Porod Apolinář říjen 2014

1137
1.10.14 14:37

Porod Apolinar rijen 2014

Je tu nektera maminka? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5080
1.10.14 21:34

Doufam, ze to v říjnu stihnu, ale termín mam az na zacatku listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
2.10.14 14:28

@Ivuska23 Tak se tam treba potkame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.11.14 10:00

Ahoj holky nemam sice termin v rijnu ale mam dotaz rezervovala jsem si misto prez webdiar a kdyz jsem si chtela domluvit prvni navstevu nejblizsi volny termin byl az za 9tydnu a oni chteji ze do 8tydnu se tam ma clovek stavit osobne jinak registrace bude zrusena co mam delat? nechci aby mi to zrusili :,( jsem fakt zoufala tohle me teda pekne stve :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.11.14 12:03

@Lucisek92 Ja jsem teda mela napsano, ze do 6ti tydnu se musi jit do poradny… Tak tam urco brnkni a preptej se a vysvetli situaci, nebo se tam rovnou zastav osobne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.11.14 12:11
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Ja jsem teda mela napsano, ze do 6ti tydnu se musi jit do poradny… Tak tam urco brnkni a preptej se a vysvetli situaci, nebo se tam rovnou zastav osobne… :nevim:

oni tam nemaji telefon a je tam napsano ze prosi abychom tam nevolali je tam uvedeny email tam jsem napsala. A jinak ej tam napsano do 8tydnu od registrace je nutna prvni navsteva ale kdyz jsem se pak chtela obednat uz je volny termin az 9tydnu od registrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.11.14 12:47

@Lucisek92 Aha… No tak tam jdi az za tech 9tydnu, snad to vadit nebude… Nebo pri nejhorsim bych tam fakt zasla osobne no… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.11.14 12:51
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Aha… No tak tam jdi az za tech 9tydnu, snad to vadit nebude… Nebo pri nejhorsim bych tam fakt zasla osobne no… :/

dneska tam proste pujdu a sednu si tam a reknu jim ze uz zadne misto nebylo a tak jsem tam ted at mi tam daji to razitko aspon a hezky je poprosim pujdu tam o chvilku driv nez na pul 4 tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.11.14 12:58

@Lucisek92 Jj, urco zkus, za pokus nic nedas ;-) A hodne stesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
6.11.14 13:00
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Jj, urco zkus, za pokus nic nedas ;-) A hodne stesti! :kytka:

diky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková