Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Doufam, ze to v říjnu stihnu, ale termín mam az na zacatku listopadu…
Ahoj holky nemam sice termin v rijnu ale mam dotaz rezervovala jsem si misto prez webdiar a kdyz jsem si chtela domluvit prvni navstevu nejblizsi volny termin byl az za 9tydnu a oni chteji ze do 8tydnu se tam ma clovek stavit osobne jinak registrace bude zrusena co mam delat? nechci aby mi to zrusili
jsem fakt zoufala tohle me teda pekne stve ![]()
@Lucisek92 Ja jsem teda mela napsano, ze do 6ti tydnu se musi jit do poradny… Tak tam urco brnkni a preptej se a vysvetli situaci, nebo se tam rovnou zastav osobne… ![]()
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Ja jsem teda mela napsano, ze do 6ti tydnu se musi jit do poradny… Tak tam urco brnkni a preptej se a vysvetli situaci, nebo se tam rovnou zastav osobne…
oni tam nemaji telefon a je tam napsano ze prosi abychom tam nevolali je tam uvedeny email tam jsem napsala. A jinak ej tam napsano do 8tydnu od registrace je nutna prvni navsteva ale kdyz jsem se pak chtela obednat uz je volny termin az 9tydnu od registrace
@Lucisek92 Aha… No tak tam jdi az za tech 9tydnu, snad to vadit nebude… Nebo pri nejhorsim bych tam fakt zasla osobne no… :/
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Aha… No tak tam jdi az za tech 9tydnu, snad to vadit nebude… Nebo pri nejhorsim bych tam fakt zasla osobne no… :/
dneska tam proste pujdu a sednu si tam a reknu jim ze uz zadne misto nebylo a tak jsem tam ted at mi tam daji to razitko aspon a hezky je poprosim pujdu tam o chvilku driv nez na pul 4 tak uvidime
@Lucisek92 Jj, urco zkus, za pokus nic nedas
A hodne stesti! ![]()
@sagittarius píše:
@Lucisek92 Jj, urco zkus, za pokus nic nedasA hodne stesti!
diky moc ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.