Teplice - plavání s miminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
16.4.12 13:45

@Johanka83 Děkuji
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.10.14 11:02

Ahojky je tu někdo kdo mi odpoví :-) zítra začnem chodit na plavání do Orcy, jakou máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.10.14 11:40

Zkušenost mám dobrou, byla jsem spokojena, pěkně prostredi, jak šatny, tak herna, na baru dobré kafe, milé instruktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.10.14 11:45

@Raduš.ka44 děkuji za info a kladné hodnocení. Malému je 8 měsíců za týden, tak jsem na něj zvědavá, chodila jsem i s prvním synem ale na Novou Ves, tam je ale chlor.voda a proto jsem ted zvolila orcu kvůli mořské vodě, jelikož syn má problematickou pokožku. Ještě se chci zeptat, jaké plenky nebo plavky jste používali? a dají se zakoupit i na místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
7.10.14 11:51

Byla jsem spokojená, když jsme měli ten první blok- tedy dvakrát týdně, vedla to Markéta(tuším, že majitelka), při dalším kurzu už jsme dostali jinou instruktorku, hodina se vlekla, ve vodě mi byla zima, nemělo to šťávu, tak jsme přestali chodit.

Plavky preferují látkové, protože papírové jim ucpávají filtr, u nich se na baru dají koupit(za nás tam měli nějaké neoprenové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
7.10.14 12:04

Chodili jsme 2 roky. Bylo to fajn, instruktorky milé a příjemné, malou to hrozně bavilo. Ke konci pak odešla paní z recepce na mateřskou, od té doby úroveň klesla, šatny neustále mokré plné vlasu, což mě osobně vadilo. Lidí též ubylo. od září jsme pak už nenastoupili. Domácí a příjemná atmosféra byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.10.14 12:15

@89petulka Co vim, tak vodu maji slanou, ale nepoužívají mořskou sůl. Plenky jsem kupovala v DM, daji se koupit i na místě, ale je to zbytečně drahé. Já uvazuji, ze tam budu chodit i s druhým synem, ale informace od @Lussye me děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.10.14 12:17

Děkuji holky za informace, my také budem chodit ted první kurz 2× týdně. Uvidím jak budu spokojená a hlavně i malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
7.10.14 12:20
@Raduš.ka44 píše:
@89petulka Co vim, tak vodu maji slanou, ale nepoužívají mořskou sůl. Plenky jsem kupovala v DM, daji se koupit i na místě, ale je to zbytečně drahé. Já uvazuji, ze tam budu chodit i s druhým synem, ale informace od @Lussye me děsí.

Chce to fakt omrknout, pač ta nová recepční moc nemaká. Předtím se nikdy nestalo, že by nová skupina šla no mokrých šaten. :nevim: Teď vůbec neměli lidi, my jsme byli ve skupině jen 2. to pak malou taky nebavilo. Před námi nikdo a stejně byli šatny mokré a plné vlasů. :nevim:

z Druhým bych pak chtěla taky chodit, ale nejdřív si to půjdu zkouknout, třeba už si na ní došlápli.

jinak já tam byla ten rok a půl spokojená. Než nastala ta personální změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.10.14 12:23

No zítra mohu dát vědět jaké byli první dojmy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.10.14 12:44

@89petulka voda je mírně slaná, ale ne mořská. Plenky jednorázovky na místě se koupit nedají, kupovala jsem jev DMku. Oni tam prodávají nějaké plavecké pomůcky a plavky pro mimina, ale výběr omezený, zeptej se paní na recepci, ráda ti ukáže. Jinak Orca v TP je bezvadná, tam někdo fakt přemýšlel když to budovali, praktické, krásné a smekám klobouk v jaké čistotě a úrovni to mají udržované. Určitě se vám tam bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.10.14 12:51

@lekarnicka28 děukuji,hrozně se těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.10.14 12:57

Já už s malou chtěla skončit, je to drahé jak mrcha, ale ona si to tak užívá, tolik to plavání miluje, normálně při něm radostí výská :lol: (což nikdy u ničeho jiného) a dělá krásné pokroky, že jsem neměla to srdce. Teď měla narozeniny, tak jsme rozhlásili po příbuzenstvu, že hraček je dost, ale oblíbené plavčo drahé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.10.14 12:58

@89petulka a začínáte v parádními věku.. Já se synem taky začínala taky v 7. měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
8.10.14 10:18

Tak jsem sbalila věci na plavání, můžete jen poradit zda to je všechno? osušku pro sebe a malého, plavky + plenky do vody,sprch.gel,gumičku do vlasů, pantofle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí