Teplé snídaně

1267
17.8.14 00:50

Teplé snídaně

Ahoj, rada bych nacerpala od Vas, co pripravujete teple snidane, tipy, co vlastne varit. Nejak mi v tomhle schazi fantazie. Napadaji me jen vajicka, toasty, ruzne kase (jahlova, pohankova, ovesna, krupicova…), pripadne palacinky, livance… Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
17.8.14 01:48

Ryzova kase :palec:
Ja teda teple snidane nemam, ale ryz.kase by mohla byt dobra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.8.14 01:51

Polevky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.8.14 02:55

Můj táta nám často dělal chleba na pánvi, ve kterém hrnkem vykrojil díru, tam vlil celé vejce a říkal tomu „chlebové oko“ :lol: Milovali jsme to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.8.14 05:46

Různé sladké nebo slané záviny z listového těsta, pokud se Ti chce ráno trochu dřív vstávat a připravit, aby byly teplé. Já dělám slané záviny plněné čímkoliv k večeři, taky ji považuji „za teplou“.Tebou zmíněné tousty mají taky milion sladkých a slaných variací, dokonce jsou o tom vlastní webovky, je možné se inspirovat tam.

Co se týče snídaní, osobně si myslím, že zase až tolik inspirace nenajdeš, některá jídla jsou podle mě hodně „těžká“,na to, že je mám konzumovat jako první ranní jídlo. Např. smažená vajíčka na všechny způsoby, husté obědové polévky. My zase milujeme teplé večeře, hlavně v zimě. Tam je podle mě ruka „volnější“,co se týče stravitelnosti, tím pádem můžu pustit fantazii na uzdu.

Moje děti milují vaječnou omeletu udělanou přímo na chlebu, mají teda rády čisté vajíčko, takže ho rozšlehám, dám na pánev s kapkou oleje a na to položím ten chleba. Peču pomalu, neobracím, vajíčko a chleba se krásně spojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
17.8.14 07:19

Párky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
17.8.14 07:39

Robíme omelety, ako na sladne, tak aj na slano… :P

• Citovat
  • Upravit
Meha
17.8.14 07:42
@Elenloth píše:

Nejlepší :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10048
17.8.14 07:43

Slaninku, vajicka a fazole.
Teple croaisanty. Chleba ve vajicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.8.14 08:00

Palačinky, lívance, vafle, slané omelety. Topinky, tousty, smažená vajíčka, hemenex, jen opečená anglická slanina, teplá pomazánka z paštiky. Kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.8.14 08:12

Chlap ma rad snidanove tortilly, pak me napadaji wafle, puding, jogurt, vajicka na milion zpusobu, kase, vanocka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.8.14 08:13
@Elenloth píše:

nejlepší :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.8.14 08:14

Nebo smazenky, ja mam rada kefir s cerstvym ovocem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.8.14 08:15

@katty89 já teplé snídaně moc nemusím, ale když už tak mám ráda párek, volské oko a k tomu spoustu zeleniny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.8.14 08:27
@Maculinka píše:
Můj táta nám často dělal chleba na pánvi, ve kterém hrnkem vykrojil díru, tam vlil celé vejce a říkal tomu „chlebové oko“ :lol: Milovali jsme to..

to je hodně dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport