatarak s lososem, mnam…
Pak klasiku anglickou snidani - vejce, oprazena krupava slanina a fazole v rajcatove omacce…

Jedine co po ranu nemuzu jsou teple parky, burty a klobasy vseho druhu…
A polevku po ranu max tak vyvar a ciste jen jako vyprostovak.

Ruzne kase na sladko mam taky moc rada a vubec sladke snidane, kdyz behem tydne mimo koronu pri klasika rannim shonu a rozvozu do škol a prace takovy croissant s cappuccinem mnam…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.12.20 21:27

Edit - 2×

Příspěvek upraven 02.02.21 v 09:23

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
15.1.21 21:07

Nebo i ty sladké cornies jsou super pokud jsi na sladší snídaně :) dívala jsem se na jejich stránky a mají nově i chipsy, tak jsem na ně zvědavá, protože sem tam veček televizce to neuškodí :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii