Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky jaky máte nazor/skušenost na teplickou nemocnici,, Rodim poprvy a každyho koho se zeptam mi řekne hrúza dez běz ![]()
Sestřenka tam rodila a nebyla spokojená. Druhé jela rodit jinam.
Já sice rodila v Ústí, ale poslední dobou kolem sebe slýchám na teplickou porodnici samou chválu, naopak v Ústí je to prý horší než dříve. Každopádně i tak chci rodit opět v Ústí, k teplické nemocnici nemám zrovna důvěru, ale jak jsem psala, nemám zkušenost přímo s porodnicí.
Taky sem přemyšlela o ustí ale bydlím v teplicich mam to kousek když me to chytne,,mam stach že teplicka nemocnice nema vybavení jaky má ustecká ![]()
Bojím se strašně i komplikacich
TAkže to budu muset zvladnout tady u nás Teplicich
snad to zvladnem (y)
@Tara1510 Já myslím, že se bát nemusíš, jsou vybavení pro porod od 32. týdne. Držím palce, ať všechno proběhne v pohodě a ať miminko žádné speciální vybavení nepotřebuje. ![]()
@Raduš.ka44 Právě nemám zdaní vůbec sem prvorodička:) a vůbec nevím jak to chodí mam ze všeho strach a chci mít vše v pořádku
Jínak děkuju a doufám spíš věřím že vše bude v pořádku ![]()
Rodila jsem tam pred dvema rokama a naprosta spokojenost ted tam jdu rodit podruhe.. jinak myslim ze vybaveny jsou dost maji tam uz miminka od 28 tydne..
Rodila jsem v roce 2012, a bylo to v pořádku. PA i doktoři jsou příjemný.
Teplická porodnice úžasný sestřičky i doktoři dělali mi císařský řez po celou dobu jsem byla velice spokojená
doporučuji budete spokojeni
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.